Author Topic: "BKV" Freeborn Design Studio  (Read 3465 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Re:"BKV" Freeborn Design Studio
« Reply #80 on: 27-07-2010, 00:05:40 »
Човече не се отчайвай ! Малко по малко ще започнеш сам да си я дооправяш .. даже си мисля че щом бояджиите са ти толкова в час ще ти помогнат и със общи усилия и малко пари ще я доскалъпите ... по принцип вече имахме тука във Варна подобен проблем със такива криви брони и т.н. Е ... всичко си дойде на мястото , вярно е че най-кофтито е като ти минава бавно времето но... за хубавите неща се изисква търпение .. И да ти кажа може да не виждаме колата на живо , но си мисля че голямата част от съфорумците ни харесваме как е станала колата .. И пак ти казвам .. само имаи търпение и не си заебавай колата и пак ще ти се върне усмивката като я гледаш !  :h: Успех !  :yes:

Online Filip(M)

• Пристрастен
« Reply #81 on: 27-07-2010, 02:00:56 »
 :h:  нз какво да кажа като човек който има познати занимаващисе с подобни неща да колата не е готова не е си пасват нещатата но и човека има право че за оптиката най важното нещо е всичко друго да е ок и да е това с което ще е колата :) неможе 1 да направиш дрони прагова да ги паснеш всичко и после като смениш окачването ще опира .Мисля че е трябвало да остави колата да я довършат докадето са се разбрали и тогава да се дава мнение за направеното ,човека го каза трябвали са му още няколко дни да я нагласи ! Златко стискам палци всичко да се нареди и колицата скоро да е готова :) , само не се ядосвай и да не пишем глупости и да си храним колегите от форума (към всички )
Колкото повече толкова повече!

Offline Valetti

• Новак
  • *
« Reply #82 on: 27-07-2010, 06:25:00 »
Не бих искал към Златко да се отправят упреци !
Златното правило: КЛИЕНТА ВИНАГИ Е ПРАВ е в сила и в България !

Единственото което се опитах да обясня е следното: Наука си е НАУКА !
И тя поставя всеки елемент от даден процес в ПРИЧИННО СЛЕДСТВЕНА ВРЪЗКА !
Познанието и то задълбочено в тази индустрия на каростроенето , тунинга, фейслифта и цялостния дизайн...не е задължително за клиента !

Той може да е ФЕН или "КАРАЧ", да '' пили гуми"....  но не е задължен да познава и да разбира от пръв път какво точно изискване се поставя и ...чуват ушите му !
Съзнанието остава на ниво ПОЖЕЛАТЕЛНО МИСЛЕНЕ и не анализира онова, което професионалиста поставя на вниманието му !

Когато срешнах първата спънка и направих ПЪРВАТА ГРЕШКА, вземайки решение да продължа на "сляпо", тогава всъщност заложих поредицата от грешки ! А трябваше да спра производството !

ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ И ВЯРВАМ, ЧЕ КОЛАТА ЩЕ БЪДЕ ДОБРЕ ЗАВЪРШЕНА !

Поднасям своите извинения на колегите от форума, за толкова обстойното обяснение !
Но някак ми се иска  да се ползва все по-често терминология, която всички по цял свят, та дори и в ..."ПИЧ, ОПРАВИ МИ КОЛАТА" или " ЛОНДОНСКИ ГАРАЖИ" използват в общуването си !

Понятията са за това - да е ясно за какво иде реч !

С уважение,
СТАНЧЕВ

Online kalokasa

• Пристрастен
  • User is on moderator watch listWatched
« Reply #83 on: 27-07-2010, 08:08:25 »
прав си пич напълно и те подкрепям в това изказване  :yes:,също на човек започнал тунинга трябва да мо е ясно че това си е доста скъпо начинание и за да стане   всичко като хората без никакви дефекти след това трябва да се раздели с доста сериозна сума ,също трябва да му е ясно че писането по форумите на разни врели некипели не помага много най-важното правило е обаче е да знае какво наистина иска като завършен вече продукт  :yes:
В случая мисля че нито човека направил тунинга нито собсвеника са знаели какво точно трябва да стане и ето там идва вече големия проблем според мен поне  :yes:

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
« Reply #84 on: 27-07-2010, 09:27:35 »
Няма милост.....
Биите и ключа на тая тема ,нищо няма да излезе от цялата работа.Няма да се разбере кой крив, кой прав.Всеки си е прав за себе си.Темата стана храна за умствени бисери и няма смисъл от нея.

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #85 on: 27-07-2010, 10:28:28 »
Смятам, че двете страни си изказаха мненията.