Author Topic: 25.10 - Междуградска в Трявна  (Read 3253 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Boncho

• Загряващ
  • **
Алкохолици..... Нали щеше да има цензура..... Mickey   :badgirl: - ще кажа на всички за велосипеда и солницата  :PP
Довечера ще кача и културните снимки от моя апарат (нямаше кабелче до сега  :blush: ). Освен ако не пуснете още някоя моя че да ги изпляскам всичките :) .

Един от най-здравите купони за тази година (поне за мен).  Не знам как се смея но имам мускулна треска на някви странни мускули по главата и не съм си я удрял никъде. :yes:
"Скромността е за тези, които нямат други качества"

Offline chef4oTopic starter

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Тоше, като ми пратят всички снимките и клипчетата на .rar, да имам целия материал, ще почна да правя видеото.. Имам две идеи и са просто... бе ще умрете от кеф на едната и от смях на другата :D От Цанко имам една много любима снимка с Крис и теб, после ще я сложа :)
Иначе купонът беше убийствен :) Изпуснахме дискотеката някои, гледам, че е било готино... Не, че съжалявам, само отбелязвам :P

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
АХАХХАХАХАХАХХАХАХА ,Бончо ,смея се на глас в момента  :haha: :DD
преди да сте казали каквото и да е искам аз да поясня - задника ми е голям,защото карах много колело,а ако някой се опитва да си посоли нещо,да следва моя пример-друса се не солницата,а главата (и двете случки са с главен герой -аз) ....  :baha: :baha: :baha: изрУдииииииииии    :haha: :rofl:

И за мен това беше най-здравото преживяване напоследък,просто сте невероятни всички! При нас "всеки луд с номера си" важи с ПЪЛНА СИЛА за абсолютно всички.... Лелееееее,да ни бяха събирали нарочно,пак нямаше да успеят да ни съберат толкова много идиътс на едно място. ОБИЧАМ ВИ,ХОРА!!!

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
Искам да благодаря на всички за перфектния уикенд Smile Специални благодарности за Силвето ( Без теб нямаше да мога да стигна до дискотеката Силве ) и за Младен ( без теб нямаше да мога да се прибера от дискотеката ) И извинения на хората които евентуално са ми сърдити за нещо Smile Бони М внимавай кви снимки ше качиш Smile Искам да се извиня и на тиквата ( Микууп ) за културния шок който изпита гледайки ми г*за по пътя и да благодаря на Цанко за това че ме изтърпя 500 км ( не е лесна задача) Smile Embarassed

Щом ще дублираме постовете ... :)

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Тиквоооооооо...никога повече да не ми го причиняваш това!(ако някой си мисли,че Крис се шегува или говори образно-не се заблуждавайте...ГОЛОТО МУ ДУПЕ се вееше изкарано през десния прозорец на белия красавец на Цанко...  :confused: :whatever: :# Дани и аз бяхме колата след тях,така че имах честта да наблюдавам буквално от първия ред  :bravo: :uhuh: :ugly: :wow: :-O :haha:  :haha: :baha: :rofl: :hug: :* А като знам аз какво видях отвън и отзад,се питам - а какво ли е видял Цанко от вътре и отпред?!? :omg: :omg: :omg: :baha:
Ето ви още малко изпълнения в диското,за някои от които ме помоли Стефанчо-сладък-мамин-бабин и тн  :omg: :haha: :hi:
« Last Edit: 27-10-2008, 13:39:45 by Mickey »

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
Къде са ми стърчащите снимки? В смисъл тея на които стърча от на Цанко белия лебеТ :)

Offline Boncho

• Загряващ
  • **
:) Крис спинкаи спокойно тая вечер няма да публикувам компромати :)
"Скромността е за тези, които нямат други качества"

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Е тва ми е любимата снимка  :blush:

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
 :omg: Как пък на поне една снимка не ме сложихте или споменахте...Хорааа и аз бях таммм  :depress:  :strak:  :h:

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Eeeee Ванка утре ще кача снимки с теб  :yes: Крис пак си забавлявал всички пътуващи към варна  :bravo: :bravo: :bravo:

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
абе, копеле, що те няма по снимките?!?! да си някой малък, разбирам да не те хванат, ама теб буквално те НЯМА!!! Къде върша бе, мръсник :D :D :D

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
абе, копеле, що те няма по снимките?!?! да си някой малък, разбирам да не те хванат, ама теб буквално те НЯМА!!! Къде върша бе, мръсник :D :D :D

Абе той малко се беше покрил за 1-2часа така че няма кво да се оплаква че го няма по снимките ама от мен да мине ще му кача снимки  :P :P Ама найстина е голям  :beer: :cheezy:

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
Е ако са някви гадни по добре недей качвай....и без тфа не мога да се гледам  :#

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
 :strak: :strak: :strak: :strak: :strak:
« Last Edit: 28-10-2008, 09:07:27 by chef4o »

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
 :strak:
« Last Edit: 28-10-2008, 09:08:21 by chef4o »

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
 :strak:

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
хахаххахахаха тая с Крис тип "Шшш ти мен ув'жааш ли мЪ" е убиец :D :D :D

А тва е една от най-яките снимки просто.. Крис, обичам те, копеле!
« Last Edit: 27-10-2008, 23:59:54 by chef4o »

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
ahaahh  :beer:

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
Ето още снимки..

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
последнитее  :P
« Last Edit: 28-10-2008, 09:09:34 by chef4o »