Author Topic: Изрисуване на километражи само за 50лв  (Read 1419 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mart00Topic starter

• Загряващ
  • **
Срещу скромната сума от 50лв изрисуват километражи до гюрла младост. Идеята е че за тези 50лв разглобяват и таблото и ти изрисуват каквото си избереш  :h: :h: :h:

Offline Spaidy

• Пристрастен
Сега това обява ли е или какво? Нещо снимки няма ли да има или... Придай смисъл на темата ти! Аз като не съм от Варна от къде да знам къде е това гюрла мост...
На никой не правя евала!!! ;)

• Загряващ
  • **
Не е обява аз просто давам инфо каде изрисуват и казвам на колегите ако са заинетресовани да знаят. Снимки няма как да кача колега че ми свиха на Нова година  :strak:

Offline kacenceto_2050

• Новак
  • *
Ето какво представлява колега[attachimg=1]
« Last Edit: 08-05-2010, 20:15:19 by kacenceto_2050 »

Offline freakg

• Напредващ
A това няма ли да обира светлината, как ще свети таблото... в смисал ще се вижда ли хубаво ?  :whatever:

• Загряващ
  • **
добре се вижда колега няма никви проблеми със светлината и става много красиво :)

Offline kacenceto_2050

• Новак
  • *
До колкото ми е известо нометацията и делениятъа се намазават с нещо , за да се запазаят и се боядива , което не би мало занечени от цвета нощем.

Offline toshkov_pz

• Загряващ
  • **
колега доколкото виждам на първата снимка е един картон изрязан и НАРИСУВАН С ХИМИКАЛ  вгледаите се внимателно, как може изобщо да го обсъждаме това.  :ohno: :ohno:

• Загряващ
  • **
колега доколкото виждам на първата снимка е един картон изрязан и НАРИСУВАН С ХИМИКАЛ  вгледаите се внимателно, как може изобщо да го обсъждаме това.  :ohno: :ohno:
\

Колега не е картон аз съм виждал на живо каде е това и мога да дам 100% гаранция че го рисуват със такива бои специални и рисуват каквото ти си поискаш :) може ти да измислиш рисунката

Offline XeonZone

• Напредващ
И така да е това е доста грозновато,и не бих дал 50 кинта за това.Лично мнеение  ;)

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
За това може би не - но за твоя идея по твой вкус....за 50лв няма да се замисля. При положение, че плазмени километражи с поръчка за над 80лв.... :)
Аз ще си помисля какво да си направя което да не е претруфено и да не ми пречи на виждането на приборите :)

• Загряващ
  • **
За това може би не - но за твоя идея по твой вкус....за 50лв няма да се замисля. При положение, че плазмени километражи с поръчка за над 80лв.... :)
Аз ще си помисля какво да си направя което да не е претруфено и да не ми пречи на виждането на приборите :)

Точно така Цане. Взе ми думите от устата.  По твой избор казваш искам едиси ко и ти го рисуват. Момчето което ги изресува рисува и върху каски и е добър виждал съм негова работа и ми харесва. Ако някой иска да го заведа да види да се обади  :yes: :yes:

Offline xzibit

• Новак
  • *
Интeрecнa тeмa колeгa, въпрeки чe нe ми излизaт cнимкитe могa дa ce ceюя чe e яко но тaкa и нe cхвaнaх кaдe ce нaмирa товa ,кaто грaд и aдрec?
Xzibit`