Poll

Къде желаете да бъде срещата?

Кос-Хол
26 (51%)
Сенатор
25 (49%)

Total Members Voted: 51

Voting closed: 11-04-2010, 21:24:54

Author Topic: НАЦИОНАЛНА СРЕЩА 2010  (Read 6266 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chef4oTopic starter

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
НАЦИОНАЛНА СРЕЩА 2010
« on: 31-03-2010, 21:23:36 »
Здравейте, колеги! Както знаете предстои национална срещана клуба в Цигов чарк.
Датите на срещата ще бъдат 15 и 16 Май.
Благодарение на Силвето вече имаме двете оферти, от които ще изберем райското местенце за срещата :)

В единия случай (Хотек Кос-Хол) ще разполагаме с луксозен хотел, притежаващ СПА център, включен в цената на нощувката, прилично голям ресторант, паркинг и гледка към язовира. Цената за човек ще е 25 лева.
Сайт на хотела: http://www.koshol.com/home.html

Във втория случай (хотел Сенатор) ще разполагаме с разкошни вилички, при които спането ще излезне на цена 20 лева на човек, ще имаме механа, приказана градина и пълната свобода в менюто, понеже всичко ще трябва да си приготвим сами  :aha: Няма голям паркинг, но достатъчно места около комплексчето, където може да се спре. Няма и гледка към язовира, но пък е скътано в гората :))
Сайт на хотела: http://www.hotel-senator.net/

Моля ви, гласувайте в анкетата, най-вече хората, които имате намерение и възможност да присъствате. Имаме десетина дни (в които ще е активна анкетата) да изберем мястото, защото все пак трябва да уведомим домакините, както и всеки да може да си направи сметка за разходите и да предвиди определена сума за прекарването.
« Last Edit: 31-03-2010, 23:05:21 by chef4o »

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
Re:НАЦИОНАЛНА СРЕЩА 2010
« Reply #1 on: 31-03-2010, 21:55:44 »
Първите 2 снимки са от Кос хотел...останалите от Сенатор. Те по тия сайтове всичко е окрасено :) Ама и двата не са лоши  :yes:
« Last Edit: 31-03-2010, 23:05:32 by chef4o »

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
« Reply #2 on: 31-03-2010, 22:06:11 »
Мен лично втората оферта ме привлича повече.Та като ще си приготвим всичко сами,демек трябва и да напазаруваме.Как ще го правим ще съберем пари и ще напазаруваме заедно или всеки за себе си ?

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
« Reply #3 on: 31-03-2010, 22:09:00 »
Втората е по-добра и според мен.Комплекса е огромен, но преценете и вие механата дали ще ни сабере!За това приложих и снимки.Но предполагам ,че тогава времето ще е на наша страна и ще разполагаме с многооо място навън  :#  :h:

Offline PlevenMafia

• Напредващ
  • EH 8443 BK
    • http://nepipai.hit.bg
« Reply #4 on: 31-03-2010, 22:16:50 »
Аз съм с вас където и да е, проблема е че не пия и пуша, ама това са подробности....  :verycool: :h:
:h:  Бате Пухо, "Не, не се сравнявай с другите - дори да имат всичко, ти имаш повече!"  :h:

ТАМ КЪДЕТО СВЪРШВА ЗАКОНА ЗАПОЧВА ПЛЕВЕН!!!

Offline elidiangelo

• Напредващ
  • heavy metal thunder
    • facebook
« Reply #5 on: 31-03-2010, 22:22:18 »
аз пък не знам защо, но повече ме влече първата оферта ...  :whatever:
дали заради спа-то, дали заради това, че си е хотел все пак, не знам... дадох си гласа за там, но където решите и съберете повечко желаещи - там ще е!  :cheezy:

п.с. сега като разгледах по-добре снимките - струва ми се и второто място много приятно, има повечко място в дворчето така да си се съберем, посред нощ да си се разхождаме, да си правим номера един на друг хехе и да се социализираме между отделните вилички... един вид и двете места са много хубави, което и да изберем ще съм много доволна ;)
« Last Edit: 31-03-2010, 23:05:03 by elidiangelo »
We sold our souls for Rock 'n' Roll !!!
\m/

Offline azot4eto

• Новак
  • *
« Reply #6 on: 31-03-2010, 22:34:28 »
абе колеги добре го решихте да е там но не е ли малко далечко за колегите от Варна  :cheezy: айде ние Плевенчани както и да е 200 и няколко километра ами от варна са 400 и няколко  :cheezy: :cheezy: :cheezy: иначе е хубаво де аз гласувах за първата оферта струва ми се по хубаво  :h: :h: :h: :h: :h: :h:
ЕН 6222 ВК

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #7 on: 31-03-2010, 23:08:42 »
Ванка, поправих се там, верно е на човек, не на легло, Само държа да отбележа , че Силвето си направи труда да отиде до там и ги е гледала и харесала тия места и явно не са украсени, след като тя ги препоръча.

Аз съм за втората оферта, първо защото ще излезне доста по-евтино, второ, че средата е много по- "тийм билдинг" устроена, а и изглежда много по-скатано и предразполагащо за дивеене, с тва дворче и тая механа... пълна независимост!
« Last Edit: 31-03-2010, 23:09:23 by chef4o »

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
« Reply #8 on: 31-03-2010, 23:12:03 »
хора аз първо да кажа,че и двете места са наистина много добри и което и да изберем със сигурност ще си искараме добре,въпроса е да решим на колко му се правят сауни и басеини и на колко им се препича на слънце пред скаричките....,ако мнозинството решат да сме в Сенатор малцинството спокойно могат да посетят Кос-Хол за някоя друга сауна или басейче,но имайки в предвид че срещата ще е почти в средата на Май се очаква времето да арно и доста приятно което пък от своя страна ще позволява припек на слънце а поточето което минава пре Хотел Сенатор допълнително ще внесе едно доста задушевно и отварящо глътката пейзажче....аз честно да ви кажа гласувах за Сенатор,защото още в момента в който видяхме местенцето с Ванката направо си представих как сме се пръснали всички на всички страни и всеки си прави каквото душа му сака....от друга гледна точка,това че ще трябва да си приготвяме гала вечерята сами колкото е приятно толкова и леко смущаващо...да кажа и още нещо Елинце мацко Сенатор си е хотелче но капацитета му е малко по ограничен т.е. ако се съберем около 50човека цялото комплексче ще бъде само наше и вдигането на шум и високата музика няма на кой да пречи в близост....абе какво да ви кажа най важното е времето да е хубаво....
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
« Reply #9 on: 31-03-2010, 23:14:33 »
Ванка, поправих се там, верно е на човек, не на легло, Само държа да отбележа , че Силвето си направи труда да отиде до там и ги е гледала и харесала тия места и явно не са украсени, след като тя ги препоръча.

Аз съм за втората оферта, първо защото ще излезне доста по-евтино, второ, че средата е много по- "тийм билдинг" устроена, а и изглежда много по-скатано и предразполагащо за дивеене, с тва дворче и тая механа... пълна независимост!
Силвето Чеф,беше с Ванката и мнението ни за местенцето учудващо не се разминаваше....
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

Offline Gospodarq

• Напредващ
« Reply #10 on: 31-03-2010, 23:23:25 »
Определено повече ми допада вариянт 1. Вече се виждам с 1 шише джони и плява в джакузито... :)

Мога да пия и без да се забавлявам.....

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #11 on: 31-03-2010, 23:27:19 »
АХАХАХХАХААХ  верно ли бе , ахаххха, през цялото време като казваше Ванката мислих, че говориш за някой друг :cheezy:
Чакай сега, значи ако и според теб е украсено, трябва да обясните какво точно значи това и до колко се разминава с действителността :P Защото аз от всички сними не виждам никакви разминавки с това в сайта?

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
« Reply #12 on: 31-03-2010, 23:28:46 »
Определено повече ми допада вариянт 1. Вече се виждам с 1 шише джони и плява в джакузито... :)

На мен това ми звучи като план ... Чанев, мисля че тая цялата работа ще е много грозна! :D

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
« Reply #13 on: 31-03-2010, 23:30:45 »

На мен това ми звучи като план ... Чанев, мисля че тая цялата работа ще е много грозна! :D

Мен ми звучи идеално :) Па и в колибките Силвето трябва да ми прави шкембе чорбичка в неделя сутринта :)

Offline Delane

• Пристрастен
  • Хакуна Матата
« Reply #14 on: 31-03-2010, 23:53:50 »
Доколкото виждам мислим почти еднакво...2-рото място ме блазни повече определено...  :beer: :h:
Kia Clarus 1.8 16V DOHC

Offline red devil

• Напредващ
« Reply #15 on: 01-04-2010, 08:22:59 »
Второто място е доста по-диво и предразполага към шумотевици, цър-пър и поглъщането на солидно количество алкохол  :# Освен всичко останало, наистина това, че е на вън, на въздух, си е по-добре от всеки хотел, ако ще да е 752 звезди :cheezy: Но и аз съм ЗА, където решите. Важното е да се съберем, пък другото сами ще си го направим  :yes:
« Last Edit: 01-04-2010, 08:23:35 by red devil »
RED DEVIL!!!!!!!

Offline Filip(M)

• Пристрастен
« Reply #16 on: 01-04-2010, 09:21:47 »
и аз мисля че 2рото е супер яко знам и ,че сме дибри в правенето на купони и барбекюта :)  :beer:
Жалкото в случая е че аз няма да мога да дойда :( на 16 има РД а нали братото и братчеда имат балове на 20 и 22 и няма как ;(  :depress:
Колкото повече толкова повече!

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #17 on: 01-04-2010, 09:31:52 »

Тук направо ме спечели ! Да знаеш, че ако сме в хотела / вариант 1 /, аз съм с още едно такова шише , до тебе !  :cheezy:

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
« Reply #18 on: 01-04-2010, 09:32:04 »
Крис по принцип има много кръчми наблизо.Все ще си добереш пияното дупе до някоя от тях  :cheezy:

ПС:На Сенатара територията е огромна и поляни колкото искате има и много барбекюта и освен мисла една жена персонал (която май май пие повече от нас...друг няма да има) На 300м е хотел СЕЗОНИ...демек има кафе.

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
« Reply #19 on: 01-04-2010, 11:10:41 »
Аз съм за вариант 1, по-глезеният ;) Варианта с пазаруване, приготвянеее... определено не ми се нрави :)