Author Topic: Търсим Coupe за реклама! 7/8 Юни 2009 - Приморско  (Read 1601 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chef4oTopic starter

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Здравейте колеги!
Обръщам се с вас с призив за популяризиране на марката и модела на нашите коли! Може би не знаете, но колегата Kupi се занимава с кастинги и реклама и е убедил Булсатком, които ще снимат реклама, включваща и автомобил, да използват Hyundai Coupe.

Ето каква е молбата и изискванията за колата:
Снимките ще са в Приморско другата седмица в сряда или четвъртък, ако има някой от там с червено купе да праща снимки да говидя или поне някой който е по-близо. Единствените изисквания са купето да е червено и да не е с черни джанти ами някакви сиви или каквито и да е други , но не черни.

Ако някой може да предостави червено Coupe за снимките или да съдейства, като доведе свой познат с такава кола, ще ви бъдем много благодарни :)  :h:
« Last Edit: 30-05-2009, 11:23:12 by chef4o »

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Ще говоря с Павката. Той е с червена РД1-чка, доста добре изглеждаща.

Offline Kupi

• Новак
  • *
Може и купето да е от Бургас или дет се вика от Стара Загора нататък. Снимките ще са на 7.06. и 8.06. Пускайте и снимки да ви огледам ;)  :h:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Говоря с 2-ма колеги сега...

Offline Kupi

• Новак
  • *
Ок , благодаря колега  :h:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Снимката е на колегата Marcho. Той учи в Бургас. Мисля, че не отговаря много на условията :(
Павката е с поизбелял преден капак. Незнам дали ще го харесате
« Last Edit: 30-05-2009, 14:23:52 by caesar »

Offline Kupi

• Новак
  • *
Такааа, значиии . Купето може и да е от Варна  :yes: , понеже знам че там има силна ударна група   ;) . А и разстоянието от Варна до Приморск ое по-малко от колкото от Стара Загора.

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Както казах варненското на Павката е с леко избелял преден капак. Предполагам, че не върши работа. Други червени аз лично не се сещам от редовните. Ако някой се сети да свирка... :(

Offline Kupi

• Новак
  • *
Оки .Благодаря ти много  ;) Ще звънна тук там в Бургас и ако и там не намеря ще се опитам да убедя хората да вземем купе от тук от София , но както знаеш всеки гледа по-евтино и сигурно ще гледат да не е от далече .  Всмисъл, ще плащат гориивото  :hater: Търсенето продължава  :h:

Слята публикация: 03-06-2009, 20:01:30
Колеги врмето ме притиска и ми се струва, че ще сменят автомобила , защото няма избор от нашите . Утре вече ще трябва да търся друга, ако нямаме от купетата . Направихме  каквото можахме ;)  На тези , които ми омогнаха благодаря . Ще изкочи нещо друго скор и ТЕ ТАка  :cheezy:
« Last Edit: 03-06-2009, 20:01:30 by Kupi »

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Темата отдавна не е актуална,затова отива под ключ.Ако на някой му се наложи отново да търси Купе - нека се свърже с някой от екипа,за да я пусне отново в действие.