Author Topic: Национален протест срещу дупките - 22.03.2010  (Read 725 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline LanShotTopic starter

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Колеги , преди малко гледах по новините и съобщиха че ще има нови протести , не градски ами направо национален ! Това явно е предизвикано от сериите протести които се състоиха в различни части на страната . Предлагам да направим темата важна и да се оговорим целият клуб , на национално ниво да отидем и да се представим както трябва . Нека всички да бъдем на този протест в цяла България и да изразим недоволството си от кошмара на всеки шофиор в нашата страна - ДУПКИТЕ !!!  :h: :h: :h:

П.С. Надявам се всички , ако ли не поне по голямата част от клуба да се реши да се надигнем отново и да раздуем проблема във Европейски мащаб , както се очаква от поетата инициатива на организаторите в цялата страна !  :bg:

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
Знаеш , че съм там :)

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Да,аз следя в групата във Фейсбук,ама чаках да излезе твърдо инфо за датата.Добре,че Шота и той следи  :P Естествено,че сме пак там!
« Last Edit: 11-03-2010, 22:12:46 by Mickey »

Online wtf

• Напредващ
къде и по какъв начин ще се проведе, дайте повече информация

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Колега , повече информация ще излезе в най-скоро време .. 22-ри е след 10 дни . До няколко дни ще се разбере в колко часът ще се събират навалиците от ядосани шофери и от къде ще тръгват , каде ще се събират и т.н. За всеки град предполагам ще е различно , но си мисля че стартът на протестите в цялата страна ще е по 1 и също време ;) .. и си мисля че ще е пред сградите на общините във всеки град .  :h:

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Честно да ви кажа протестите не трябва да се концентрират само пред общините.В Пловдив има доста зле подържани пътища,които са от Републиканската пътна мрежа.

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Може и така да е , но примерно във Варна не вярвам някои да ни обърне внимание ако се забием на крайезерният път който също е осеян с кратери , а също е един от важните артерии на Варна ... Пред общините ще е най-удачно и най-набиващо се на очи . Пък и специално за Варна там е един от най-натоварените пътища .. предполагам и във другите големи градове ..  ;)

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
В Пловдив пред общината няма да е толкова ефикасно,защото е точно на центъра и коли неможе да се качват.В Пловдив най-добрата точка е бул.Васил Априлов на кръстовището с бул.България.Направо ще се парализира половината град.

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Колега да не мислиш че във Варна могат да спират там коли ... или има паркинги ? То има един паркинг на общинарите за няколко коли от страни на общината .. но ние направо си спираме на пътя и така като се насъберем мн хора и не остава място за движението , даже някои нарочно спират така че да се блокира движението  ;)

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
В Пловдив до общината не минава път,това искам да кажа сградата е точно на главната и има куки,които те спират да навлизаш.

Offline tihov

• Загряващ
  • **
  • Черната Стрела
Колеги и аз ще се включа макар че моита бегачка спи зимен сън в гаража и не е виждала грам дупка тоя сезон но съм с вас неможе да продалжава това безобразие каде отиват кионтите от данаци и винетки питам аз ???? :h:

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Братле това питаме всички + още 100 въпроса ... може и да не разберем каде точно отиват , но е пределно ясно че попадат в нечия банкова сметка .. ако не и няколко .. там където не трябва .. :supermad:

Offline tihov

• Загряващ
  • **
  • Черната Стрела
днеска ходих към свободният колеги и нагоре заплваха дупките не кърпиха а запълваха в платно то от златните за варна обаче не се бяха постарали особенно  :@ покрай хей казаха приятели сливница и други места в града също са запълвали дано до месец започнат да кърпят ! ИСкам инфо на протеста ще можели да се закрат и коли и ще се блокират ли пътища  :h:

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
Пожарникара вярва ли си ,че ше отидат където трябва,ако случайно направят грешка и ни дадат тези пари.А относо данци и т.н. направете една анкета и вижте колко плащат данъците си навреме и т.н. всеки говори къде отиват парите от данъци ,а в същото време не си плаща данъка и за да няма отплесване от темата "за какво да плащам като пътищата не са наред" и т.н. ще кажа и аз не си плащам данъците ,но и аз мрънкам  :D
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2844091
« Last Edit: 17-03-2010, 06:04:32 by stutsi »

Online wtf

• Напредващ
не е важно дали той си вярва, важното за него е дали ти му вярваш..

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Айде бе еййй ... ще има ли хора на тоя протест ?? 16:30 сбирката на МЕТРО във Варна и след половин-един час престой и раздаване на протестни плакати , ще тръгне колона към общината .. луууудница , хем времето е много яко , айде !!!  :#  :h:  :mighty: