Такаа... снимки имам , ама в момента съм пиян и нз как да ги кача хахах .. всичко ми излезе 200 лв .. да ми сложат колекторите , да ми заменят тръбите със Ф55 стоманена неръждавейка и работата естествено ... както и допълнителното ходене спешно пак до сервиза за резонатор и то голям , защото студена пот ме обля когато се пребирам към вкъщи. Просто колата гърмеше зверски !! Не че не беше яко , но полицаите не мислят така .. техните опели гърмят единствено със радио Вероника и не се чуват , а като гръмне някоя друга кола и ... "ооо много е шумна , няма как , ще пишем акт" Разминах се на цели 5 пъти от куките , но разликата се усеща от преди и след тези манипулации , като цяло съм страшно доволен особенно в момента със резонаторчето

...Оставих само 1 гърне и резонатора освен краиното .. всичко друго е направо готово за турбо

(за генерация говоря) . Незнам как ще стане но ще се опитам да ви кача клипчета преди и след ... само жалко че неможах да я запиша като гърмеше преди резонатора ... но ... пак се чува яко сега .. един съсед вика "алармодразнител" познайте защо

Скоро снимки и клипчета ако успея !