Author Topic: Лампата на Air Bag-a свети ?  (Read 1026 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline himikaTopic starter

• Загряващ
  • **
Лампата на Air Bag-a свети ?
« on: 11-10-2009, 21:21:40 »
колеги свети ми лампата постоянно без да гасне!зна4и ли това,4е ги няма "чаршафите" :depress: . някои казват,4е трябва да се закачи на комп. с програма на Хюндай купе;др. пък,4е се появявало при прекасване на тока,което ме самнява да е това.Ако някой знае нещо да пише,но от предположения само ве4е ми е писнало...
« Last Edit: 13-10-2009, 14:47:00 by Fx_factor_coupe »
момчето от Морето,което разхожда Купе-то!

Offline pampo11

• Пристрастен
Отг:ЛАМПАТА на AER BAG-a свети
« Reply #1 on: 11-10-2009, 21:25:14 »
Колега може да има натрупани грешки  :aha:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #2 on: 11-10-2009, 21:37:21 »
Всичко изброено може да е. Бягай във вашият ИНД и да те закачат за да разбереш! :)

Offline glarusa

• Напредващ
  • За тези 10 секунди съм свободен...
« Reply #3 on: 11-10-2009, 21:46:05 »
Моята също свети от както съм си купил колата... май станаха 6 месеца вече... Та на колата нищо си и няма, освен бензин де. :yes:
Добрите момчета отиват в рая, лошите където си поискат !!!

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #4 on: 11-10-2009, 21:51:48 »
Незнам дали очакваш, че ако ти свети Бега няма да върви... :cheezy:

Става въпрос за твоята сигурност все пак. На предното ми купе светеше - отидох изтриха ми грешките и при катастрофата не се отвориха по една или друга причина.
« Last Edit: 11-10-2009, 21:52:31 by caesar »

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
« Reply #5 on: 11-10-2009, 21:54:21 »
Дори да са гърмяли "чаршафите" иди да ти я закачат на елкон.Или ще потрвърдят това и ще излъжат компа да не свети повече или ще ти изчистят грешките и ще може да се надяваш "чаршафите" да ти спасят някъде живота .Дано разбирасе никога да не ти се налага  :yes: При това положение е отчело грешка и няма да се отворят дори да ги има.Иди задължително да ти е по-спокоино ;) На всеки по една или друга причина е светвала тая лампа...включително и на мен поради повреда в алтернатора.20-30лв и се оправя ;)  :h:
« Last Edit: 11-10-2009, 21:54:55 by hi6nika_pz »

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #6 on: 12-10-2009, 10:13:18 »
Ако си правил нещо по колата и си дал на контакт се получава също! Говоря докъто още е разковачене и по този начин се прекъсва веригата и от там грешка ;)

Offline muncho_

• Пристрастен
« Reply #7 on: 12-10-2009, 12:18:40 »
При мен когата си свалях таблото при сглабянето му се появи същия проблем.Отидох в Колос и срещу 30 лева ми го оправиха.Само чистене на грешка!
Nobody's perfect i'm Nobody

• Загряващ
  • **
« Reply #8 on: 12-10-2009, 20:06:06 »
ето за това не ща да ходя по сервизи,както във твоя случай колега, от каде да съм сигурен(да не се случва на никой нали),4е даже след като изтрият грешката всичко би било наред.За това мноо барзо оправих ситуацията-малко побългарено нали,ама просто изкарах лампичката :cheezy: и за сега това е,карам си така :hater:

Не замествай букви с цифри!   mod control: chonkov
« Last Edit: 13-10-2009, 10:39:01 by chonkov »

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #9 on: 12-10-2009, 20:07:52 »
Да беше казал, че не искаш да ти свети лампичката, а не, че искаш да решиш проблема с Беците....  :omg: :omg: :omg:

• Загряващ
  • **
« Reply #10 on: 12-10-2009, 20:56:27 »
неееее :ohno: напротив,искам,но за сега тва е решението, по бързата процедура...пък по-нататък ще решя ко да прая..и все пак благодаря ви за отзивите :)

Offline Генади

• Новак
  • *
  • веднъж се живее!
Re:Лампата на Air Bag-a свети ?
« Reply #11 on: 26-11-2009, 16:10:11 »
Случва се това с постоянното светене на лампата за еър бега и при мен бе така, от както се правих на майстор да проверя бушоните дали са здрави и хоп таз лампа спря да гасне и си светеше нон-стоп, отидох във Виликар, оказа се чистене на грешка и се оправи срещу скромната сума от 5лв!!!!!!!!!
Веднъж се живее!

Offline titara

• Напредващ
    • http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11253482564559538&f1=details
  • User is on moderator watch listWatched
« Reply #12 on: 08-04-2010, 20:47:25 »
Брат  не се притеснявай , нека си свети, и моята  си светеше  2 години, всеки  казваше по някоя  глупост,  преди   3 дни се ударих челно  и си се отвориха  2 айрбега !! Има модели , на които им свети,има и на които не им свети !!  всичко е  ОКЕЙ !!
10Х
ТИТО
ТОТАЛНА РАЗПРОДАЖБА !!!!

Offline glarusa

• Напредващ
  • За тези 10 секунди съм свободен...
« Reply #13 on: 09-04-2010, 00:03:44 »
Брат  не се притеснявай , нека си свети, и моята  си светеше  2 години, всеки  казваше по някоя  глупост,  преди   3 дни се ударих челно  и си се отвориха  2 айрбега !! Има модели , на които им свети,има и на които не им свети !!  всичко е  ОКЕЙ !! 
А сега де... прозвуча ми малко като продавач в автосалон, а именно "Този модел са така". Какво значи има модели, на които им свети и, на които не?
Щом свети има защо. Според мен тази лампа е сложена да сигнализира за дадена повреда или грешка, а не защото пичовете от Корея са решили просто да я има, така че би било добре ако се погледне от специалист, ако има такъв, и той да сподели експертното си мнение. :mighty:
Добрите момчета отиват в рая, лошите където си поискат !!!

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
« Reply #14 on: 09-04-2010, 04:40:25 »
Не знам на купето как е , но на предишната ми кола ,светеше поради повреда на датчик,който се намира в седалката до шофьора.Той определял нещо там по килограми и т.н. не разбирам много,но има вариянт да се отворят ,има и вариянт да не се отворят.
Имал съм и кола на която се изключваше заради деца,ако возиш дете отпред.
Но такова нещо като ,има коли на които свети и има коли на които не свети няма.
Все едно да има коли на които да свети чек лампата и да е нормално

Offline bobi

• Новак
  • *
« Reply #15 on: 23-05-2010, 21:40:41 »
полу4ила се е грешка при свалянето на таблото,и ас имах същия проблем,но беше само грешка,из4истиха я от хюндай враца,дадоха и съвет ако решим да си сменяме круш4иците на таблото първо да махнем едната клема на акумолатора и тогава да действаме щот се полу4авало прекусване на веригата. :hater:  :h:

• Загряващ
  • **
« Reply #16 on: 24-05-2010, 22:01:59 »
вече я оправиха и аз ходих на диагностика, сумати грешки беше натрупало,не само в лампата.А съвета който ми дадоха накрая беше,като дадем на контакт да не се бърза стартиране на двигатела,а да се изчака да загаснат индикаторните лампи на аербега и АВS-a   :h: