Тая сутрина на бул. България и бул. Черни връх един зад мен гледал погрешния светофар. И както си карам в последния момент светна жълто, аз верно спрях доста рязко, ама онзи зад мен гледал зеления светофар, който е на изхода на Макдоналдс (Мак Драйв). ебати малшанса

тия купета обаче верно се оказаха много здрави, само като видях тоя опел колко щети понесе, ама той си е виновен.
както и да е, направих няколко снимки

защото се чудя как да процедирам оттук нататък. Дали да купувам нова броня, ако не е много скъпа, или по-добре тая някак си да пробвам някъде да ми я лепят и поправят, щото от БулИнс едва ли ще ми отпуснат много пари като ги знам какви са скръндзи в тая криза.
И другото, което ме тормози е, ако от някоя автоморга взема стъкло за заден десен стоп (щото всички крушки се светят, само стъклото е спукано и май малко изместено), възможно ли е да свети по-силно/слабо (в зависимост дали е ползвано повече или по-малко) в сравнение с левия здрав стоп?
Ако някой е имал подобни тривиални случки, ще съм му благодарен да каже как да закърпя положението

ПП: а, още една беля се сетих. абе цял ден докато се прибера и ми се струва (почти съм сигурен), че двигател като работи е значително по-шумен. мислех си дали от удара да не се е разместило нещо по гърнетата, ама пък по-шумната работа на двигателя идват отпред...от самия двигател

Станалото станало, живот и здраве да е