леле нее истина,след като раздадох картите на два пъти понеже не всички бяха долу...последния човек на който дадох картата беше Жорето Чонков, и нали съм много подредена бях наредила картите всички по един и същи начин и силно стисках цялото тесте в ръете си докато събирах парички за стаите т.е. цял ден......докато си почивах обаче седнала на масата с цигара в ръка броях картите една след друга и на няколко пъти ми направи впечетление че на една от картите има летищен стикер за чекиране на багаж,ноооооо нищо просто така зад мозъчно обърнах внимание,даже и не видях на кого е картата.....таааааккккаааа и какво става после след няколко дни непрестанни обаждания на хотела на Васко на хотела на Васко,реших да отида днес и да проверя лично аз в стаята тъй като имаше един момент в който се качвах до нея и за да не изръса всички пари и карти ги бях оставила на телевизора,надявах се горещо да е паднала зад телевизора и да я намеря там...смених си смяната в която трябваше да съм днес и оговорих плановете си за да мога да се кача да търса докато не я намеря........часът е 7:36 денят е сряда,датата 19.05.2010....аз съм в леглото и сънувам.......телефона ми звъни.........поглеждам Жорето Чонков........викам аааааа какво ли става......вдигам и какво да чуя ...........Силвеееееееееееееееее картата е в мен........хахаххаххахахах изпадам в страхотна еуфория още по пижама,викам как така бе Жоре............и той .............ами ние след малко летим към Англия и тук вика ми чекират багажа и жената зад гишето ми вика аааа тук има две лични карти залепени една зад друга.....леле смях.....Чанев на твоята лична карта майна май и се ходи в Англия човек.....хахаххахаха камък ми падна от сърцето просто,разбрахме се с Жорето да ми прати картата по баща му който днес се пребира в Пловдив.
Та Васе утре картата щеее при теб ще я пратя по спиди експресна.........неее истина майна тва е бати филма.......яко изстръпнах де след тежките 14.15 и 16.ми дойде като плесник за осъферване.....моите най най искрени извинения към Васето Чанев и неговата приятлека за неудобството и притеснението.