Author Topic: Проблем с километража?  (Read 1322 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Отг:Проблем с километража?
« Reply #20 on: 23-04-2009, 22:53:41 »
Колежке, понеже е електронен , проблемът е или в механизма на стрелката, или в датчика на километража...

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
« Reply #21 on: 24-04-2009, 11:30:40 »
За нищо колега  :yes:
А отностно свалянето на таблото внимавяй че запалиш ли я без табло автоматично ще натрупа грешки компа на колата, но да се надяваме че момчетата от сервиза ще ти ги изчистят после ;) Успех съжалявам че не се е получило само със смяна на буксата  :whatever:
А бе Жоре аз моята я запалих без табло  :omg: :omg:.....май ще трябва да разкачам акумулатора да чистя грешки....пфффф

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #22 on: 24-04-2009, 16:47:33 »
дано да ти се получи че при мен не подейства този метод... та ходих в Инд комерс да ми изчистят грешките  :omg:

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
« Reply #23 on: 24-04-2009, 20:12:04 »
Еми днес откачих акумулатора и незнам дали се е получило,ама колата не се държи странно не мигът някви лампички,да се надявамм,че всичко е наред......ся имам друг проблем обаче едното диотче 6.5 което сложих премигва и много ме дразни ама не ми се разглобява пак.....явно е проблем от самия диод....
« Last Edit: 24-04-2009, 20:13:51 by PaBL0 »

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #24 on: 24-04-2009, 20:36:51 »
Е то тва диодче ше мига, ше мига и ше изгори накрая... На мен така ми пулсираха диодите на габаритите преди да изгорят

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
« Reply #25 on: 24-04-2009, 20:39:20 »
На това се надявам.....   :D :D :D

Offline Danny_FlirtTopic starter

• Напредващ
Re:Проблем с километража?
« Reply #26 on: 26-03-2010, 20:35:20 »
Колеги съвсем бях забравил за тази тема,но мисля,че тук е момента да се похваля.След като смених цялото окачване отпред и отзад,кажи речи настана момента и за километража.Оказа се че проблема при мен беше датчика на скоростната кутия,която предава към километража.Скъсах се да го търся и никаде го нямаше.В колос ми казаха 60лв. но го нямаме.Докато накрая не попаднах на темата в която се рекламираше магазина в слатина за крейски части.Обадих се хората ми казаха,че го има в магазина струва 25лв.Докато го поръчам вече бях тръгнал натам.Взех го и за 15лв. ми го смениха в колос.Сега съм най-щастливия и глупав човек на света.Толкова много се вайках,а проблема се решавал за нула време.  :h:
Ерекцията,не се брои за личностно израстване :)