Author Topic: Боядисване или претапициране на кожен салон ?  (Read 2923 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline LanShotTopic starter

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Здравейте колеги , къде във Варна или близката България могат да ми боядисат или сменят цвета на кожения салон , колко ще ми струва това удоволствие . Кой е по добрият вариант .. боядисване (чувал съм че имало такава опция някъде)  или  претапицирането ще излезе по евтино и качествено . Някакви идеи ? Благодаря предварително ..  :h:

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Определено претапецирването ще е по - качествено. Пък и можеш да вкараш малко фантазия по отношение на цвета на кожата и цвета на тигелите, големината им, както и шарката. Може да се получи много интересно.

За цена не искам да те лъжа, но ми се върти в главата цена от около 700 лева. Поне това съм чувал по въпроса.

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Аз мога да кажа цени които са ми обявили тук в София :
претапициране на седалка с естествена кожа цвят по избор - 200лв - 250лв
претапициране на лост (скоростен/за ръчна спирачка) - 10лв бройката
тапициране на пластмасовите кори на вратите - 25лв бройката
тапициране на цялото табло, средната конзола чак до скоростния лост - 550лв

Ако някой проявява интерес мога да му обясня къде е или да го заведа, че ще ми е по-лесно така :) Пичът изглеждаше доста наясно ... но в действителност не зная как работи :) препоръчаха ми го, но засега не съм се възползвал от услугите на ателието му.

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Шоте, бащата на Никито е тапицер...знам че дава добри цени, прави костенурката на мои приятели. За парите които взе си свърши добре работата.

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Знам го бащата на адаша .. мислил съм го като вариант . Просто информативно да видя вие какви оферти знаете , дали някой от вас е правил нещо подобно и т.н.  :h: И все пак май си е по добре със плюша .. само дето има по голяма поддръжка ..  ;)

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Мен ако ме питаш най-добре е с тази кожа дето е на дупки и с охлаждане/подгряване на седалките :) ама там вече говориме за много по-различни цени ;)

ако някой друг има оферти претапициране и т.н. да сподели и на мен ми е интересно как вървят тези неща :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline cumba35

• Напредващ
извинявам се че сменям малко темата но стом едно претапициране е 250 лв. то няма ли да е по добре направо да се сложат спортни седалки нови гледал сам в интернет цени от около 250-300 лв и те са си с кожа всичко

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Ако колата ти е поне 200 коня сложи си .. да знаеш поне за какво са ти .. Аз не смятам че ще ми е комфортно на моето 1.6 100-тина коня да слагам спортни седалки .. според мен са ръбати и неудобно .. Но са си и газариика .. Всеки различно мнение има за тях . Но определено никои не спомена за изкуствена кожа нещо ..   :confused:

Offline muncho_

• Пристрастен
Изкуствената кожа е не кой знае колко по евтино.Но е доста по некачествено и изгледажда по зле.Един колега си направи предните седалки с изкуствена, а задната си му остана оргиналната защото не беше за тапициране и разликата е осезаема и си е направо гадно.Да не говорим, че изкуствената запарява и едвам се мърдаш по нея(много задържа)
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline nupoHa

• Новак
  • *
Колега виждам че отдавна си писал но ако все още не си претапицирал колата мога да ти препоръчам едно място във Варна :) Магазинчето се казва Автозвук (намира се на ул. владислав варненчик, като караш от центъра към автогарата, след макдрайфа първата в дясно на ъгъла на блока) човека се казва Стефан мога да ти дам номер ако искаш. По принцип се занимава с музика и от скоро с тапицерски услуги. Аз лично съм си правил само музика при него и съм мн доволен от работата и старанието! Ако ти остане време мини да видиш на място предполагам че ще ти покаже неговата кола която е претапицирана цялата от седалките до волана таблото и тавана! За цени не мога да ти кажа нищо специално но са достъпни :) надявам се да съм ти бил полезен :)

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Специално при този човек цените са МЕГА надути. Колкото пъти съм ходил да питам/гледам за нещо съм се отказвал на секундата. Иначе от майсторлък може и да разбира.

Offline nupoHa

• Новак
  • *
Може и да има надути цени колега незнам какво си гледал :) Миналата година доста обикалях и разпитвах за цялостно изолиране на колата също и за прекарване на кабели от предни колони към усилвателя и последно се спрях при него защото ми предложи най приемливи цени :)