Author Topic: Предложете ми вариант за гарнитура на глава  (Read 391 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline LanShotTopic starter

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Колеги , някои може ли да ми каже най-добрият вариант цена/марка/качество относно гарнитура на капака на главата , дебелата гумена тръба за радиатора към двигателя и задни накладки . Които знае от опит , мнения , приятели и т.н. На мен ми предлагат поне за гарнитурата 4 варианта , за тръбата най-различни акъли , а за накладките ... някаква марка на достъпни цени със добро качество. Просто съм сигурен , че сте се занимавали да търсите проучвате и т.н. Аз не съм и затова ако можете да ми дадете най-добрите варианти . Благодаря предварително  :h:
« Last Edit: 09-03-2010, 17:39:21 by caesar »

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
За гарнитура бях разпитвал преди време, а и Дарин също ми беше разказвал. Значи вариантите за по 70-90лв можеш да ги забравиш, 2 пъти са по-тънки от хубавите. От Колос 170лв някъде стъпваше оригиналната гарнитура. Същата в Инд-а беше около 2 пъти повече....но ти дават гаранция...5000км примерно  :cheezy: :cheezy: :cheezy:  :omg: :omg:

Това са цени отпреди 7-8 месеца.
« Last Edit: 09-03-2010, 17:45:39 by caesar »

Offline muncho_

• Пристрастен
До колкото си спомням оргиналната е метална и е по-добре ако си намериш такава(имам предвид метална), а тези по евтините не са метални.
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline LanShotTopic starter

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Ами явно трябва такава да търся .. бе за в момента просто разпитвам защото няма кинти за действие..  :blush: