Poll

Къде желаете да бъде срещата?

Кос-Хол
26 (51%)
Сенатор
25 (49%)

Total Members Voted: 51

Voting closed: 11-04-2010, 21:24:54

Author Topic: НАЦИОНАЛНА СРЕЩА 2010  (Read 6275 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ani

• Напредващ
  • Fast & Furious
Re:НАЦИОНАЛНА СРЕЩА 2010
« Reply #20 on: 01-04-2010, 12:50:19 »
Вариант 1.. единствено и само заради наличието на ресторант..
С тази механа.. ще трябва да се мият чинии.. да се готви.. ужас просто :ohno:
Baby, you're on the right track, but you're going the wrong way!

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
« Reply #21 on: 01-04-2010, 13:12:05 »
Принципно и аз съм за вариант 1,но и втория е много блазнещ.При първия вариант,отиваме пием ядем веселим се ставаме и се изнасяме,а при втория все пак трябва да има приготвяне на храна,наистина ще е весело около барбекюто,но след това не забравяйте,че ще има чистене миене и то по много мисля,че на никой няма да му е приятно и весело на другата сутрин да чисти и мие.Има и една много важна подробност специално за мен де,при виличките в едната доколкото разбрах от Силвето санитарния възел е общ,тоест на 2 стаи една баня и тоалетна,незнам вие как мислиете,но за мен това е главната причина да клоня повече към хотела.Представете си какво ще стане,ако трябва да се пазарува от всички ще настане някакъв ужас,единия това не яде другия нещо си не пие и ще стане грозна гледка.Лично аз гласувам за хотела,Ванка,Силве знам какво вие мнението,но си предпочитам варианта с ям пия весела се и ставам и се изнасям.

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
« Reply #22 on: 01-04-2010, 15:07:39 »
Хора за това е анкетата...недейте да се извинявате на никой.Накрая е важно общото мнение.Сигорен съм разбира се ,че недоволни няма и да има...дори да искат  :P

Offline Deco

• Новак
  • *
« Reply #23 on: 01-04-2010, 16:09:17 »
Аз съм за втората оферта защото ако исках механа/ кръчма или ресторант ще си ида тука в плд и ще си се накова като казак, а втората оферта предлага повече релакс, повече спокойствие и човек може да се отпусне напълно, без да се претиснявам ся ако се накова тука, ще се взема да падам да се излагам :cheezy: или ся трябва да я водя чак на 5-ия етаж :confused:, а то няма асансьор...
абе друго си е като си навън...,  я някое храстче ще си харесаш, я някое борче за изтрзняване или за ... :#
Луд умора няма!

Offline Counter

• Photographer
  • Модератор
  • Напредващ
  • Фотограф
« Reply #24 on: 01-04-2010, 18:12:23 »
Твърдо 2-рия...аман с тия кръчми и механи  :verycool: :beer: :strak: :h: :PP :strak: :strak: :strak:

Online pampo11

• Пристрастен
« Reply #25 on: 01-04-2010, 18:14:25 »
Мен ме притеснява малко втория вариянт,защото ако се съберем повечко хора ще стане малко пренаселяно,казвам го зощото съм бил там 2-ва пъти,но кото обстановка си е супер яко,а и да не забравя вечер си е студенко там  :aha: :h:

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
« Reply #26 on: 01-04-2010, 18:27:38 »
Колеги ми то механата е при 2ия вариянт :)

Offline Counter

• Photographer
  • Модератор
  • Напредващ
  • Фотограф
« Reply #27 on: 01-04-2010, 18:38:40 »
Колеги ми то механата е при 2ия вариянт :)
Образно казано колега :))))) То че грилове и пържене ( и пиене  :beer: )ще падне е ясно ...но поне ние каквото си забъркаме това ще си ядем :)))

Offline Ezdacha

• Новак
  • *
« Reply #28 on: 01-04-2010, 19:31:21 »
Мен лично и двата вариянта ми харесват но много на далекичко от русе така че едва ли ще доида  :h:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #29 on: 01-04-2010, 20:10:26 »
Принципно и аз съм за вариант 1,но и втория е много блазнещ.При първия вариант,отиваме пием ядем веселим се ставаме и се изнасяме,а при втория все пак трябва да има приготвяне на храна,наистина ще е весело около барбекюто,но след това не забравяйте,че ще има чистене миене и то по много мисля,че на никой няма да му е приятно и весело на другата сутрин да чисти и мие.Има и една много важна подробност специално за мен де,при виличките в едната доколкото разбрах от Силвето санитарния възел е общ,тоест на 2 стаи една баня и тоалетна,незнам вие как мислиете,но за мен това е главната причина да клоня повече към хотела.Представете си какво ще стане,ако трябва да се пазарува от всички ще настане някакъв ужас,единия това не яде другия нещо си не пие и ще стане грозна гледка.Лично аз гласувам за хотела,Ванка,Силве знам какво вие мнението,но си предпочитам варианта с ям пия весела се и ставам и се изнасям.

Моето мнение е почти същото!

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
« Reply #30 on: 01-04-2010, 22:03:36 »
Колеги,да ви кажа тази седмица в събота май пак ще трябва да се отиде до уреченото място,за да направя едни хубави снимки и да разпитам всичко от "а" до "я" ....принципно снимките,които виждате и инфото,което получавате не е украсено по никакъв начин,все пак тук говорим за хотели на по 1-2 години...а Ники това,че в едно от бунгалата има общ санитарен възел не съм го казала аз а Краси доколкото си спомням,честно да ви кажа деня в който се заехме да обикаляме на разузнаване валеше сняг и беше супер студено,беше неделя и във всичките 7 хотела,които посетихме чистеха след гости..беше малко неудобно да оглеждаме всички бунгала специално в Сенатор,но за да няма такива неяснотий обещавам,че в събота тази седмица пак ще отида....Ники ако си свободен заповядай....
« Last Edit: 01-04-2010, 22:26:50 by hyundai3016 »
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

Offline Counter

• Photographer
  • Модератор
  • Напредващ
  • Фотограф
« Reply #31 on: 01-04-2010, 22:05:24 »
колеги,да ви кажа тази седмица в събота май пак ще трябва да се отиде до уреченото място,за да направя едни хубави снимки и да разпитам всичко от "а" до "я" ....принципно снимките които виждате и инфото което получавате не е украсено по никакъв начин,все пак тук говорим за хотели на по 1-2 години...а Ники това,че в едно от бунгалата има общ санитарен възел не съм го казала аз а Краси доколкото си спомням,честно да ви кажа деня в който се заехме да обикаляме за разузнаване валеше сняг и беше супер студено,беше неделя и във всичките 7 хотела които посетихме чистеха след гости..беше малко неудобно да оглеждаме всички бунгала специално във Сенатор,но за да няма такива неясноти обещавам че в събота тази седмица пак ще отида....Ники ако си свободен заповядай....
Браво!

Offline himika

• Загряващ
  • **
« Reply #32 on: 02-04-2010, 00:50:59 »
офертата е много добра наистина,макар че на нас от морето ще ни дойде малко далечко,но щом е за идеята :beer: там съм ,стига да успеете да организирате нещо. нямам особени претенции за мястото макар че втория вариант като че ли повече ми допада
момчето от Морето,което разхожда Купе-то!

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #33 on: 02-04-2010, 14:31:18 »
Важно е да питате как ще стават резервациите!
Вариант с изпращане на капаро е неудобен...

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
« Reply #34 on: 02-04-2010, 20:22:06 »
Важно е да питате как ще стават резервациите!
Вариант с изпращане на капаро е неудобен...
няма проблем Цанич,всичко сме питали,аз ще се заема със резервацийте после ще се разплащате с мен...принципно резервацийте стават срещу 50% капаро от броя на местата,така че ако питате мен най важното е да сме сериозни...
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
« Reply #35 on: 02-04-2010, 20:30:29 »
Мен ме бройте ,но до кога трябва да се направят резервации ?
Малко преди крайният срок,ще ви кажа дали ще са за 1 или 2ма човека

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #36 on: 02-04-2010, 23:20:35 »
Силве от опит ти казвам, че не е добра идея да даваш от собствените си пари...
По принцип е хубаво да се резервира само за тези, които дадат капаро! За останалите...ако има места на място (ако е възможно)!

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
« Reply #37 on: 02-04-2010, 23:44:01 »
По принцип ако обявим първоначално по-голяма и сигорна бройка ,ще ни направят отстъпка.Например за Сенатор ако го вземем целия-50-60 човека...цената ще е 17-18лв на човек  ;)

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #38 on: 03-04-2010, 02:18:20 »
По принцип ако обявим първоначално по-голяма и сигорна бройка ,ще ни направят отстъпка.Например за Сенатор ако го вземем целия-50-60 човека...цената ще е 17-18лв на човек  ;)

Уау ... 2 лева на човек. Чакай да се обадя до Швейцария да разчистат трезора, че отивам да внасям милионите.
Не, сериозно ... това някаква подигравка ли беше?! За 60 човека капаро, отстъпка от 20 на 18 лева  :rofl:  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Колкото до русата сладурана от Пловдив ... Въобще не се хващай на въдичката да даваш капаро от твой пари. Дай си сметка, ако толкова си нямаш работа и който ти прати за него ще внасяш капаро .... / това последното си беше просто съвет, ама  гледам, че и Цанко споделя моето мнение :) /

И още веднъж за вариант 1 !!! / Там поне не са се изгаврили с 2 лева отстъпка за 60 човека :) /
« Last Edit: 03-04-2010, 02:20:25 by Svilen Ivanov »

Offline His Shadow

• Напредващ
« Reply #39 on: 03-04-2010, 17:12:34 »
шшш кво говорите бе ТВЪРДО за 1-вото място съм... смисъл нека си има хора дето ни готвят... иначе ше караме само на месо някво заеби таа схема :D то и алкохол ако траа си носим... деа знам няя мноо място в тия купета  :) btw малко уточнения къде са намират тия места бе :D