Poll

Ще присъствате ли на протеста пред община Варна?

Да-писна ми да сменям гуми и да карам слалом
14 (70%)
Ще направя всичко възможно
6 (30%)
Не-не одобрявам подобен род събития
0 (0%)

Total Members Voted: 20

Voting closed: 02-03-2010, 17:28:06

Author Topic: На 01.03.2010г. ще се състои протест с/у дупките в гр. Варна.  (Read 1242 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Аз съм на работа и направо ще съм там към 17-17:30. Ако искате да се чакаме на часовника пред общинатам или да се търсим по телефоните.

Offline LEX_GTopic starter

• Загряващ
  • **
 За такъв тип протест не се изисква разрешение. Преди 1 седмица е пратено писмено оведумление за предстоящ протест. Според закона на Република България митингите и протестите са позволение и за тях не се испа  разрешение а уведомително писмо в 7 дневен предварителен срок от началото на протестите. Не знам дали имаме право да блокираме пътищатата за това и аз предлагам да паркираме някъде на позволени и да се видим пред общната.
Too Fast For Automatic :) :) :)

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Аз именно за частта с блокирането говоря.Защото когато има разрешение за такова нещо се уведомяват линейки,пожарни,полиция,градски транспорт-всички.Не вярвам някой от нас да е готов да си сложи на съвестта смъртен случай(недай боже - говоря за бързаща линейка,която не е уведомена,че от еди колко до еди колко часа булеварда ще е блокиран),защото ако се получи такава ситуация - и да искаме да направим път,няма да има накъде...
По тези причини агитирам всички колеги,решили да присъстват,да паркират някъде по-настрани и да се видим пред общината,пеш.Ядосани сме,ще го покажем,дайте просто да не си навличаме излишни и напълно ненужни главоболия.
Шота говори за кафенце да се съберем - е? Ако решим така ще можем да отидем цялата група на уреченото място.

• Загряващ
  • **
Аз съм ЗА!. До 16:30 съм на мач, ако някой има желание за кафе да ми се обади преди да се съберем пред общината. Понеже нямам телефона на никой от вас ще си оставя моя тук 0883/438663. И да носинте счупени резервни части, пръснати джанти гуми, каквото имате под ръка :) Ако някой и плакат направи няма да му се разсърдя :)

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Такааа.. аз го измислих . 16:30 ще се съберем със останалите на МЕТРО , сигурно там ще се изясняваме колегиално с останалите хора . Към 17:00 ще тръгнем към общината и 17:30 ще сме се наместили вече там. Идеята ми е да се съберем ние на МЕТРО , да видим какво ще измислим , като тръгнем с колоната от коли надоло , можем да решим от къде да минем , а ако се събираме направо до общината и да се търсим из цялата гирволтия ... на дали ! Имаме вариант и да се отклоним от колоната ако решим че е твърде навалица и да минем по друг път , да намерим място и да отидем пеш до общината.Разбира се ще търсим по близко място за спираме , ще отидем да се навикаме и после можем да обсъдим станалото на кафенце някъде . Чакам ви на МЕТРО 16:30 .. надявам се да дойдете и да се намерим там  :h:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Шоте не забравяй, че някой са на работа. Аз съм пред общината.

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
Успех ви желая,дано някоя дървена кратуна ви чуе..
Направете и някоя снимка да видим всички какво е било :strak:
Дано да има някой управник там по това време ,че те обикновенно приключват работния,ако изобщо го почнат в ранният следобяд...
« Last Edit: 01-03-2010, 14:09:43 by stutsi »

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Протеста се развива много добре. Има много хора - по късно снимки и клипове!

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
Миме случайно да развяваше плакат пред една камера?
Или ми се е сторило :roll:

Offline glarusa

• Напредващ
  • За тези 10 секунди съм свободен...
Със сигурност Мария не е размахвала знамена.
Получи се добре протестчето, доста народ се събра, а също така и огромна колона от автобуси на градския транспорт. Тъй като никаква личност от общината не ни удостои с вниманието си утре протеста ще продължи от 16:30 часа, но този път без автомобили до колкото разбрах.
Добрите момчета отиват в рая, лошите където си поискат !!!

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
То както се видя и не трябват много :)

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Ааа,нищо не съм вяла аз...Виктор и Ники вяха на кмета снимки  :cheezy: Иначе си седяхме кротко с хюндайското стадо и правехме каквото правят хората  :) И аз съм що-годе доволна от протеста,само малко повече и по-сериозна организация трябваше да има.Но и това е нещо.За управата-ще си замълча.Само се виждаха тук-там глави през щорите,пищя някаква лампичка до входа на сградата и накрая си угасиха светлините  :whatever: И излязохме на булеварда.Между другото,като тръгнах видях,че автобусите правят задръстване още от Владислав.Малко над пощата...Колите правят обратни на еднопосочните,разни се движеха назад...лудница.
Утре пак смятам да намина.Кой е с мен?
« Last Edit: 01-03-2010, 20:49:20 by Mickey »

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/photo.php?pid=5427445&id=608130328

Ето и снимки :)

• Загряващ
  • **
За жалост не можах да видя никои от вас :( Бях от 4:30 пред общината на часовника, но изведнъж към 5 блокираха движението и наскачаха да снимат някаква Toyota. Получи се доста добре. Иненадах се от многото хора. Утре ако супея да се освободя от работа пак съм на линия, само дето глас не ми остана от викане. :) Цанко, аз ти звънях от loop-ския номер, да не се чудиш кои беше :)

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
И както се очакваше - журналята пак са писали глупости ... :whatever: http://www.moreto.net/novini.php?n=77069

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Павка нещо бъркаш. Никога не съм имал мтелски номер.

Миме кое е глупости от това което са писали?!
« Last Edit: 02-03-2010, 10:52:16 by caesar »

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Абе не чак глупости,ама доста пресилени нещата.Аз не видях да ряазгонват или да разтикват някой,в радиус 10м от общината ... ей такива нещица от всичките статии (които в морето.инфо са доста),които създават впечатление,че нещата са били доста по-различни,от това,на което присъствахме.Пример : майка ми супер много се шашнала като ги изчела,звъни на пожар,пита и разпитва,пита ме добре ли съм и бла бла ... защо всеки път правят така?Като не им е достатъчно пикантна новината,дай да я поукрасим.Яд ме е.Въпреки,че от друга страна поне се даде гласност на проблема и се отбеляза събитието,което е хубаво.

http://narodnodelo.bg/todaynews.php?news=2394  :cheezy: :cheezy:

Цанко,струва ми се,че ти не си разбрал Павката,не той теб.Той пише,че ти е звънял от неговия си лупски номер  ;)

П.П. За днешния протест има втора тема,закачена е при "важни теми" в раздела.
« Last Edit: 02-03-2010, 13:07:21 by Mickey »