Author Topic: ангелски очи  (Read 8310 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
Отговор на: ангелски очи
« Reply #60 on: 09-01-2009, 19:20:56 »
Spaidy, нещо ме притеснява в цялата история с тия "ангелски очи".....Имам 2 въпроса Ако се отвори фара няма ли да пропуска вода?......нали е лепено с някакво лепило или силикон....и друго, Тая джаджа като се сложи, няма ли да пречи на светлината - отразена от рефлектора?

Offline Spaidy

• Пристрастен
« Reply #61 on: 09-01-2009, 19:42:37 »
Ася фара е залепен с специялно лепило. Това лепило има възможност да се работи при различни условия. Ако всичко се спазва както трябва, отговара ми е не няма да пропуска вода, влага, и прах защото след това ще бъде също толкова добре залепен. Има си майсторлък във всичко, както е направено, така може и да се разглобява, а след това пак да се сглобява. И на втория ти въпрос пак отговара ми е не, няма да пречи защото тя не поглъща светлина, а излъчва, а рефлектора има много малка роля, специялно за късите защото светлината се излъчва от самата лупа, а не от крушка, която разпръсква в самия рефлектор. С две думи с нищо не можеш да навредиш на фаровете си или не май можеш, ако някой ти завиди и реши да ти ги открадне.  :P

Има ли някой, който може да даде информацията за диаметъра на ринга на лупата и обиколката и в милиметри?
« Last Edit: 09-01-2009, 19:44:24 by Spaidy »
На никой не правя евала!!! ;)

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
« Reply #62 on: 09-01-2009, 20:59:26 »
Ето го и диаметъра на лупата и всичкото му ...

http://sharkracing.com/acecart/bin/shop.cgi?action=view&itemID=headlights-ti_1&cate=010801000

все си мисля, че не съм първият човек който се натъква на тези фарове и то точно в този сайт ;)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline Spaidy

• Пристрастен
« Reply #63 on: 09-01-2009, 21:14:08 »
От сайта ако съм разбрал правилно диаметъра е 70мм, но не искам да приемам всичко достоверно от там, защото те самите си губит интереса да упоменават тези неща. Никой ли няма счупен фар да премери?

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
« Reply #64 on: 09-01-2009, 21:15:36 »
а някой има ли 350 долара излишни, че да ми подари едни такива фарчета?! :)
ако някой има счупрн фар верно .. да вземе да замери за да видиме дали може да се измисли нещо ръчна изработка :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #65 on: 10-01-2009, 10:49:15 »
350$ тва са излишни разходи при полужение че имаше колега който ги прави за 30лв 2бр. само трябва да си ги монтираш ;)

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
« Reply #66 on: 10-01-2009, 10:54:20 »
350$ тва са излишни разходи при полужение че имаше колега който ги прави за 30лв 2бр. само трябва да си ги монтираш ;)

Аз и повече щу му дам.......Въпроса е, че не мога да намеря по-добра информация от Киро за момента :depress:

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #67 on: 10-01-2009, 11:27:13 »

Аз и повече щу му дам.......Въпроса е, че не мога да намеря по-добра информация от Киро за момента :depress:

каква информация ти трябва за монтажа или за човека който ги прадава (значи от доста време не съм го чувал нз дали все още се занива с тях)

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
« Reply #68 on: 10-01-2009, 11:37:21 »

каква информация ти трябва за монтажа или за човека който ги прадава (значи от доста време не съм го чувал нз дали все още се занива с тях)

Виж постовете преди това..........на Спайди му трябва обиколката на ринга на лупата и дъра-дъра..........за да направи едни такива........опитваме се да намерим инфо, ако може директно от фар ще е най-добре ама............

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #69 on: 10-01-2009, 11:57:05 »
Виж постовете преди това..........на Спайди му трябва обиколката на ринга на лупата и дъра-дъра..........за да направи едни такива........опитваме се да намерим инфо, ако може директно от фар ще е най-добре ама............

да тва го разбрах но нямам счупени фарове нищо че се обръщах по таван тях ги запазих за да ги продам :)  :cheezy:

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #70 on: 13-01-2009, 02:18:42 »
Пожене на Кирчо много му хареса това:
Охооооо InSaNe от гърците наскоро се е сдобил с черните фрове на SR с Angel Eyes
Доста лошо му седят :PP

Да кажа, че в случай , че и на друг му харесва, от сайта на Shark Racing можете да се сдобиете с такива за 470 долара :cheezy:

Offline banderasz

• Загряващ
  • **
« Reply #71 on: 13-01-2009, 08:45:44 »
Ехооо имам два счупени но в момента съм на работа . Мога да видя диамитъра евентуално на обяд  :yes:

Offline Fusion

• Напредващ
  • HardcoreRacing
« Reply #72 on: 28-01-2009, 15:30:55 »
Айде някой да даде диаметъра, че тука в един магазин видях нещо което не е точно ангелски очи, в смисъл не е тръбичка, а е малко по-различно и ми се иска да пробвам ... изглежда обнадеждаващо и са по 20лв :)
Plovdiv Brutal Hardcore

Offline Spaidy

• Пристрастен
« Reply #73 on: 28-01-2009, 17:36:47 »
Колегата banderasz щеше да ми прати счупен фар да се опитам да направя, но изглежда е зает и не му остава време. :)

Offline Ansarter

• Новак
  • *
  • MAX RPM
« Reply #74 on: 30-01-2009, 19:23:22 »
здравеи те ето аз как си направих фаровете
« Last Edit: 30-01-2009, 19:54:30 by Ansarter »
MaX RpM

Offline Fusion

• Напредващ
  • HardcoreRacing
« Reply #75 on: 30-01-2009, 19:44:16 »
Здрасти колега ! Много яко са се получили твоите ... !  :yes: Дай малко инфо как ги направи от къде ги взе и така нататъка ...
Plovdiv Brutal Hardcore

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
« Reply #76 on: 30-01-2009, 20:01:39 »
Ммммм........много ми допада това червеното :blush: Уникално е :verycool: Искам и аз такивааа.......Колега моля ти се направи мииииии........

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #77 on: 30-01-2009, 20:37:37 »
добре се е получило, но не може ли да стане почти цяла окръжност така е като пулокръг ;) Сам ли си ги прави и как отвори фара дай инфо за да знаем и ние ;)  :h:

Offline Ansarter

• Новак
  • *
  • MAX RPM
« Reply #78 on: 30-01-2009, 21:12:45 »
ми занимавка си е фара се отлепва доста трудно.. трябва и подходящ инстромент ,иначе има опасност да се счупи фара
MaX RpM

Offline Fusion

• Напредващ
  • HardcoreRacing
« Reply #79 on: 31-01-2009, 00:34:18 »
Е да това е ясно на всички ама кажи нещо за твоите ти ли ги направи и как и така ... ако ти се разказва де :)
Plovdiv Brutal Hardcore