Кире към кенууд добре си се насочил, но там гледай само за усилватели. Колоните не са им нищо особено. До сега в тая тема на съм писал щото само глупости се говорат и щом почнахме музика от технополис да си купуваме ясна е работата... мнооооого злеееее... както и да е не пиша за да съдя някого.
Ако мислиш да отделяш 1000 лева близо за музика аз си мисля, че можеш да се насочих в по - висок клас музики от пайнер който се правят в турция и "много хубавите" херцове, защото аз имам 2 елипси херц от който не съм кой знае колко доволен при положение, че предните са ми алпайн (китайски ама алпайн).
Моето предложение е такова насочи се към предна линия компонентни говорители! За предпочитане са марки като Focal, Morel, DLS, Helix, Ground Zero и подобни. Аз лично ще правя проекта ми с DLS защото "швеците" са се доказали като едни от лидерите в узвочаването, в световен мащаб.
За задна линия те съветвам отново насочи се към същите марки говорители.
Обърни внимание на кабелите!!! Много важна част от всичко са те, както и шумоизолацията. Прочети малко инфо преди да почнеш да правиш музика защото аз в тунинг бг, много пъти се силех да си взема усилвател и туба с кабели и всичко на бързо за 200 лева и да ми дрънка нещо, но след като се пообразовах малко и ми се отвориха очите сега знам какво точно искам. Препоръчвам ти да почнеш с шумоизолацията и инсталацията пък след това мисли за компонентите.
Успех и споделяй кое, как, колко и какво си правил и купувал.