Author Topic: Варна- Кой кого е засякъл из града ?  (Read 14653 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Огито и Чочо днес на пазара Вл-вово и преди дни в Гранд Мола :) Също и едно сливенско купе РД2 , както и едно червено РД1 вчера което седеше на аварийки на 3-то районно и на него се беше облегнала някаква жена със забрадка ..  :omg: Това от мен ..

Offline vorros

• Новак
  • *
здравейте на всички това е първият ми коментар в форума много исках купе преди няколко години и стана така че си купих рд2ка w9556 тъмно синя миналата година но за съжеление нямам  много време да я карам купих си цоупе защото ме кефи и се кефя и постояно присвятвам на колеги и колежки с купета но да се върна на темата в момента жена ми я кара тъй като сам извън страна и вие момчета и момичета вие  сте по добри от която и да е разледваща агенция аз ако знаех по рано хе хе предварително се извинявам ако имам правописни грешки ползвам интрнет от телефона си а той няма кирилица
 ;) :h:
Бързото каране , е като секса , всеки си МИСЛИ ,че е добър в него!!!

Offline MickeyTopic starter

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
в момента жена ми я кара тъй като сам извън страна и вие момчета и момичета вие  сте по добри от която и да е разледваща агенция аз ако знаех по рано хе хе
 ;) :h:

хахахаххахха  :cheezy: :cheezy: :cheezy:
« Last Edit: 12-08-2010, 06:39:33 by Mickey »

Offline vorros

• Новак
  • *
момчета и момичета имам въпрос и не намерих къде да го поставя затова питам тук както се вижда от варна съм но с удоволствие карам по пътищата на родна България и ме интересува когато си правите срещи мога ли така просто да намина или трябва да съм член на клуба и ако е така как се става член аз имам купе харесвам купетата какво още ми трябва
 :h:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Нищо друго :)
Естествено, че ТРЯБВА да дойдеш :)
Е колегите да ти кажат колко хора, които не са от клуба идват и колко хора които НЯМАТ купе и те идват. Просто сме готини и е забавно с нас колкото и нескромно да звучи  :cheezy: :cheezy: :cheezy:

Offline vorros

• Новак
  • *
мерси колега :) то сега лятото повечето са заети но есента предполагам ще е по активно пък и аз сам в чужбина и си идвам края на септември до скоро бях моторист (за които знае чаршаф) и най голям кеф ми правеше като ходихме по събори из България като тръгнем повече хора от Варна предполагам и на междуградските срещи и вие така се организирате!пък брат ми кара да знаете най бързия хюндай accent на Булканския полуостров един сив с лети дянти неони спортно гърне и т.н. а и \"ксинони\" и той ще се присъедини догодина като взема по новото купе това остава за него :) тогава ще е най бързото купе на Балканите хехе мерси за инфото

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Виждал съм го из града... :)

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
vorros .. засичал съм те на плажната алея със този акцент .. :) това минало .. а сега .. ДНЕС ВИДЯХ ЦАНКО НА АВТОГАРАТА ОКОЛО 16 ч. :)   + още една сива РД2-ка която опънах по баира на КАТ посока Владиславово вечерта към 22:30 :)

Offline soulcontrol

• Напредващ
    • DivingShopBG
Вчера се разминахме с едно бяло купе последен модел. Май е на една колежка от тук :) .
« Last Edit: 16-08-2010, 08:27:33 by soulcontrol »
http://www.divingshopbg.com - Онлайн магазин за водолазно оборудване - Beuchat, Seac Sub, Coltri Sub.
Гмурни се в мечтите си...

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
На Огито ( и ЧоЧо)  :#

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Вчера вечерта 3 купета от клуба бяха на нощен плаж на Рапонги .. ;)

Offline tihov

• Загряващ
  • **
  • Черната Стрела
Оня ден засякох буквално цанко на зърнени храни и той бая ме псува  :cheezy: и ощв куп колеги има един бръснат дър с сиво РД2 В 0522 засечеме много брутално на галерията и снощи засякох дно червено купе чистак ново с руса мацка вътре В 19 89 някои познавалия знаели акде да намеря купето  :verycool:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Що да съм те псувал бе мой? :)
Аз не съм те видял :П

Offline tihov

• Загряващ
  • **
  • Черната Стрела
щото бях с една форд фиеста и ти пречех умишлено да минеш  :P

Offline billab0ng3r

• Новак
  • *
  • Fortuna favet fortibus
Тази вечер едно беличко купе РД1 до входа на Димят. Май май е на Цанко, да си признава... ...  ;) ;) ;)
Keep your Dreams Alive ...

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Аз бях аз бях  :hater: :h:

Offline tihov

• Загряващ
  • **
  • Черната Стрела
миналата вечер в охраняемият паркинг до черноморе черно оранжевия звяр от В-во  :PP :h:

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
LanShot-a ще да е бил :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Еххх той е той е ... :)  ...

П.С. Днес Огито на червения и едно червено РД1 до Морсо училище . Между другото във "КарКолор" тунинговат ГК и става много яко ! Човека си е купил тунинга от Англия и го е докарал тука ... сложили са му издути калници .. и ще го правят 1 към едно със едно ГК на снимките които сме качвали във раздела със снимки на купетата . Извикаха ме да го видя .. инъче е 1.6  но ще стане много яко ! Човека живеел в Англия но бил тука за 1-2 месеца само в годината .

Offline billab0ng3r

• Новак
  • *
  • Fortuna favet fortibus
Вчера на МакДоналдс едно сиво купе РД2 около 4-5 часа. А днес карах известно време зад една червена РД2 с номер В6500. :)
Keep your Dreams Alive ...