Author Topic: Варна- Кой кого е засякъл из града ?  (Read 14636 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tihov

• Загряващ
  • **
  • Черната Стрела
Здрасти аз се регистрирах днес тъй като намерих визтка на клуба на чистачката си .Снощи засякох едно хасковско Купе към 20:30 около квартал Левски. Интересно ми е кой ми е оставил визитката на чистачката ?

Online caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Здрасти аз се регистрирах днес тъй като намерих визтка на клуба на чистачката си .Снощи засякох едно хасковско Купе към 20:30 около квартал Левски. Интересно ми е кой ми е оставил визитката на чистачката ?

С колегата NoLimit обикаляхме тогава в района, и най-вероятно ние сме ти оставили. Ако си с ЕН номер значи тебе сме гонили по бул. Левски вечерта към 8 :)
Заповядай в Неделя 15 часа полигона на Почивка :)

Offline tihov

• Загряващ
  • **
  • Черната Стрела
хахахаха ЕВ не ЕН ЕВ е Габрово да мене гонехте а аз си помислих че сте някой от златните щотото слязох толкос яко от там че на почивка един с Тойота ми се беше навил да ме шамари понеже минах покраи него от дясно сякаш бе6е спрял  :cheezy: :cheezy:
Аз тряше да му кажа си купи  :h: и няма да му се случва  :cheezy:

Слята публикация: 10-04-2009, 23:02:49
Иначе днеска видях едно жълтеникаво Купе с 2 ленти един пичага ко караше в мола имаше едно червено и накрая преди да се пребера скивах едно сиво 4 очка Техеранско :@
« Last Edit: 10-04-2009, 23:02:49 by tihov »

Offline Lidia

• Загряващ
  • **
Днес около 14 ч. до мол-а видях,РД 1 с рег.РР4747 черен.И до ХЕИ сиво РД 2  :hater:една колежка :me:
...Бегай , "паяка " идва !!!

Online caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Днес около 14 ч. до мол-а видях,РД 1 с рег.РР4747 черен.И до ХЕИ сиво РД 2  :hater:една колежка :me:

Има 2 вероятни колежки - Мария и Милена, там се шматка обикновенно Миленчето :)

Offline MickeyTopic starter

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *

Днес 5-6 пъти бях в района на ХЕИ . Но ако не си била с червено РД2 или сива РД1 ,значи не съм те видяла...  ;)

ДЕНИСЛАВЕ,ще ти кажа аз на теб кой кого НЕ видял в Авеню... стоях под теб,гледах те втренчено и даже ти звънях ,така че... шшшшшшшшшшшшшт ! :P

suvaLkata

• Guest
Аз пък вчера видях Николчето и Цанкооо :# иначе днес до Свободния засякох едно сиво РД1,а после едно синьо пак РД1 в Левски :P

Offline StyLuS

• Напредващ
  • Предател
Снощи пред ЕлГордо видях едно тъмнозелено GK, явно колегата там си живее защото често го виждам в околността ;)
Mercedes E200 '93
Chrysler GrandVoyager 3.3 LX '99

Offline double_b

• Загряващ
  • **
    • MySpace
Да да и аз го засичам там онзи ден беше паркирал до мен .Със софийската регистрация нали ?
Живей за днес, защото вчера няма да се върна а утре може и да не дойде

Offline StyLuS

• Напредващ
  • Предател
Да да и аз го засичам там онзи ден беше паркирал до мен .Със софийската регистрация нали ?

Честно казано не му загледах регистрацията (и без това снощи виждах двойно  :P) ама едва ли ще има друго купе с такъв цвят, малко като танк стои  ;)
Mercedes E200 '93
Chrysler GrandVoyager 3.3 LX '99

suvaLkata

• Guest
със софийска регистрация е :)

Offline Lidia

• Загряващ
  • **
Редовно е паркиран РД 1 червено,В5111 на бул.8 приморски полк,до магазин АДИДАС зад блока на паркинга.

Offline tihov

• Загряващ
  • **
  • Черната Стрела
А кой караше хасковското РД2, защото май ми е комшия все го засичам до училището "Димчо Дебелянов"  :blush:

Колега, пиши на кирилица, моля те!
« Last Edit: 29-04-2009, 11:04:33 by Novaka »

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
Хасковско РД2 ще да съм аз :) Живея на Дубровник и работя до Лято Кино Тракия , на Пенчо Славейков :)

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Аз днеска засякох Цанко мисля .. на пътя над ДАП-а , а след 2 сфетофара и Дарко :) .. Мен засича ли ме някои освен полицейските радари !?  :confused:

Online caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Не се лъжеш Ники. Добре, че ти свирнах.

P.S. Имаше 3-4 чайки на пейката отзаде (май несяха яйца) :))

Offline Lidia

• Загряващ
  • **
Днес около 15.30ч. на бул.В.Левски до стадион ВАРНА видях РД1 черен.Но но не ви познавам все още :P

Offline MickeyTopic starter

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Преди  2-3 дни ,из уличките до МАКАО над пожарната се засякохме с колега с черно РД1 ,номера му започваше с ЕВ или ЕН ... не успях да видя...въпроса е че си светнахме и се поздравихме  :) той имаше и стикерче  :P
« Last Edit: 02-05-2009, 08:18:43 by Mickey »

Online caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Преди  2-3 дни ,из уличките до МАКАО над пожарната се засякохме с колега с черно РД1 ,номера му започваше с ЕВ или ЕН ... не успях да видя...въпроса е че си светнахме и се поздравихме  :) той имаше и стикерче  :P

Колегата Тихов, който гонихме с Крис една вечер :)

Offline danny

• Напредващ
миналата събота засякох едно РД2 сиво с четири 7 :) до мола :yes:
;]