Author Topic: Става ли волан от купе 02-05г. на купе 96-01г.?  (Read 2748 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chonkovTopic starter

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Не се смей,Силве - такива като нас няма втори!  :cheezy:

Жоре,в крайна сметка сложи ли го или се отказа?

аз се бях навил да го слагам но са го продали дейб... :omg:

Offline NikoS_pz

• Новак
  • *
А нужни ли са нови фланци или преправяне на някакви букси за въздушната възглавница, за слагане на волан от купе 03+ на купе РД2? Понеже на купе-то ми гръмна airbag-а, пък ми е изпаднал един волан от по-новите и се чуда дали да го взимам?

Offline cocoatea

• Новак
  • *
Здравейте колеги. Въпросното купе с по-новия волан е моето. Мисля че мога да дам адекватен отговор :) Колата си я купих така с новия волан и наистина ми стана интересно. Затова една безгрижна Събота се хванах и просто го разглобих хем да видя дали е преправяно а и дали ми е наред арб-га.И така си останах учуден че всичко си пасва до последния болт и кабел. не ми изглежда нищо да е преправяно, така че успех с монтирането на новия ти волан :yes:

Offline chonkovTopic starter

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Здравейте колеги. Въпросното купе с по-новия волан е моето. Мисля че мога да дам адекватен отговор :) Колата си я купих така с новия волан и наистина ми стана интересно. Затова една безгрижна Събота се хванах и просто го разглобих хем да видя дали е преправяно а и дали ми е наред арб-га.И така си останах учуден че всичко си пасва до последния болт и кабел. не ми изглежда нищо да е преправяно, така че успех с монтирането на новия ти волан :yes:

Ето този отговор чаках, мерси много значи всичко е еднакво и ще пасне :)

Offline NikoS_pz

• Новак
  • *
преправя се буксата на клаксона , но не е голяма философия  :yes:
« Last Edit: 23-06-2010, 08:32:18 by NikoS_pz »

Offline vgp_sas

• Новак
  • *
А как стои въпроса с мултифункционален волан ?