Author Topic: Рекламация на Сервизите!!!  (Read 2048 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Danny_FlirtTopic starter

• Напредващ
Рекламация на Сервизите!!!
« on: 14-03-2010, 15:09:34 »
Колеги имам един проблем с колата и съм напът да направя рекламация на сервиза,но искам да се уверя на 100%,че това е проблема.Реших да направя тази тема в която всеки може да посочи сервиза и ремонта,които са му направили,но не е бил доволен или му е направило лошо впечатление.Като тази тема няма за цел да оплюва сервизите,а само за информация на потребителите.
« Last Edit: 24-03-2010, 21:28:16 by Danny_Flirt »
Ерекцията,не се брои за личностно израстване :)

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Re:Рекламация на Сервизите!!!
« Reply #1 on: 14-03-2010, 15:41:14 »
Ами започни първи, след като имаш лошо впечатление от кой сервиз сподели го с нас ;)

• Напредващ
« Reply #2 on: 14-03-2010, 16:57:22 »
Няма проблем дай ми няколко дена да разбера дали съм прав и ще пиша.Това не означава,че някой друг не може да ме изпревари  :)
« Last Edit: 14-03-2010, 16:57:56 by Danny_Flirt »

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
« Reply #3 on: 14-03-2010, 17:48:21 »
За рекламации незнам , но от мен запомнете 1 .. не им давайте парите докъто не приключат със всичко с което са се заели , защото дадете ли им парите , вече не са мили и любезни , а заети и троснати .. освен това може и да ви позабравят .. Говоря от личен опит за Рефлекса във Варна .. Както и да е . Хората са готини , но направих грешката да им платя почти накрая , а имах 1 биалетка за смяна . 1 седмица ме бавиха (нямаме време , мн работа ....) и така и така .. 1 седмица мина накрая отидох да си взема биалетката , а те даже ме питаха.. цитирам съвсем точно "Ква биалетка ве мой ... ти платил ли си я , колега .. я виж дали има нещо такова изобщо?" Това става 1 седмица след ремонт на 2 лагера с главини и задна биалетка . Не че немога сам да си я направя , не че ги плюч , всеки си има лошите моменти , но дадете ли парите ,вече сте отписани .. вече ставате страничен клиент който само ви се мотае .

П.С. Нищо лично , просто ми направи грозно впечетление  :@..за качеството на работа немога да кажа нищо лошо ... и Цане не се обиждай , знам че си гъст със тях , но така се получи просто ..  :h:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #4 on: 16-03-2010, 11:55:22 »
Скоро няма да имаш такива проблеми :)

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
« Reply #5 on: 16-03-2010, 14:04:03 »
Надявам се всички да станат Цанковци там .. да се смеем и да ми правят отстъпки и да бъде всичко ток  :h: Скоро трябва да дойда за смяна на гарнитура на капака на клапаните  :omg:

• Напредващ
« Reply #6 on: 17-03-2010, 18:10:40 »
Амин Дай Боже  :yes:  Моят проблем се оказа съвсем друг и съм много щастлив,че не се изложих,както бях тръгнал.

Offline muncho_

• Пристрастен
« Reply #7 on: 23-03-2010, 17:41:09 »
Аз наскоро се сблъсках с AVautoservice намиращ се в кв.Модерно предградие ул.Антон Кецкаров 3 ,занимаващ се с ремонт на хидравлични рейки,помпи,накрайници и шарнири и прочие.Та всичко започна много добре като занесох рейка и си викам супер тука ще я направят как си трябва.Тя престоя там една седмица тъй като чакахме да минат застрахователите за допълнителен оглед тъй като ремонта беше по щета.През това време купих нови маншони, защото ми казаха така и така ще я отваряме дай да ги сменим.Застрахователя мина и това беше в понеделник,та въпросния собственик ми каза утре я почвам.В сряда вечерта каза утре сутринта ще ти я сглобя,а в петък сутринта след като се обадих каза ела в 4 часа да си я земеш и носи 30лева.Зачудих се какъв ли ще е този ремонт за 30лева ма викам си сигурно по тънка лайсна ме е минал,колеги сме все пак.Отивам взимам рейката,прибирам се гледам маншоните старите изобщо не сваляни.Звъня му на пича и викам абе какво точно смени на тая рейка и той почна да ми вика че съм бил смотаняк и ако не вервам да съм я занесел да си ми сложил старите части.И като ми казах защо поне не ми сложи новите маншони които ти донесох след малък размисъл каза, че е забравил и пак почна да ме обижда.След монтажа на рейката на колата установих, че луфта в нея си е останал, но е леко намален защото просто са я натегнали от реглажната гайка,нещо което и аз можех да направя.И което щеше да отнеме не повече от 20 минути.А не цяла седмица!!
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
« Reply #8 on: 23-03-2010, 22:48:47 »
Човеко направо ... нз .. аз се изнервих само като четох .. е*ахти и майсторите аз ... Нямам думи за подобни идиоти . Играл си с лего и станал "майстор" . БЕЗ КОМЕНТАР !  :supermad:

• Напредващ
« Reply #9 on: 24-03-2010, 19:52:15 »
 :noway: Баси хората,не мога да си изкажа коментара по темата,защото всички редове ще бъдат само в звездички и цензора.Какви са тия майстори хванати от гората? Аз полудях само като го четох,тоя заслужава кастрация и на него и на сновете му,ако има такива.Как може такава наглост,не стига че отиваш в С******Я му сервиз да му изхранваш семейството,ами получаваш безочие,наглост и обиди.Просто нямам думи,колега дано никога не ти се случи нито на теб,нито на други колеги такова нещо.   :depress:
« Last Edit: 24-03-2010, 19:53:01 by Danny_Flirt »

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
« Reply #10 on: 24-03-2010, 20:48:39 »
Аз мога да изкажа мнение за сервиз МОНТИ в Люлин
"Маисторчето"ми поиска 460 лева за смяна на гумички на клапани  :shock:
Попитах го дали се е побъркал,понеже и преди това съм си правил дребни неща там и ми е взимал прилични суми.Ма от кризата явно са полудели и искат с една поръчка да изкарат месеца...
П.С. тази сума беше само за работа :D
« Last Edit: 24-03-2010, 20:49:27 by stutsi »

• Напредващ
« Reply #11 on: 24-03-2010, 21:26:37 »
Има нещото такова,от както лекарите стачкуват хората не си взимат редовно хапчетата и гледай какви неприятни ситоаций се получават  :cheezy:

Offline ivailo_vilhemov

• Новак
  • *
« Reply #12 on: 28-03-2010, 15:10:40 »
колеги аз съм доволен за сега от майсторите ми и не са скапари,  например  за  гумички на клапаните и реглъж на клапаните на стенд около 200 -250 лв ми иска крайна цена

Кирилицата е задължителна!!!

Колега, моля те, проверявай си постовете преди да ги публикуваш ... и се придържай към темата!
« Last Edit: 01-04-2010, 21:40:11 by caesar »
ivailo vilhemov. ВТ4996ВА.

Offline mufasata

• Новак
  • *
« Reply #13 on: 27-04-2010, 13:40:25 »
Скоро очаквайте ФЕРМАН от мое име относно един прословут сервиз в гр. Пловдив...
Набрал съм много и очаквам момчетата от сервиза да ми оправят колата и да ми се извинят,
защото сега ако го напиша ще бълвам само неприлични думички.
Очаквайте ТОМ първи от сагата "смяна на съединител"

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
« Reply #14 on: 14-07-2010, 15:45:30 »
Незнам как да го нарека , рекламация ли ще е какво ще е .. но след има няма 2 месеца каране пак започна да ми вие единият лагер и сега много ясно трябва да се оправям сам , тъй като ми се струва че ще ме изкарат виновен за тъпия лагер със нещо от рода на "ами ти си го разбил по дупките" или "какво да направя аз ,нали не виеше като ти го сложихме"  и тем подобни .. Просто искам да се оплача , защото друго немога да направя .. Карам внимателно , дупките ги знам наизуст (и как няма нали заради това смених лагерите) .. освен това самите лагери не бяха сменяни досега а си бяха оригиналните . Кажете ми как може за 2 месеца да започне да ми вие мъжката лагер че чак да се получава какафония с него и музиката  :whatever: .То по принцип тампоните които се късат поголовно ще издържат повече ! И само да вметна още нещо за някои ако си помисли че лагерите са от евтините .. не не са ! Те са от най-скъпите които ги има , защото имаше и под 100 лв на бройка , моят 1-ният беше 140 - 150 лв . Ще ви кажа какво е станало в "нашият варненски сервиз" след като мина да подпитам какво ще правим по въпроса ..

П.С. Нищо лично към никои , просто се надявам да получа колегиално отношение и да не се чувствам прецакан или набеден че съм виновен аз .. пък и баща ми няма да бачка за мен я ... само лагери да копуваме през 2 месеца !!

• Напредващ
« Reply #15 on: 14-07-2010, 19:53:15 »
Много си прав колега,съжалявам,че и теб са прецакали.Сигорен съм че не е в теб вината.Аз карах година и половина без нито един амортесьор,за което се псувам сам.Не е като да не съм имал възможност да ги сменя,но това е друга тема.Та идеята ми е че не може за толкожа време да се разбият,най-вероятно са те метнали по класическия вариант.Аз наскоро имах сериозен проблем.Смених предното и задно окачване на Купето.Купих всичко необходимо.Та моя уж майстор почна лекичко.Хммм браво газови амортесьори,това онова има всичко.Смени един куп неща.Все сумати пари.И аз на другия ден се осъмних малко.Няма нещо,което да не съм сменил(Буквално).Дочува ми се потропване.Отивам ами тук отзад едни неща не съм ги видял.Ходих да ги купя 100лв. ок.Ами трябва пак да ти направя реглаж на заден мост.Платих го втори път.След няколко дни,абе нещо вие да го ева отпред.Отвивам при него за рекламация,а той: Ами лагер на главината трябва да го сменим.И аз му викам,е добре защо не го смени когато беше разглобена.И той ми каза,че тогава не виел.Мента си ме те така,за да вземе повече пари за труд,понеже като е разглобена е лесно и не може да ми оправдае голяма сума.Нервирах се и отидох в Колос.Смениха ми го и всичко беше 6.00.КАто изклучим,че ми се обадиха да ми кажат че нямам никакъв реглаж на задницата.Бягала с доста.Обясних им,какво е станало,а той се засмя и ми вика.Ами явно с въже ги е реголирал твоя майстор.Е кажи чесно.Аман от Пе****си.Взе ми два пъти пари за реглаж и накрая нищо,а ме бъзикаше и за предния.Аман от таква мизерници.Верно криза е,децата трябва да ядът.Ама ние ли сме баровците дето ще ни правят на балъци и ще ни дерет.Затова е тази тема за да се споменаваме с Имена сервизите от които не сме били доволни,за да не бъдат ощетени и други колеги.   :h:
« Last Edit: 14-07-2010, 19:54:59 by Danny_Flirt »

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
« Reply #16 on: 14-07-2010, 19:56:45 »
Кажи го тоя убавец кой е как му се казва сервиза данни къде е ,да знаем да се пазим от него.
П.С. Ако си го споменал сорка ,може да съм го пропуснал

• Напредващ
« Reply #17 on: 14-07-2010, 20:01:42 »
В квартал Павлото се намира.Малко е забутано да ти кажа честно и ми  трудно да го обясня,понеже го знам като място.До магазин Хоби свят.
« Last Edit: 14-07-2010, 20:03:14 by Danny_Flirt »

Offline toshe

• Загряващ
  • **
Re: Рекламация на Сервизите!!!
« Reply #18 on: 23-02-2011, 19:22:36 »
Пичове това за 100 % гаранция не става както и за рекламация
Цял живот до сега аз съм бил от другата страна на вашета сиреч човек от сервиза. Занимавал съм се и с коли последните 8 години (вече не) а преди това около 9 години с друга сервизна дейност. Освен и в нашата България и по света (от личен опит) положението е почти същото никога не можеш да имаш 100% гаранция каквото и да правиш. винаги ако решат ще те нагласят маисторите (да ти сложат шапка като в филма) ако решат, това важи и за колите и за всичко (дори и докторите). Единствения начин е да се държиш нормално с хората а не от позициата "аз плащам и че правите каквото ви кажа" или " първо ми свършете работата аз поле ако я харесам че ви платим". И най важното да се ходи на сервиз които е препоръчан от някои друг останал доволен!!!!!!!!!!!!!!
Другото важно е винаги се оставя бакшиш или се черпи (кафета коли бири ракия и т.н.), ако мислиш да идваш отново в този сервиз. Това с бакшиша е като при сервитьорите, като не оставиш бакшиш после ти плюят в супата преди сервиране :) :) :)

Слята публикация 24.02.2011г.

Още нещо с риск да съм досаден, рекорди за скапани части, колко време са изкарали след смяна
Тампони преден макферсон една седмица
Лагери задни два броя (ляво и дясно) първият 2 месеца вторят три (на една и съща кола)
Задни амортесиори две седмици
Жило амбриаж - 0, с новото се натиска по лошо от старото
Датчик разп. вал - 0, не работи едвам го сменихме с друг (280 лв)
Ламбда сонда - 1 месец
Спирачни дискове - 5 000 х.к.леко 10 000 х.к ужасно биене и смяна с нови
Капачка дистрибуторна - 2 месеца и графита изчезна???
Бензинова помпа (за карбуратор ) - 0 бензина тече през алуминия (шупла)
Бензинов филтър (инжекцион) - 1 седмица бензина тече на струйка през запресовката на корпуса
Бобини за запалване - няколко на под месец
Кабели и свещи няколко на под седмица
Гарнитури капак клапани и картер няколко на под седмица

и т.н.

Не винете винаги майсторите!!! повечето от частите са боклуци.
« Last Edit: 24-02-2011, 09:51:22 by verssus »