Author Topic: ангелски очи  (Read 8310 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Filip(M)Topic starter

• Пристрастен
Отговор на: ангелски очи
« Reply #80 on: 31-01-2009, 01:09:29 »
за направи си сам са супер  :yes: колко време ти отне ? разкажи повечко  :beer:
Колкото повече толкова повече!

Offline Ansarter

• Новак
  • *
  • MAX RPM
« Reply #81 on: 31-01-2009, 13:47:55 »
ми цял ден си се занимавах и то само за единя фар .най-трудното е да отлепиш стаклото от фара защото е залепено с лепило и трябва спицялно ножче .а го правих и в сервиза защото ми трябваха много неща които нямам в нас
MaX RpM

Offline Peio_pz

• Новак
  • *
« Reply #82 on: 24-02-2009, 19:50:16 »
искам да питам някой преглеждал ли ги е тези  http://www.sharkracing.com/acecart/bin/shop.cgi?action=view&itemID=v3aerings_1_1_1&cate=010801000 и ако щото 45 долара не са чак толква много ако е за комплекта естествено. . .

• Пристрастен
« Reply #83 on: 24-02-2009, 19:54:38 »
тези не 1 мн се чудя дали на де си поръчам само нз как ще седят

Offline Peio_pz

• Новак
  • *
« Reply #84 on: 24-02-2009, 20:26:36 »
мойто купе е с трите фара 99 година незнам точно как се води . . . и незнам тези дали ще станат за него. . . пък там е описано и монтирането и не ми изглежда голяма философия  :confused:

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #85 on: 24-02-2009, 22:22:40 »
мойто купе е с трите фара 99 година незнам точно как се води . . . и незнам тези дали ще станат за него. . . пък там е описано и монтирането и не ми изглежда голяма философия  :confused:

Философията не е голяма когато успееш да отлепиш фара за да сложиш този пръстен а и 40$ за 1 или 2 броя е тук ги правише един колега за скромната сума от 50лв или 60лв нещо такова ;) И купето ти се води РД2ка с 4те фара не с трите  :yes:

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #86 on: 24-02-2009, 22:57:34 »
Жоре, не сравнявай нещата! Колегата тук ги прави от пръчки на ролетни щори, тези от Шарк Рейсинг са със светодиоди... Изобщо ... класи отгоре :)

Offline Peio_pz

• Новак
  • *
« Reply #87 on: 25-02-2009, 00:49:47 »
Жоре, не сравнявай нещата! Колегата тук ги прави от пръчки на ролетни щори, тези от Шарк Рейсинг са със светодиоди... Изобщо ... класи отгоре :)
да де аз броих и мигачите  :blush: аз утре ше питам в хюндаи сервиза в пловдив дали ша има некви такива и ако мойе там напрао да ми ги сложат, те не прават особено голчма надценка така че , предполагам че утре ще дам информация. :yes:

Offline Ansarter

• Новак
  • *
  • MAX RPM
« Reply #88 on: 02-03-2009, 00:01:53 »
скоро ще си направа и с повече диоди да се вижда и през деня .даите предложения за цвят
MaX RpM

Offline Spaidy

• Пристрастен
« Reply #89 on: 02-03-2009, 07:55:38 »
скоро ще си направа и с повече диоди да се вижда и през деня .даите предложения за цвят

Братле какъв е външния диаметър на лупата (с точност до мм) и колко милиметра има от края на лупата до самия фар (в смисъл колко най - дебел може да е ринга)? Имаш ли идея или следващия път като си отваряш фара ще провериш ли?
На никой не правя евала!!! ;)

Offline Ansarter

• Новак
  • *
  • MAX RPM
« Reply #90 on: 02-03-2009, 10:55:41 »
70мм е диаметара на фара а за окражноста дебелината е 9мм но е по добре да е по малка 8..7мм някаде  :yes: успех
MaX RpM

Offline Spaidy

• Пристрастен
« Reply #91 on: 02-03-2009, 23:03:42 »
Благодаря ти, братле.  :)
На никой не правя евала!!! ;)

Offline Fusion

• Напредващ
  • HardcoreRacing
Отг:ангелски очи
« Reply #92 on: 19-03-2009, 15:04:00 »
Аз тука в Пловдив питах за ангелските очи в тунинг-центъра дето е на Цариградско и казаха към 120 лв със труда :) лошо че сега ги нямам ...  :confused:
Plovdiv Brutal Hardcore

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
« Reply #93 on: 23-03-2009, 12:05:51 »
120 кинта с труда е много добра оферта,стига да качественна изработка а не от щори.

Offline Tufaka

• Загряващ
  • **
« Reply #94 on: 03-04-2009, 13:48:11 »
здравейте колеги,прочетох с интерес цялата тема,тъй като видях да се говори и за моя къртовски труд,за който не искам да си спомням...Така нека и аз да споделя мнението си за тези нещица,тъй като аз имах такива в продължение на пол. година...Ето снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227801 ...тук може да се види ефекта,въпреки че колегата беше пуснал снимки и пост-а където бях писал подробно как се правят специално за рд-та...
Така ще ви кажа единствено че нервите които похабих покрай правенето им са нищо в сравнение със последвалите ги мизерии:
1-во-като затворих фаровете и като ги сложих на колата,всичко изглеждаше много яко и мн се кефих(поне през ноща,без да са включени фаровете,тъй като през деня и особено с включени фарове тия очи не се виждаха)
2-ро фаровете започнаха да се потят,пропускаха влага и всеки път след автомивка или по влажно време ми бъркаха да не казвам къде като си погледнех колата
3-то бях залепил рингчетата със силикон за рефлектора(не можах да измисля др начин)Този силикон пожълтя и загрози целия фар
4-то едното рингче спря да свети,явно е изгорял диода,което сами се сещате какво означава(цялата процедура с фара на ново)естествено не се захванах
5-то реших пак да си отворя фаровете за да ги махна тия мизерийки от вътре и за да ги залепя пак стъклото за фара,както трябва за да не се запотява,реших да търся такова същото лепило(което е едно мн странно вещество,приличащо на дъвка) и съм разпитвал всякакви хора и търсил усилено с месеци по всякакви магазини из цялата ни тъпа държава и не можах да намеря такова нещо
6-то-накрая се ядосах купих си силикон,отворих фаровете с цената на още 2 дена работа и пари за платен и покрит паркинг на колата,изкорубих гадните боклуци отвътре и после затворих фаровете с толкова мн силикон,че когато се блъснах по късно,единия от фаровете стана на парчета но спойката стъкло-корпус не помръдна
7-мо въпреки тази здрава спойка пак се запотяваха ,значително по малко но пак колкото да ме нерви и когато се ударих си казах поне катастрофата има един +,че най накрая ще имам повод да си взема едни хубави оригинални ,здрави и непипан от неразбиращи пръстенца фарове

Надявам се че съм бил изчерпателен и съм ви спрял преди да направите грешката да се съревновавате с корейските инжинери(какво беше това лепило,още не ми го побира акъла...ако някой знае да сподели ще ми интересно да разбера с какво съм си имал работа)

П.П. Случайно веднъж на едно изложение на някакви светлини попаднах на такива светещи верижки с диоди,като тези в шаркрейсинг,които се продаваха на метър и бяха стотинки...замислих се че ще са перфектни за рингове за ангелски очи или дяволски както се наричат тези на аудитата,но си припомних кошмара с тия фарове,набързо се осъзнах и подминах щанда без да се обръщам назад :)

Надявам се съм бил полезен :)

Offline sir_efo

• Напредващ
« Reply #95 on: 03-04-2009, 19:02:02 »
Здравейте, напоследък се замислям д си взема едни такива
http://www.sharkracing.com/acecart/bin/shop.cgi?action=view&itemID=headlights-ti_1&cate=010801000
понеже претърпях катастрофа, фаровете са ми здрави (почти) малко пласмасите се бяха счупили но едно майсторче ми ги залепи
та, възможно ли е да имам някакви от по горе позочениет проблеми с тях ?

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
« Reply #96 on: 06-04-2009, 22:30:21 »
Слънце (Tufaka),на РД1 стои невероятно,направо... просто кърти... разгледах снимките и само ми се затвърди мнението.Обаче при РД2 е съвсем друг въпроса,чак ме хваща яд....  :supermad:

Offline sir_efo

• Напредващ
Angel Eyes, какъв тип ?
« Reply #97 on: 08-04-2009, 10:31:51 »
Здравейте колеги,
мисля да си закупя фарове с angle eyes, но се чудя какав модел да са
http://www.sharkracing.com/acecart/bin/shop.cgi?action=view&itemID=headlights-ti_1&cate=010801000
тук са дадени 4 модела, като 2 са с 1 кръг, 2 с 2 кръга
мисля да са с единия кръг, обаче тук идва чуденето ми
дали да са хром или черни, моето купе е сребристо
моля да кажете как мислите за това кои ще стоят по добре

ПП
проблем е малко че има снимки само на черни с един ринг
тук също може да разгледате някои снимчици
http://www.sharkstyling.com/index1.html
отивате на меню купе (96-99)/Verlichting/Koplampen
« Last Edit: 08-04-2009, 10:32:50 by Mickey »

• Пристрастен
Отг:Angel Eyes, какъв тип ?
« Reply #98 on: 08-04-2009, 11:32:14 »
на мен лично ми допадат най-много тези с подвата ринга на фар мн лош изглежда  :yes:

Offline Fh666z

• Новак
  • *
Отг:Angel Eyes, какъв тип ?
« Reply #99 on: 13-04-2009, 18:01:12 »
Аз си бях харесал също някой неща от сайта(www.sharkracing.com) и им писах някой друг мейл, но ми казаха цени за доставка 2-3 пъти по-високи от тези на нещатам които си бях харесал. Така че да знаеш, първо питай колко ще е доставката  :hater: :verycool:
John 1:3:
All things came into being through Him, and apart from Him nothing came into being that has come into being.