Author Topic: Лятна почивка с кученца на моерто ;)  (Read 644 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline stutsiTopic starter

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
Здравейте колеги и колежки,другия месец от 16 някъде искаме да дойдем малко по морето с жената и кучовците на почивка,та искам да ви помоля ако имате познати с бунгала или нещо подобно в раиона да проверите как стоят нещата с любимците къде могат да ни приемат,че в нета има разни оферти ,ма аз много много не им вярвам без да се види ...
Хотели абсурд не приемат любимци ,а ние без тях не тръгваме :)
Въпроса е да е прилично ,задължително да има климатик ,че на кучетата им е трудно в жегите и горе долу да са прилични цените ;)
А и тъкмо ще се видим пиинем и тия хубави неща
« Last Edit: 16-06-2010, 19:42:43 by stutsi »

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Сту в някой хотели приемат с домашни любимци. Имам познати в 1-2 хотела ще ги разпитам. А иначе бунгала с климатици сега не се сещам. Бтв ако си харесате някой хотел или бунгала може да отидем да ги огледаме предварително. Също така някоя къща за гости, с хазяи е вариант. Само да нямат нищо против кучетата. Тъкмо да ги запознаем с нашите :)))
А бирите са ясни....

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
Цане ако имаш познати питай ги...
Ако има някакви поражения от кучетата всичко се възстановява,въпроса е да ни приемат и да не се притесняват за гостите си и т.н.Иначе кучетата са дружелюбни не създават главоболия само са много игриви
Ако има и други желаещи за този период да свиркат да ходим заедно,жена ми е мернала някаква оферта във Варна за големи бунгала,комплекс или нещо от сорта Манастира с две спални с по 2 легла ,хол с мека мебел и кухня,та може да си поделим наема :) само не пише дали приемат кучета ...
Има и други оферти ма ако не се намери нещо тогава ще ви помоля да отидете да проверите
« Last Edit: 16-06-2010, 20:02:33 by stutsi »

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
Колеги някой ще може ли да провери тази оферта и по точно втората вила Виста ,най-вероятно е свободна през този период ,но чакам допълнително потвърждение.
http://www.villastconstantine.com/index.php
И ако всичко е наред и е 100% свободна да пратя пари да я капарирате,че по банкова сметка да не стане някой фал...
А и да ви питам има ли някъде там по спокоен плаж да могат и кучовците да пипнат водата и да не пречат на хората?

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Няма проблем. Само не разбрах да отидем да огледаме, или направо да оставяме капаро ако решите.
Иначе за плаж - на Дружба спокоен плаж без много хора няма. Аз живея на 5мин оттам и за мен би било удобно да има, но...
Най-близкият спокоен хубав плаж е на 15-ина км оттам (може и 20 да са). И има да се ходи малко пеша. Става въпрос за крайната част на Паша Дере. Иначе аз неделя с кучето ще ходя на Шкорпиловци, на 60км от Варна. Огромен плаж, слабо населен :)

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
чакам до няколко часа да ми се обади човека да ми каже дали е свободно ,ако се обад ще ти пратя кинти понеделник  вторник или когато имаш време да отидеш да видиш и да го резервираш

« Last Edit: 19-06-2010, 10:27:49 by stutsi »

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
Малее голяма мъка да тръгнеш с куче на море...
Където приемат с кучета или няма климатик ,или няма места по това време, или искат 150 кинта на вечер,или е много населен курорта,а ние искаме нещо по спокойно с пусти плажове ,та и кучовците да видят морето   :#
В крайна сметка намерих няколко оферти и се спрях на един апартамент в хотел в Равда.Намерих го във форума на Шнауцер.Той си е даже нещо като хотел за кучета с придружители хора  :cheezy:,собствениците много обичат животните
Та от 15 юли сме там,не е толкова далече от Варна ,така ,че може да се видим ;)
« Last Edit: 21-06-2010, 18:57:21 by stutsi »

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Еее лошо няма. Даже може да го споделиш да знаем и другите собственици на кучета къде може да отидем :)
То за виждането не е проблем наистина, само да се организираме по- отрано

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
http://www.schnauzer-bg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=113&Itemid=45
Ето го хотелчето,не е нещо особено или изискано,но поне хората са добре настроени на пръв поглед и обичат животните,а и най-вече ги приемат ,за другото ще мога да кажа като отида.Само ,че климатици има само в апартамента и студиото ,в стаите няма . А и най-важното е не искат капаро за резервацията,защото масово се искат резервации и като отидеш ако не отговаря на нещата от снимките изгаряш,а така ставаш и си тръгваш ;)
« Last Edit: 21-06-2010, 20:04:16 by stutsi »

Offline varrov

• Новак
  • *
Колеги днес е последния ден от лятото :) От понеделник го дават значително и постоянно застудяване. Днес който вземи решение да потегля към морето.