Author Topic: Вода в Халогените  (Read 357 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline BeetleJuiceTopic starter

• Новак
  • *
Вода в Халогените
« on: 19-04-2010, 21:46:27 »
Някой сблъсквал ли се е с този проблем и евентуално как може да се оправи ? става въпрос за РД 97-ма година 2.0
beetle_juice

Offline pampo11

• Пристрастен
Re:Вода в Халогените
« Reply #1 on: 20-04-2010, 07:21:13 »
Отлепяш стъклото,почистваш и залепяш със селикон  :yes: :h:

Offline muncho_

• Пристрастен
« Reply #2 on: 20-04-2010, 07:45:47 »
Или сменяваш халогена с нов :P
Nobody's perfect i'm Nobody

• Новак
  • *
« Reply #3 on: 20-04-2010, 17:35:54 »
А имате ли идея от къде влиза водата  всъщност от задната страна или явно както казвате от самото стъкло че като си карам и в двата халогена наполовината са пълни с вода и  ми плуват рибки :P пиша на кирилица ама явно нещо се е бъгналло :)

Кирилицата е задължителна!!!
« Last Edit: 20-04-2010, 21:04:39 by BeetleJuice »
beetle_juice

• Новак
  • *
« Reply #4 on: 21-04-2010, 17:58:14 »
Благодаря за съветите ще го пробвам събота или неделя и ще пиша какво е станало :)
beetle_juice

Offline joretohappy

• Новак
  • *
« Reply #5 on: 13-06-2010, 22:57:47 »
Проятелю,аз имах същия проблем.Като си купих колата,левият халоген бе кафяв и пълен с вода.Както казаха някои колеги:Отваряш,миеш и лепиш със силикон.Аз направих същото и да чукна на дърво до сега нямам грижи.Но от водата ми е ръждясало гнездото където седи крушката и сега не свети много добре,но поне е бял и не се пълни с вода,а ако те мързи да се занимаваш,купи си нов,но си е цифра.Успех и пиши какво си направил.

• Новак
  • *
« Reply #6 on: 20-06-2010, 12:41:53 »
А можеш ли да обесниш как си ги отворил халогените че аз гледах отдолу ама ми струва прекалено неудобно и немога да видя как да махна капачката или ако може само предното стъкло ? другия ми вариант е да я закарам на майстор който има канал... мерси предварително :)
beetle_juice

Offline BaiMitiu

• Новак
  • *
« Reply #7 on: 20-06-2010, 13:23:28 »
Сваляш целия халоген, тои се държи на два болта. Прибира6 се, слага6 халогена във фурната на 75-100 градуса за 20тина минути,, вадиш халогена и с отверка ВНИМАТЕЛНО (за да не се счупи) отлепваш стъклото  от тялото като първо откачаш на местата кудето има щифт4ета. Много е изнервящо а и ефекта няма да е мнгоо одобър, щото при мен пак се пълни с вода и пак направи ръжда за една зима. ако ти се дават пари си земи един нов, ако не .... му тегли една майна и си я карай така  ;) :P
Come out and play