Author Topic: Ето и мойте интериоpни подобрения  (Read 1317 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Filip(M)Topic starter

• Пристрастен
като за начало е добре  :P Волметара е от Лада проверното си е най-добре  :P
« Last Edit: 31-01-2010, 00:37:04 by Filip(M) »
Колкото повече толкова повече!

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
Яко е :) Определено обаче лоста ми допада повече  :hater: Волтметара е излишен ...монтиран там и от лада :) Ама ти си знаеш  :P

• Пристрастен
 да ти кажа не е никак излишен така знам кога си заминам по всяко време какво се случва с тока в колата :)

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Аз искам да попитам как смени кожата на ръчната спирачка....Аз се опитах,но нещо незнам как да извадя старата.Благодаря

Offline Spaidy

• Пристрастен
Ники като свалиш самото капаче с кожата отдолу има една пластмаска хваната с 4 бинтчета, сваляш ги и кожата ти остава в ръцете с една пластмаса, натам е сваляне и така.

Фил защо не смениш плаката на тоя волтметър адски грознен е и като караш на отворен пепелник ли караш да ги гледаш токовете? И още един въпрос каква кожа си използвал? Еко кожа, изкуствена или естествена?
« Last Edit: 31-01-2010, 11:16:51 by Spaidy »
На никой не правя евала!!! ;)

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
Фил то волтметъра е мн яко нещо :) няма спор.Мисалта ми беше ,че не ми допада мястото му :) дори и да не си пушач. А тои мери тока които достига до акумолатора или тока които изобщо тече по колата ти  :whatever:

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Много добре са ти го обшили лоста, добра идея са и синете конци, да се вържат с колата ;)

• Пристрастен
за кожата ще излъжа каква е а за волтметара мери дали алтернатора зарежда че нали ме остави 1 и разбрах че няма  никаква ясна индикация а за мястото мен ми допада като затворя и несе вижда че до има а за плаката нз от каде да си намеря и време не ми остава  ;)

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Относно въпросът на ПаБлО беше за ръчната ако не се лъжа , сваля се цялата средна конзола и от долу има 6 болта които се развиват и си издърпваш кожата и готово . Фил браво , харесват ми попълненията ти , голям праз че волтметъра е от лада .. нали си знаеш тока по всяко време , не като мене точно сега нямам акомулатор , ако имах волтметър нямаше да се налага чак сега да търся зарядно :)   :h:

Offline WARLOCK

• Загряващ
  • **
  • Coupe 1.6 RD1
    • Блог за уеб дизайн и SEO
Яко е :) Определено обаче лоста ми допада повече  :hater: Волтметара е излишен ...монтиран там и от лада :) Ама ти си знаеш  :P

О, хич не е излишен да ти кажа! Сега както ми се прецака алтернатора направо ми изгори всички крушки де що имаше по фаровете, че и акумулатора взе да шуми от зор! Ама като няма индикация, кой ти знае, че подава вместо 14V цели 19V. Едно време в москвича имах и амперметър да си следя тоците, пък тук няма нищо - щом върви карай.

Колега, поощрявам идеята за волтметъра, само бих посъветвал да е електронен (намират се такива джаджи) и изглежда по-гъзарски ;)
Който твърди, че купето не върви, значи не може да го кара!