Author Topic: Пръскалки за предно стъкло - Пловдив?  (Read 665 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline evilTopic starter

• Новак
  • *
Колеги някой знае ли къде продават пръскалки в Пловдив. 10 магазина обиколих, бензиностанции и никакъв х*й. Не стават с почистване старите а никаде не мога да намеря. И къде се намират тези моторчета на чистачките, че май са отишли на кино?
« Last Edit: 23-01-2010, 16:51:39 by evil »
ACAB

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Значи моторчетата се намират отдолу на казанчето точно.Относно пръскалки търси от някое блъснато купе,нови едва ли ще намериш.

Offline Spaidy

• Пристрастен
Имам купе на части и мога да ти помогна и с помпичката и с пръскалките, ако имаш интерес питай на ЛС всичко каквото ти трябва.
На никой не правя евала!!! ;)

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Колеги някой знае ли къде продават пръскалки в Пловдив. 10 магазина обиколих, бензиностанции и никакъв х*й. Не стават с почистване старите а никаде не мога да намеря. И къде се намират тези моторчета на чистачките, че май са отишли на кино?

Едва ли проблема ти е в пръскалките по скоро може да имаш запушване по системата, пробвай да гя продухаш ;) Ако не много лесно можеш да разбреш дали ти работят машинките за водата просто един прикляка до колата а другия пръска вода ако работят ще ги чуеш ;)

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Жоре те може и да работят,но може самите машинки вътре където имат една цедка да са запушени,за това най-добре да се извадят и да се изчистят първо.

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Обикновенно се запушва цедката. На предното ми купе изчукахме стабилно машинките и си тръгнаха. Само дето бях дал по 20лв за машинка! :)

Offline muncho_

• Пристрастен
Продухай ги от пръскалките към казанчето.При мен често се явява като проблем.Явно имам буклучета и от време на време застават на помпите.
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline Deco

• Новак
  • *
Аз имам същия проблем с пръскалките, пробвах какво ли не, едва накарах да проработи едната предна пръскалка, днес  си поръчах от един магазин (ул. Бр. Търневи 4, ето ти и номера 0878 119 760), това е единствения магаин от всички които обиколоих в Пловдив, който се нави  да ми ги достави.
« Last Edit: 15-02-2010, 20:21:20 by Deco »
Луд умора няма!

Offline evilTopic starter

• Новак
  • *
Колега пробвай да сложиш пръскалките за 1 вечер в чаша с кока кола :) въпреки че аз реших проблема с пръскалките на колегата Spaidy. Другото се казва жълто  Meglio в препарата за чистачки първоначално се запушват но след няколко дена всичката мръсотия от тръбите излезе и сега нямам проблем.
ACAB

Offline Deco

• Новак
  • *
ами ще пробвам, благодаря за съвета.
Луд умора няма!