Author Topic: Как да затъмня всички стъклата?  (Read 4392 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline wtf

• Напредващ
Отг:Как да затъмня всички стъклата?
« Reply #20 on: 25-10-2009, 22:47:57 »
Реша ли да ги затъмня, ще го направя. Тия закони щом не се спазват от служителите на закона (полицаи и военни), тогава защо ние да ги спазваме? Нали закона трябва да се спазва от всички, които имат лични автомобили... :h: :hater: :h:

ами това е другия вариант ама нали знаеш че ще ти излезе доста по-солено :Р щото оправдания от сорта на "другите го правят що и аз да не го направя" не вървят там  :PP

ПС: Освен това при лоши метеорологични условия е много кофти със затъмнени стъкла, аз както са ми затъмнени задните като завали някой по-як дъжд нищо не виждам пък представям си ако бяха и предните..
« Last Edit: 25-10-2009, 22:49:32 by wtf »

Offline PlevenMafia

• Напредващ
  • EH 8443 BK
    • http://nepipai.hit.bg
« Reply #21 on: 25-10-2009, 23:22:50 »
Всеки си има личен избор какво да си прави с купето, но аз не мисля да затъмнявам моите стъкла. И така си ми е добре...  За мен е важно колата ми да си побягва от време на време като се прибирам от Бургас  :#  :yes:

П.П. Обичкам си и Калибричките, Джи Си Ай-ките, Хондичките, Маздичките,...  :hater: :h: :strak: :h:
:h:  Бате Пухо, "Не, не се сравнявай с другите - дори да имат всичко, ти имаш повече!"  :h:

ТАМ КЪДЕТО СВЪРШВА ЗАКОНА ЗАПОЧВА ПЛЕВЕН!!!

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #22 on: 26-10-2009, 12:36:04 »
Абе хора разберете, че има ОГРОМНА разлика м/у затъмняване и затъмняване!!! Има фолио за 20лв и за 150 - нямат НИЩО общо. Аз лично съм бил свидетел на фолиото на БМВ-то на Тонито - тъмна като в рог вечер, влизам вътре поглеждам през фолираното стъкло - вижда се идеално очертания и силуети - излизам отвън нищо не виждам! Разберете, че специално с това шега не бива - особено вечер и в лошо време!
« Last Edit: 26-10-2009, 23:56:10 by caesar »

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Re:Как да затъмня всички стъклата?
« Reply #23 on: 24-02-2010, 16:06:10 »
Случайно погледнах темата .. да ви кажа Цанко е много прав , примерно има огромна разлика между обикновенно черно фолио , което се нацепва от слънцето след 2-3 месеца и 3М - щатското фолио което си е номер едно при фолиата  ;)

Offline Filip(M)

• Пристрастен
« Reply #24 on: 26-02-2010, 01:26:35 »
о да определено има разлика от това за 20 и от това за 100 и да най - добре е да си до сложи човек който си го може а не да се борим сами :) аз съм решил да си затъмнявам само да събрера парички , намерих си човек  което само с това се занимава http://www.tonirane-folio.com/ това е сайта.каквото го потах пича  ми каза.  :P
« Last Edit: 26-02-2010, 01:29:07 by Filip(M) »
Колкото повече толкова повече!

Offline wtf

• Напредващ
« Reply #25 on: 26-02-2010, 09:21:35 »
само да предупредя тези, които мислят да си затъмняват стъклата, нанистина вероятно има разлика от фолио до фолио но аз моята я взех със затъмнени стъкла и когато завали някой пороен дъжд нищо не се вижда.. просто става супер замазано всичко, и понеже страничните стават на капки и през тях трудно се вижда.. затъмняването наистина си е готина екстра ама си преценете дали си струва ако смятате да карате много колата през зимата моя съвет е по-добре недейте

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #26 on: 26-02-2010, 12:45:40 »
Фил, ква цена ти даде този човек за да ти затъмни стъклата и кой стъкла ще затъмняваш?
Моя съвет e на задното стъкло да се слага с една идея по светло аз така направих и е по добре ;)

Offline Filip(M)

• Пристрастен
« Reply #27 on: 26-02-2010, 19:10:49 »
110  за 2те малки и задното е аз няма да ги правя пълен мрак да седи яко и да не е се вижда мн мн мен лично 100% затъмнени нещо неме радват ще видя сиг и стоповете ще ги пипна :) като го напрявя ще ви кажа как работи . Засега само събирам пари че имам каско и гражданска и данък .  :)

Offline Filip(M)

• Пристрастен
« Reply #28 on: 07-09-2010, 23:00:18 »
НАй после затъмних прозорците на аз лично но пак :) ето малко снимки

Offline Filip(M)

• Пристрастен
« Reply #29 on: 07-09-2010, 23:08:32 »
забравих да кажа нещото което неме накефи наложисе да се махне стикера от стъклото за да може да се опъне хубаво фолиото КИре помагай искам нов  :h: :sorry: :depress:

Offline XeonZone

• Напредващ
« Reply #30 on: 07-09-2010, 23:39:43 »
Интересно фолиото не се ли лепи отвътре  :confused:

Offline Filip(M)

• Пристрастен
« Reply #31 on: 08-09-2010, 06:20:27 »
дано отвън се налага да му се вземе мярка и да се опъне по вормата на стъклото и после се лепи отвътре около 5 пъти миха стаклата от 2те срани  ;) . Стана за 1 час мах

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
« Reply #32 on: 08-09-2010, 19:30:38 »
Фил екстра е станало.Парички дава ли или познат ти го е правил?
И задното стъкло как се вижда особедно нощем има ли проблем?
И аз мисля да ги затъмня ,но не обичам да нямам видимост.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #33 on: 08-09-2010, 21:39:01 »
И задното стъкло как се вижда особедно нощем има ли проблем?

За задното стъкло при всички полужения се намаля видимостта, а особенно нощем гарнирано с дъжд си е кофти видимостта. Аз лично отзад сложих най-светлият варянт за да може да нямам много затруднения вечер и съм доволен от крайният резултат. Но все пак не можеш да имаш и двете хем да виждаш, хем да ти е затъмнено стъклото ;) Всеки си решава кое от двете да избере :)

Offline Filip(M)

• Пристрастен
« Reply #34 on: 09-09-2010, 05:43:24 »
пари 120 иначе си се шижда добре вечер още несъм ги тествал на дъжд на 2 дни са  :P но chonkov е прав за едно всеки си преви сметка какво иска . Изкуството иска жертви