Author Topic: Хюндай клуба заедно за НОВА ГОДИНА  (Read 3647 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
И аз искам да сме заедно на Нова Година - засега нямам други ангажименти... :aha:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Такааааааааааааааа, добрееееееееееееееее

Какво ще кажете колеги? :)
Аз съм за, само да видим как ще съм с работата :)

Offline Tufaka

• Загряващ
  • **
ей...защо няма никакви отзиви за моята оферта...пусната е 2 мнения по назад в тази тема :confused:

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
Аз съм навит за Ямбол, Варна ми омръзна вече 23години  :cheezy:
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline hi6nika_pzTopic starter

• Напредващ
Не споделян материал от пътуването до Варна :)

ПС: И после купето имало малък багажник ...няма такова нещо,че скачах малко отгоре да се затвори е друга тема  :hater:  :blush:

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
здравейте колеги...идеята за нова година мн ми допада и аз имам едно предложение за всички вас...Става въпрос за Ямбол...Има вероятност нашите да ги няма за няколко дни около нова година и къщата ни ще е свободна...Има достатъчно място за около 10-на че и повече хора както за празника така и за преспиване...Къщата е на 2 етажа с голям гараж където ще можем да приберем поне 5 от сладурчетата ни :P Мн ще се радвам да видя у нас толкова мн купета...Все още не е сигурно дали ще стане но вие пишете мненията си и до няколко дни ще ви кажа със сигурност дали ще стане :)

Ти само кажи адрес и дати, аз пристигам с народ и пиене :D И имаме сделка. То не, че ти дойде у нас на запиване, като виках, ама аз няма да се дърпам така ахахах
бтв ... снощи те видях тука под нас, ама бях много подгрял и докът се сетя ... :)

Offline Tufaka

• Загряващ
  • **
здравейте колеги...идеята за нова година мн ми допада и аз имам едно предложение за всички вас...Става въпрос за Ямбол...Има вероятност нашите да ги няма за няколко дни около нова година и къщата ни ще е свободна...Има достатъчно място за около 10-на че и повече хора както за празника така и за преспиване...Къщата е на 2 етажа с голям гараж където ще можем да приберем поне 5 от сладурчетата ни :P Мн ще се радвам да видя у нас толкова мн купета...Все още не е сигурно дали ще стане но вие пишете мненията си и до няколко дни ще ви кажа със сигурност дали ще стане :)
еей най накрая...аиде да се видим и да го обсъдим :)

Ти само кажи адрес и дати, аз пристигам с народ и пиене :D И имаме сделка. То не, че ти дойде у нас на запиване, като виках, ама аз няма да се дърпам така ахахах
бтв ... снощи те видях тука под нас, ама бях много подгрял и докът се сетя ... :)

Offline hi6nika_pzTopic starter

• Напредващ
аз както винаги съм навит.казвайте кои сте и да се разбираме,че няма време.

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
И аз съм навита :)

Offline Tufaka

• Загряващ
  • **
Колеги,мн съжалявам но все още незнам дали къщата в Ямбол ще е свободна...а то почти не остана време...Ако се освободи при първа възможност ще пиша и ако може да се съберем ще се съберем,ако не здраве да е...Ако не се видим и не си пишем...пожелавам на всички весели празници :)