Author Topic: Давайте да направим проекта ;)  (Read 2746 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline LanShotTopic starter

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Re:Давайте да направим проекта ;)
« Reply #20 on: 22-02-2010, 21:33:37 »
Определено се бях замислил и даже договорил с баща ми точно за това синьо , само че 1 тон по тъмно и може би 1 лак още отгоре  :yes: . Просто човека ми каза , давам ти парите прави си я както искаш . Затова съм пред дилема . Ако нямах пари 100 процентя щях да измисля точният вариант , но сега като мога да измисля поне 10 вариянта които всички да ми харесат ... решението е доста по сложно и чак сега виждам от колко неща зависи ... Все пак благодаря на всички за идеите , продължавайте в същият дух . Ще черпя на националната като я направя  :h:

Online Filip(M)

• Пристрастен
« Reply #21 on: 22-02-2010, 22:12:21 »
аз съм за синия но да со го пипнеш както на теб ти допада или малко преслено или лек хамелеон ако не е прекалено скъпо тогава ще е трепач а замислял ли си си като мен да я направиш?
Колкото повече толкова повече!

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
« Reply #22 on: 22-02-2010, 22:46:36 »
Ами спорд мен 2 еднакви не е добре .. Все пак трябва да има колегиалност също така и уникалност някаква .. Я си представете примерно Чефо си е направил колата и сега да гледаме всички от него или примерно 2-ма да я докарат като неговата .. Първо че не е колегиално , 2-ро всеки гледа да е по някакъф начин уникален с нещо .. Трябва да имаме фантазия ;) Аз не съм видял нито 1 от гърците да се копират по нещо ... е освен тук таме някоя броня .. ама то няма как . Няма 100 вида различни  :h:

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
« Reply #23 on: 22-02-2010, 22:50:38 »
Онази вечер, видях едно купе от последните LF ли как се водеха, хамелеон, днеска го видях и на всетло, резултата е просто уникален. Който ще си пребоядисва купето, да помисли сериозно и за този вариант :)

Online Filip(M)

• Пристрастен
« Reply #24 on: 22-02-2010, 23:47:34 »
аз неказвам да е същата рисунка е нещо което теб си те кефи за уникалноста съм напълно съгласен  :P иначе ако само боя да е хамелеон  :#
Колкото повече толкова повече!

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
« Reply #25 on: 16-03-2010, 15:45:55 »
Момчетааа и момичета .. паричките идват .. време е за покупки и поръчки .. тези пари сега са ми за всичко което мога да направя със тях до боядисване .. Крайна фаза - боята. Преди боята трябва да се сетя за работите които мога да направя .. демек почти всички промени. След боя никои няма да иска по хард ремонти , а ще си е щастлив да си търка колицата със микрофибърна кърпичка за 20 лв , да си я гледа от терасата и да и се кефи как го заслепява слънцето което се отразява във нея като стъкло . Не искам да изпусна тези моменти , не искам да съжалявам ако съм пропуснал нещо преди боята . Сега е моментът . Мятам се ...  :#  Спойлер от алфа 156 , антената за радиото ще се мести на тавана (предполагам ако не намеря автоматична-работеща) , прагове , брони - безполезни (пътищата не го позволяват, а и пари на вятъра - поне за мен) , предна броня - леко трябва да се поизмени , задна броня - добавка или изрязване за натъкмяване мястото за гърнето , преден капак - премахване на въздухоотвода , заваряване на дупката от него и преправяне на по добър капак със по готини линии ... и т.н. и т.н. .. + още доста дреболиики  :omg:  :h:

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
« Reply #26 on: 25-04-2010, 18:41:56 »
Така ... стопове си взех черните кристални , мисля че всички знаят какво представляват .. Ето ви снимки на колекторите чисти и лъскави и после с термолентата  :wink2: . Само чакам тука до 2-3 дни да ми се обадят да ме извикат едни майстори които се занимават със генерации .. Ф55/Ф57 неръждавейка същите като на колекторите , ще ми ги огънат и направят от колекторите до гърнето . Ще ви кача и тогава , а сега вижте тези :

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #27 on: 25-04-2010, 21:28:46 »
Идеални са! Ще слагаш ли две крайни гърнета или не?

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #28 on: 25-04-2010, 21:31:02 »
Ехааа супер са станали, браво :)

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
« Reply #29 on: 27-04-2010, 01:03:32 »
Не не ... ще си остана с 1 гърне... Според мен ще реве по мощно , пък и колата не е 200 + чак за 2 гърнета , а за фаца не ми достигат парички .. инъче се надявам да стане доволно стоково леко променено купе ;)

Offline PlevenMafia

• Напредващ
  • EH 8443 BK
    • http://nepipai.hit.bg
« Reply #30 on: 28-04-2010, 00:31:51 »
Иска ли питане, ще е много яко. Звъкът сигурно ще е по-така....  :hater: :h: :strak: :#
:h:  Бате Пухо, "Не, не се сравнявай с другите - дори да имат всичко, ти имаш повече!"  :h:

ТАМ КЪДЕТО СВЪРШВА ЗАКОНА ЗАПОЧВА ПЛЕВЕН!!!

Offline His Shadow

• Напредващ
« Reply #31 on: 28-04-2010, 20:50:58 »
Абе хора... всички говорите за огъване на тия колекори... какво има да се огъват като на моята сложихме без никви огъвания... просто си пасват идеално...

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
« Reply #32 on: 06-05-2010, 00:40:23 »
Такаа... снимки имам , ама в момента съм пиян и нз как да ги кача хахах .. всичко ми излезе 200 лв .. да ми сложат колекторите , да ми заменят тръбите със Ф55 стоманена неръждавейка и работата естествено ... както и допълнителното ходене спешно пак до сервиза за резонатор и то голям , защото студена пот ме обля когато се пребирам към вкъщи. Просто колата гърмеше зверски !! Не че не беше яко , но полицаите не мислят така .. техните опели гърмят единствено със радио Вероника и не се чуват , а като гръмне някоя друга кола и ... "ооо много е шумна , няма как , ще пишем акт"  Разминах се на цели 5 пъти от куките , но разликата се усеща от преди и след тези манипулации , като цяло съм страшно доволен особенно в момента със резонаторчето :) ...Оставих само 1 гърне и резонатора освен краиното .. всичко друго е направо готово за турбо  :# (за генерация говоря) . Незнам как ще стане но ще се опитам да ви кача клипчета преди и след ... само жалко че неможах да я запиша като гърмеше преди резонатора ... но ... пак се чува яко сега .. един съсед вика "алармодразнител"  познайте защо  :omg:  :cheezy: Скоро снимки и клипчета ако успея !

Offline Spaidy

• Пристрастен
« Reply #33 on: 06-05-2010, 09:56:27 »
Ники за турбо си си направо от нула! Колекторите и генерацията за турбо са коренно различни от твоята, та ако питаш мен си карай атмосферката и не прави глупости!
Иначе евала за положените усилия и средства и за любовта с която се грижиш за колата ти! От един път се засили здраво с проектите по нея. Успех и за напред! Само хубави моменти зад волана на корееца ти и безаварийни! Да показваш снимки.  :P :strak:
« Last Edit: 06-05-2010, 09:57:27 by Spaidy »
На никой не правя евала!!! ;)

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #34 on: 06-05-2010, 13:02:09 »
Аз видях и ЧУХ колата след резонатора и мога да кажа, че е един от най-хубавите и прибрано-шумни звукове на купе които съм чувал/виждал досега. Определено ме зариби и мен ! :)))

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
« Reply #35 on: 06-05-2010, 21:00:18 »
Мерси Цане ...  :blush:  На мен също ми е един от любимите звуци от гърнета изобщо .. Не защото е моята кола , а защото просто го направих така както го желаех . Марто , спокойно братко .. аз ако ги имам парите ще сложа една права тръба до края , това е за турбо , моята е накривена и нестава , но пак не е проблем да се сложи , просто ще има още мегдан да се отпуши  :h: Снимки тези дни  :strak:  :h:

Offline mart00

• Загряващ
  • **
« Reply #36 on: 25-06-2010, 22:01:18 »
Ники ко стана със снимките. Качи малко да погледат хората

Offline The_head

• Загряващ
  • **
« Reply #37 on: 26-06-2010, 14:16:44 »
Според мен два цвята е уникално разбира се ако са съчетани добре и словени на подходящо място .
За мен отровно зелено с черно е просто невероятно имаше една снимка която ми хвана окото мисля че чонков я беше сложил на първа страница .
Успех с проекта и като го направиш слагаи снимки  :strak: :strak:  :h: :h: :h: :h:

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
« Reply #38 on: 26-06-2010, 19:37:48 »
Ами колеги , той проекта е към края си ... колата е на 95 процента готова , остават джантите да се монтират , стоповете , фаровете и чистачките и лешааа ;) .. Скоро снимки ....  :strak:  :h:

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
« Reply #39 on: 02-07-2010, 18:09:24 »
Колата е готова .. Мария и Антон я видяха 1-ви тъкмо на 1-вата и автомивка ;) ... жалко че не се сетих да ударя една снимка , че имаше и един поршак до наще коли аууу  :# ХАха .. Снимки ще ви кача , само да мога , нещо не стават да се качват , дано админите оправят нещата  :blush: