Момчета, когато разглобявах цялата кола отвътре да боядисвам таблото и пластмасовите кори в червено, реших че докато е така разглобена ще ми е по лесно да сложа неоните, и докато майстора ги пръскаше аз отидох да купя 2 неона и ги залепих над педалите да сочат надоло и ги вързах за кабелите на неончето на запалката, само когато вклуча габаритите светват и неоните, и да кажа това което най-много ви притеснява, там кадето съм ги вързал както се вижда на снимката като седна зад волана неоните остават отдоло под мен и вообще не ги виждам, нито ми пречат на очите, нито пък ми светят, ако искате неони там е перфектното място
Сега да кажа за червените кори, евтиничко ми излезе, 60 лв. 150 гр. чевен металик, (голям зор беше докато си избера в магазина кой цвят ще ми подхожда най добре) и 30 лв. труд и се получи това...
И само да кажа преди да сте си оцветили и вие таблото, светлият цвят отразява таблото на предното стъкло когато има слънце срещу вас, но това не е проблем защотот след 2-3 дена каране така свикнах и даже не забелязвам че го отразява