Пичове това за 100 % гаранция не става както и за рекламация
Цял живот до сега аз съм бил от другата страна на вашета сиреч човек от сервиза. Занимавал съм се и с коли последните 8 години (вече не) а преди това около 9 години с друга сервизна дейност. Освен и в нашата България и по света (от личен опит) положението е почти същото никога не можеш да имаш 100% гаранция каквото и да правиш. винаги ако решат ще те нагласят маисторите (да ти сложат шапка като в филма) ако решат, това важи и за колите и за всичко (дори и докторите). Единствения начин е да се държиш нормално с хората а не от позициата "аз плащам и че правите каквото ви кажа" или " първо ми свършете работата аз поле ако я харесам че ви платим". И най важното да се ходи на сервиз които е препоръчан от някои друг останал доволен!!!!!!!!!!!!!!
Другото важно е винаги се оставя бакшиш или се черпи (кафета коли бири ракия и т.н.), ако мислиш да идваш отново в този сервиз. Това с бакшиша е като при сервитьорите, като не оставиш бакшиш после ти плюят в супата преди сервиране

Слята публикация 24.02.2011г.
Още нещо с риск да съм досаден, рекорди за скапани части, колко време са изкарали след смяна
Тампони преден макферсон една седмица
Лагери задни два броя (ляво и дясно) първият 2 месеца вторят три (на една и съща кола)
Задни амортесиори две седмици
Жило амбриаж - 0, с новото се натиска по лошо от старото
Датчик разп. вал - 0, не работи едвам го сменихме с друг (280 лв)
Ламбда сонда - 1 месец
Спирачни дискове - 5 000 х.к.леко 10 000 х.к ужасно биене и смяна с нови
Капачка дистрибуторна - 2 месеца и графита изчезна???
Бензинова помпа (за карбуратор ) - 0 бензина тече през алуминия (шупла)
Бензинов филтър (инжекцион) - 1 седмица бензина тече на струйка през запресовката на корпуса
Бобини за запалване - няколко на под месец
Кабели и свещи няколко на под седмица
Гарнитури капак клапани и картер няколко на под седмица
и т.н.
Не винете винаги майсторите!!! повечето от частите са боклуци.