Author Topic: Важно: Лична карта  (Read 748 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GospodarqTopic starter

• Напредващ
Важно: Лична карта
« on: 16-05-2010, 15:07:51 »
Хора, най вероятно в някой от вас ми е личната крата. Моля ви проверете и ми пишете на ЛС или на 0878734006

Мога да пия и без да се забавлявам.....

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Re:Важно: Лична карта
« Reply #1 on: 17-05-2010, 06:08:23 »
Колега,говорил ли си със Силвето?

• Напредващ
« Reply #2 on: 17-05-2010, 10:12:39 »
Говорих хиляди пъти с нея... Тя каза, че е раздала всички лични карти доло, към 8 - 8 и 30. Ние слезнахме към 9 и изобщо не знаех, че картите са връщани. Най вероятно някой ми е зел картата по погрешка.

Моля който има някакъв спомен да даде информация..

Offline explode_88

• Загряващ
  • **
  • User posts join approval queueModerated
« Reply #3 on: 18-05-2010, 20:22:17 »
Още ли не си я намерил луд , послушаи ме и ходи си извади нова и кажи че ти е открадната да не ти пишат някои акт и по възможност най бързо иначе е лошо за теб ;) послушаи ме няма да збъркаш  :h:

• Напредващ
« Reply #4 on: 18-05-2010, 21:37:08 »
Още в понеделник я обявих за изгубена... :)... Сега със Силвето подържаме стабилна кореспонденция... надявам се да изкочи от някаде.

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
« Reply #5 on: 19-05-2010, 07:11:08 »
леле нее истина,след като раздадох картите на два пъти понеже не всички бяха долу...последния човек на който дадох картата беше Жорето Чонков, и нали съм много подредена бях наредила картите всички по един и същи начин и силно стисках цялото тесте в ръете си докато събирах парички за стаите т.е. цял ден......докато си почивах обаче седнала на масата с цигара в ръка броях картите една след друга и на няколко пъти ми направи впечетление че на една от картите има летищен стикер за чекиране на багаж,ноооооо нищо просто така зад мозъчно обърнах внимание,даже и не видях на кого е картата.....таааааккккаааа и какво става после след няколко дни непрестанни обаждания на хотела на Васко на хотела на Васко,реших да отида днес и да проверя лично аз в стаята тъй като имаше един момент в който се качвах до нея и за да не изръса всички пари и карти ги бях оставила на телевизора,надявах се горещо да е паднала зад телевизора и да я намеря там...смених си смяната в която трябваше да съм днес и оговорих плановете си за да мога да се кача да търса докато не я намеря........часът е 7:36 денят е сряда,датата 19.05.2010....аз съм в леглото и сънувам.......телефона ми звъни.........поглеждам Жорето Чонков........викам аааааа какво ли става......вдигам и какво да чуя ...........Силвеееееееееееееееее картата е в мен........хахаххаххахахах изпадам в страхотна еуфория още по пижама,викам как така бе Жоре............и той .............ами ние след малко летим към Англия и тук вика ми чекират багажа и жената зад гишето ми вика аааа тук има две лични карти залепени една зад друга.....леле смях.....Чанев на твоята лична карта майна май и се ходи в Англия човек.....хахаххахаха камък ми падна от сърцето просто,разбрахме се с Жорето да ми прати картата по баща му който днес се пребира в Пловдив.
 Та Васе утре картата щеее при теб ще я пратя по спиди експресна.........неее истина майна тва е бати филма.......яко изстръпнах де след тежките 14.15 и 16.ми дойде като плесник за осъферване.....моите най най искрени извинения към Васето Чанев и неговата приятлека за неудобството и притеснението.
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

• Напредващ
« Reply #6 on: 19-05-2010, 07:57:56 »
Много се радвам, че в крайна сметка се намери картата. Просто нямаше как просто да се изпари :) ......

Обаче искам да кажа, че съм малко разочарован от непукизма в клуба. Реално 12 човека е трябвало просто да си погледнат документите и да видят дали случайно няма още една карта при тях. Не е било кой знай колко трудно. Все пак личните документи са нещо доста сериозно.....

Няма значение де важното е, че се намери.

Online caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #7 on: 19-05-2010, 08:42:36 »
А защо мислиш, че не сме погледнали? Аз лично 2 пъти си отварях документите, но какво да спамя темата при положение, че не е в мен!!!
Не си прав Чанев.

• Напредващ
« Reply #8 on: 19-05-2010, 08:55:56 »
Ми не защото с Силвето се бяхме вкарали в мега филма... Вчера даже си говорихме как трябвало да гледаме камерите, и да видим Силвия на колко хора е върнала карти и някакви такива.. :) Вече планирахме супер детективкса акция ...  Тя даже се беше притеснила повече от мен.... Смяташе да ходи пак до хотела, и вика, че нямало да си тръгне от там докато не намери картата....

Абе имаше драма...

« Last Edit: 19-05-2010, 09:01:38 by Gospodarq »

Offline Shumi

• Модератор
  • Загряващ
« Reply #9 on: 19-05-2010, 10:05:48 »
Важното, че я намери и аз си гледах документите, защото нямах спомен дали и аз съм си взел моята :))))))))))))))))))))))

• Напредващ
« Reply #10 on: 19-05-2010, 10:10:48 »
Важното, че я намери и аз си гледах документите, защото нямах спомен дали и аз съм си взел моята :))))))))))))))))))))))

Ти ако имаш спомен изобщо ще е добре.. :) Беше най висок левел от всички вечерта.. :) :beer: :beer:

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #11 on: 19-05-2010, 16:05:34 »
Абе то и аз на два пъти си проверявах картата ама то Чонков - Чанев малко си приличат и гледам че е с "Ч" тва докъто говоря със Силвето и си викам всичко е ок. И тази сутрин, онази на гишето ми вика абе тази лична карта е с две различни имена и се смее и ги разлепва пред мен, веднага ми светна за кво става въпрос :)  Мисля че темата е приключва повече от добре така че и слагам ключ!