Author Topic: 02.03.2010г / 16.30ч /Пред Общината - Втори протест срещу дупките  (Read 726 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline glarusaTopic starter

• Напредващ
  • За тези 10 секунди съм свободен...
Аз съм твърдо за и също ще присъствам отново. Колегията от орийндж каунти /демек Владиславово/ ще се съберем и ще долети като хвъркатата чета на Бенковски.
Добрите момчета отиват в рая, лошите където си поискат !!!

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Аз ще направя всичко възможно да дойда отново, поне за малко :)

Offline billab0ng3r

• Новак
  • *
  • Fortuna favet fortibus
Утре предполагам ще успея и аз да се появя.  ;) Все пак ... колкото повече, толкова повече...  :# :# :#
« Last Edit: 02-03-2010, 00:02:53 by billab0ng3r »
Keep your Dreams Alive ...

Offline igdrazil

• Напредващ
  • Waffen-SS
Утре и аз ще мога да дойда :bg:
SS - Gruppenführer

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
А такааааа!Колкото повече-толкова по-добре! :h:

Утре ако супея да се освободя от работа пак съм на линия, само дето глас не ми остана от викане. :)

Разделих темата и направих нова за днешния протест.Цитирам Павката,защото е писал,че ще се опита да дойде.

Ехооооо!Гледам,че днес никой не се е включвал-да не се отказахте??? :confused:
« Last Edit: 02-03-2010, 15:48:26 by Mickey »

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Няма отказване Миме . Дано да се съберем повече хора !!! Ще си взема и фотоапарата този път да нащракам снимки да качим после , ще оправдаем Цането защото той е на работа ..затова ще нося и апарата  :yes: Може малко по късно да дойда ,защото имам малко работа около 5 , но към 5 и нещо съм там  :h: Ще се чуем !

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Ясно!Чух се с Цанко и Крис - и двамата са на работа,и двамата няма как да излязат в 16.30.Крис спомена нещо за към 17.30.Шотчето,като гледам и то към тогава ще може.Ако искате направо да се съберем хюндайската група в 17.30ч на Общината.Ако се чуете,кажете и на останалите,които заявиха,че ще участват,че така сме се разбрали. :h:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Много готино се получи присъствие на смени :)))
http://www.facebook.com/profile.php?id=673264997&ref=ts#!/video/video.php?v=387176095328&ref=nf

http://www.facebook.com/profile.php?id=673264997&ref=ts#!/album.php?aid=205532&id=608130328&ref=nf

http://moreto.net/novini.php?n=77155
« Last Edit: 02-03-2010, 20:52:11 by caesar »

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Абе трябва да ги скъсаме от протести тея ! Мамка им ще ги сбъркаме полицаите !!! Няма оправия инъче !

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
http://www.varnautre.bg/home/varna/item/5127-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D0%B4%D1%83%D0%BF%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5

Ще ги скъсаме...само трябва да се придържаме към ИСТИНСКИЯ ПРОТЕСТ,а не към групата вандалчета,които не дойдоха там,за да протестират,а за да правят мизерии ...

Извадка от Фейсбук,от стената на групата(разговора е между една от организаторките на протеста,потребител и момчето,което запали факлата на светофара(ако се сещате колко време я пали и по какъв начин  :omg: ) и после сложи черната маска) :

Цитат:
" Мартин Демирев - Nyakoi moje li da kachi snimki ili klipche kato sam s faklata pred Katedralata :D
Велислава Кирякова - Защо, горд ли си?!
Hristo Donchev - Аз съм горд с него и той трябва да е!!!
Велислава Кирякова - Аз пък не съм горда с хора като него, защото ние излязохме на мирен протест, а той се превърна във вандалщина!!!!
Hristo Donchev - Права си, всички бяхме на протест, но всички сме хора писнало им да мълчат и какви са тези статии опорочен протест зареди вандали. Бяхме там пяхме химна и др. невероятни български песни, искахме отговори, и все още ги искаме.
Мартин Демирев - Da,gord sam.oshte nqkoi ima li klip4eta i snimki?
Велислава Кирякова - Пяхте химна, блъскахте по колите, палихте факли, дърпахет жиците на тролей и късахте трансперанти на катедралата. Или бях на друг протест?! "

Нов протест днес НЯМА да има,пише се,че и на 4ти март също.Остава да чакаме и да следим какво пишат ОРГАНИЗАТОРИТЕ,а не провокаторите.
« Last Edit: 03-03-2010, 07:42:21 by Mickey »

Offline glarusaTopic starter

• Напредващ
  • За тези 10 секунди съм свободен...
Определено имаше опити за опорочаване на цялата инициатива, както почти всичко в нашата мила родина, и от мирен протест можеше да се получи като след футболен мач на ЦСКА и Левски.
А колкото до въпросното момче с прословутата факла... е явно това е неговата гордост, че е запалил една факла  на центъра на Варна с огромен зор /само дето не се накъка докато дърпаше фитила, а тя не ще ли не ще/ и са го заснели няколко човека, за да се види какво магаре е, а не същината на начинанието, тоест въпросния протест относно дупките по варненските улици.
Ако сме единни и непреклонни пред исканията си най-вероятно ще се получи Някакъв резултат.
Добрите момчета отиват в рая, лошите където си поискат !!!

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Именно!Дори някакъв резултат е по-добре от нищо!

Браво на колегите,които се присъединиха към протеста!
Дарин,Весито,Виктор,Крис,Цанко,Ники,Мартин,Красен,до колкото разбрах и Павката,само че с него не се видяхме...(дано не съм пропуснала някой). Браво!!!Не ни уплаши дъжд и студ,така трябва да е!
А на останалите - очакваме и вас на следващия протест,който не е далеч във времето!В крайна сметка въпросът засяга всички нас,а нашата задача е просто да бъдем там и да покажем,че НИ ПУКА!

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Колеги , ще се провеждат ли пак митинги ? Има ли някаква информация ...  :h:

Offline pelikanat

• Новак
  • *
http://www.varnautre.bg/home/varna/item/5127-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D0%B4%D1%83%D0%BF%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5

Ще ги скъсаме...само трябва да се придържаме към ИСТИНСКИЯ ПРОТЕСТ,а не към групата вандалчета,които не дойдоха там,за да протестират,а за да правят мизерии ...

Извадка от Фейсбук,от стената на групата(разговора е между една от организаторките на протеста,потребител и момчето,което запали факлата на светофара(ако се сещате колко време я пали и по какъв начин  :omg: ) и после сложи черната маска) :

Цитат:
" Мартин Демирев - Nyakoi moje li da kachi snimki ili klipche kato sam s faklata pred Katedralata :D
Велислава Кирякова - Защо, горд ли си?!
Hristo Donchev - Аз съм горд с него и той трябва да е!!!
Велислава Кирякова - Аз пък не съм горда с хора като него, защото ние излязохме на мирен протест, а той се превърна във вандалщина!!!!
Hristo Donchev - Права си, всички бяхме на протест, но всички сме хора писнало им да мълчат и какви са тези статии опорочен протест зареди вандали. Бяхме там пяхме химна и др. невероятни български песни, искахме отговори, и все още ги искаме.
Мартин Демирев - Da,gord sam.oshte nqkoi ima li klip4eta i snimki?
Велислава Кирякова - Пяхте химна, блъскахте по колите, палихте факли, дърпахет жиците на тролей и късахте трансперанти на катедралата. Или бях на друг протест?! "

Нов протест днес НЯМА да има,пише се,че и на 4ти март също.Остава да чакаме и да следим какво пишат ОРГАНИЗАТОРИТЕ,а не провокаторите.

можеш ли да ми обясниш какво пречи факлата?
Запознат ли си с приложението ,употребата и начина на действие на този тип факли ,че коментираш колко време и по какъв начин съм я палил ???
Не аз бях момчето с черната маска и нямам нищо общо с него! Как го измисли това?
« Last Edit: 23-03-2010, 11:36:18 by pelikanat »

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Колега , не така грубо .. по спокойно . Бях на протеста на 22.03.2010 . Бях и на всички останали протести . Просто тая факла за какво я палиш ? Може и да не си нарушил нищо , ама нито имаш гръмофон да говориш след като привлечеш вниманието , нито пък е нужно . Достатъчно е че хората имаха готова система , озвучението беше подготвено , както и микрофон. Кои пална факлата пак и излезе на пътя ? Протестът е мирен ! То ако всеки тръгне да пали факли ... ми направо да се запукаме с бирите и да викаме агитките ! По мачове - ок .. ама на протеста да се палят факли е малко глупаво . Естествено всеки е ядосан и иска да му се отговорят на много въпроси , но все пак там има възрастни хора , малки деца и т.н. Не са нужни тея факли и не разбирам какво толкова се набираш ти за тая факла ?? Аз бях човека който направи снимка от 2 - 3 метра до катедралата когато (незнам дали си ти) беше с факлата пред тролея ! Няма значение .. и ние сме ядосани и подкрепяме протеста , но айде да не го правим на война или бунт ..  :h: :bg:

Offline pelikanat

• Новак
  • *
прати ми снимките на skype - pelikanat  :mighty: :mighty: :mighty:

Тук пишем на кирилица.
Мод
« Last Edit: 24-03-2010, 06:44:20 by Mickey »

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Братле ще ти ги пратя , но в момента съм зает . Обещавам ще ги имаш , даже ще се запознаеш с мен .

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
можеш ли да ми обясниш какво пречи факлата?
Запознат ли си с приложението ,употребата и начина на действие на този тип факли ,че коментираш колко време и по какъв начин съм я палил ???
Не аз бях момчето с черната маска и нямам нищо общо с него! Как го измисли това?

Цитирам какво се изписа на стената на групата във фейсбук.Нищо не е измислено,всеки може да види този разговор там.
Но това са неща,които се говориха достатъчно много,коментираха се от страшно много хора и то преди месец и аз нямам намерение да дъвча темата отново.

п.п. Бях почти до теб като я пали тая факла.Видях те доста добре и съм абсолютно сигурна,че не си колега.Ако си дошъл в този форум за да се заяждаш - от сега да кажа ,че няма да стане.Ако останеш в рамките на добрия тон съм сигурна,че можем да се опитаме поне да проведем някакъв що-годе нормален диалог.
« Last Edit: 24-03-2010, 14:24:35 by Mickey »