Author Topic: Тече ми антифриз в купето  (Read 438 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline iliqbarcaTopic starter

• Новак
  • *
Тече ми антифриз в купето
« on: 17-11-2010, 01:11:38 »
Колеги ,аз имам едно запитване ! Значи тече ми антифриз в купето и днеска оставих колата на един майстор и той ми каза така 80 лева радиадор(2-ра ръка) и 120 лева работа тъй като трябвало да се сваля цялото табло и после ми вика още 30 лева да викна едни познати да ти източат фреона ,за да не съм го хвърлял.Така и въпроса ми е мн пари ли ми иска ?  :confused: Аз вече му я оставих и уш е познат на един приятел ама тука мисля ,че това познат на познатия  :ohno: Мерси предварително и се извинявам за провописни грешки :sorry:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Re:Тече ми антифриз в купето
« Reply #1 on: 17-11-2010, 10:15:19 »
Колега м/у 80 и 120лв е смяната на радиатора наистина. Иначе цена за радиаторче незнам.

Offline stormi

• Напредващ
  • Hyundai Coupe RD2 2.0 16v 139hp
« Reply #2 on: 17-11-2010, 10:23:11 »
Колеги какви са тия цени за смяна?Направо ме изумихте с такива цени :shock:.Аз на Фиата като сменях се сваля жабката цялата и точно пред скоростният лост се намира радиаторчето.Вярно, че малко кофти се сваля, но е за около 2 часа.Ми, че то за смяна на съединител толкова взимат.За това аз почти всичко си сменям сам с помощта на приятел понякога.
« Last Edit: 17-11-2010, 10:24:14 by stormi »
Перник е единственият град, в който докато караш в насрещното може да бъдеш ударен отзад.
==>>Sense of Bulgaria<<==

Offline Spaidy

• Пристрастен
« Reply #3 on: 17-11-2010, 10:47:11 »
Stormi,  Фиат не е Хюндай. На купето се разглобява ассолютно цялото табло, аз лично съм го разглобявал и знам колко трудно и гадно е. 120 лева е много защото реално е за 1 ден работа, сутринта ако я почне до обед я е разглобил, и после за 3-4 часа да я зглоби ще му стигнат. Можеше да ти обяви нещо от сорта на 70-80 лева, но не е луд тоя дето яде баницата, а този който му я дава.  :yes:
Между другото колега аз имам такова радиаторче каквото ти трябва и бих ти го продал за по - малко от 80 лева. Ако имаш интерес пиши едно ЛС.  :h:
На никой не правя евала!!! ;)

Offline Delane

• Пристрастен
  • Хакуна Матата
« Reply #4 on: 17-11-2010, 12:58:05 »
Мхм гадно е разглобяването.Сваляш всичко и тогава имаш достъп.Преди време на едно РД-1 1.6 правихме операция смяна на радиаторче на парно(беше спукано и течеше вътре) та отне 4 часа за всичко...Цената която са обявили е добра...  :beer:
Kia Clarus 1.8 16V DOHC

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
« Reply #5 on: 17-11-2010, 18:22:59 »
Ако е читав майстора и му имаш доверие 100 кинта е нормално.
Щото аз съм имал случай направих се на интересен и отидах на по евтино и после няма да ти казвам какво скърцане беше та пак го сваляхме.Не на купе ,ама таблото щом се сваля скърцането е еднакво

Offline cumba35

• Напредващ
« Reply #6 on: 19-11-2010, 18:36:10 »
колега цените за смяна на радиаторче са от 60 до 120 поне в плд това са цени от тази седмица тайкато се наложи да се тарсии.
радиаторите са няколко вида не мога да кажа цени за хюндай,защото сменяхме на ауди.има евтини китаиски които карат можеби година две и ако искаш да си караш колата не са за препорачване.тарси по скъпи или оригинални.
И съвет ако не си разглобявал таблото погледни как става.тъйкато човек който не го е разглобявал дори маистор или ще се мъчи цял ден или сте го изпочупи. :h: :h: :h: :h:

Offline stormi

• Напредващ
  • Hyundai Coupe RD2 2.0 16v 139hp
« Reply #7 on: 19-11-2010, 19:20:32 »
Аз намерих в този сайт радиатори, но не знам колко са качествени.Все пак е някаква насока за цена.
Перник е единственият град, в който докато караш в насрещното може да бъдеш ударен отзад.
==>>Sense of Bulgaria<<==

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #8 on: 19-11-2010, 19:33:26 »
Тези са хубави