Author Topic: Музика в купето - туби / усилватели / тонколони ...  (Read 6583 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
така като им гледам цените на тези неща който съм си харесал ... май ще отиде към 800-900лв ... не знам ... в движение ще се решава :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline Spaidy

• Пристрастен
Кире към кенууд добре си се насочил, но там гледай само за усилватели. Колоните не са им нищо особено. До сега в тая тема на съм писал щото само глупости се говорат и щом почнахме музика от технополис да си купуваме ясна е работата... мнооооого злеееее... както и да е не пиша за да съдя някого.
Ако мислиш да отделяш 1000 лева близо за музика аз си мисля, че можеш да се насочих в по - висок клас музики от пайнер който се правят в турция и "много хубавите" херцове, защото аз имам 2 елипси херц от който не съм кой знае колко доволен при положение, че предните са ми алпайн (китайски ама алпайн).
Моето предложение е такова насочи се към предна линия компонентни говорители! За предпочитане са марки като Focal, Morel, DLS, Helix, Ground Zero и подобни.  Аз лично ще правя проекта ми с DLS защото "швеците" са се доказали като едни от лидерите в узвочаването, в световен мащаб.
За задна линия те съветвам отново насочи се към същите марки говорители.
Обърни внимание на кабелите!!! Много важна част от всичко са те, както и шумоизолацията. Прочети малко инфо преди да почнеш да правиш музика защото аз в тунинг бг, много пъти се силех да си взема усилвател и туба с кабели и всичко на бързо за 200 лева и да ми дрънка нещо, но след като се пообразовах малко и ми се отвориха очите сега знам какво точно искам. Препоръчвам ти да почнеш с шумоизолацията и инсталацията пък след това мисли за компонентите.
Успех и споделяй кое, как, колко и какво си правил и купувал.  :)
На никой не правя евала!!! ;)

Offline user

• Напредващ
    • quick auto zone
Ако си говорим за по-сериозни неща мога да предложа http://www.nescics.com ...пичовете сега започват, но могат да предложат изключително високо качество

CONTACT   INFORMATION
 1407 Sofia,  Bulgaria
Cherni vrah 70-72 str.
Tel. - +359 2 8622676 ;  Fax. - +359 2 9620482
 1Mob. - +359 886 179199 ; +359 886 279875; +359 878 179 196; +359 878 179 197
e-mail : office@nescics.com
order e-mail : sales@nescics.com
« Last Edit: 11-02-2009, 21:22:24 by user »
Бързите кучки са генератор за гащи
http://www.youtube.com/watch?v=JScH_5dSKzw
имаш 0 съобщения, 2 са нови.

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Т.е. мога да отида ... да има кажа какво искам и те да ми обадят цена направо :) така ли? :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline His Shadow

• Напредващ
хех имам 2 такива  :P да ти кажа като ги ръгнеш 2-ки и няма място за нищо друго  :# все още не съм им вързал усилвателя NOVA ( made in Japan ) некъв пише на него 2x200W ма с тоя 30A предпазител едва ли е повече от 2x50W-60W ма не ми остава време... макар че и се чудя дали да го слагам те са както съм ги вързал към задните на CD-то Sony напрао си е лудница всичко се тресе  :verycool:

Offline user

• Напредващ
    • quick auto zone
най-добре ще е да се обадиш и да се разберете...за цени, за монтаж знаеш как е.Ако те устройват продуктите които предлагат(марките) разбира се :)
Познат ми сподели че е останал очарован от първия монтиран комплект...
« Last Edit: 11-02-2009, 23:12:51 by user »

Offline rado

• Новак
  • *
Дай да не коментираме херците колко са "некитайски" и по-хубави... :)
Други са качествените марки колега.

caesar

HERZ кой е казал че не са китайски ,по китаиски от това не могат да бъдат ;)
За 30-40лв е това получаваш и нали се сешташ че има и от 4лв.
от както се помня се занимавам с ел. и това работя..
много добре знам какво е добро но само за високите сте трябва дам поне 150лв.

Offline sashekTopic starter

• Загряващ
  • **
както в началото на темата беше споменато - желаем скромна музика (Спайди), никой не ти е казал че желае да пръска 1000лв. за музика. Предполагам никой тук не е толкова плиткоумен, че ако е решил да похарчи такава сума пари, ще я похарчи в технополис. Че разбираш - разбираш. Но колкото разбрах до тук никой не иска да пръска хиляди за музика освен ти. Така че твоя израз "музика от технополис да си купуваме ясна е работата..мнооооого злеееее.." -> става напълно излишен в тук.

"както и да е не пиша за да съдя някого..."
« Last Edit: 12-02-2009, 00:07:09 by sashek »
Иска ми се да бъда такъв, какъвто бях тогава, когато исках да бъда такъв, какъвто съм сега..

http://vbox7.com/play:6eccff8d

Offline user

• Напредващ
    • quick auto zone
Заглавието на темата предразполага, брат

за скромния вариянт предполагам стана ясно(както казах и аз съм така поради липса на средства+това ако изскочат отнякъде бих ги вложил в сила или в боя преди да правя музика)

относно повечко пара за музика...мисля че Адашчето спомена подобна сума  :tanks: и не виждам смисъл да се дразните  :PP

Offline Vancuver

• Напредващ
  • Въйййй... :D
Аз сега трябва да сложа някакво басче отзад, ама съм решил да събера повече парички за нещо на JBL или Alpine. В момента всичко ми е на Херц вътре (освен плейъра - Алпайн) и не съм много доволен от музиката (особено за тия пари). Ще видим със субче отзад и като намаля ниските честоти на останалите колони дали ще се оправят нещата, ако не - продавам всички Херцове и слагам или Алпайн, или JBL...

Също се чудя и за изолация какво да правя. Чефо ми говореше за някаква за 3 бона, ама... :/ Тая кола ще ми излезе златна накрая.

Идеи много - само пари да има за осъществяване :)
Панко наш герой! :PP

Offline Spaidy

• Пристрастен
Ванка мани ги тия изолаций за 3 бона. Чефо сигурно е имал предвит дайнамат (dynamat). Има достатъчно продукти на пазара със същите свойства и качества, на 6-7 кратни суми на долу от дайнамата.

Сашек, нищо лично бате ама за 200 лева от тунинг бг можеш да си вземеш прилична бас каса и усилвател отколкото тия блаупункти дето ги гледаш.  :yes:
На никой не правя евала!!! ;)

Offline russian

• Новак
  • *
Много полезна информация  :) Много ви мерси

Hyundai Coupe Fan from Moscow

Offline sashekTopic starter

• Загряващ
  • **
Спайди, именно това имах предвид - който знае нещо да даде съвет според нуждите а не нападки.. както и да е тунинг бг го разгледах наистина има по-добри неща за двеста и някой лев ;)
Иска ми се да бъда такъв, какъвто бях тогава, когато исках да бъда такъв, какъвто съм сега..

http://vbox7.com/play:6eccff8d

Offline Bor0

• Новак
  • *
момчета продава се тая красавица мах-3000w Pioneer ts-w3004spl с кутията в перфектно състояние 250 лв

Слята публикация: 08-10-2009, 18:36:52
момчета продава се тая красавица тубата с говорителя 250лв говорителя е pioneer ts-w3004spl перфектно състояние 0899 109902 СПЕШНО!!!
« Last Edit: 08-10-2009, 18:36:53 by Bor0 »

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
А седалките продават ли се?

Въпроси свързани с други теми на ЛС ;) Иначе всичко заминава в КОША!

Offline soulcontrol

• Напредващ
    • DivingShopBG
Преди малко в Ибей попаднах на едно подобие на усилвател  :cheezy: . Дали ще може да свири с някой 10" (например
Kenwood KFC-W110S http://www.kenwood.eu/products/car/speakers/component/KFC-W110S/details/) или някой 8" бас?

Specifications:

Output Power: 180W + 180W
RMS Power Output: 30W
Peak Maximum Power Output (PMPO): 180W
Input Power: 12V 6A DC
Input Sensitivity: 200mv
Input Impedance: 47K
Speaker Impedance: 4ohm to 16ohm
Frequency Reponse: 20Hz to 20KHz
Min. THD: <0.005%
Signal/Noise Ratio: >100dB

Features:

RCA input
LED light for volume control
Twin power IC chips
Aluminum case
Weight: 216g (.5lb)
Dimensions: length 143mm (5.6in), width 65mm (2.6in), height 36mm (1.4in)

http://cgi.ebay.com/Mini-Hi-Fi-Audio-Stereo-Amplifier-Car-Motorcycle-Boat_W0QQitemZ180396920105QQcmdZViewItemQQptZCar_Amplifiers?hash=item2a007e8d29
http://www.divingshopbg.com - Онлайн магазин за водолазно оборудване - Beuchat, Seac Sub, Coltri Sub.
Гмурни се в мечтите си...

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Това ти се равнява на изхода на единия канал на плейъра. Говоря като реална мощност, не виждам какъв е смисъла ;)

Online kalokasa

• Пристрастен
  • User is on moderator watch listWatched
земи си най евтиния модел усилвател на тhunder колега и ще останеш доволен защото за парите си свирят много добре .
елипси на hertz и среди а басс на бошмен ниякаф и нияма да сгрешиш защото за тези пари това са най свирещите марки