0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ам аз вчера към 18 часа се мернах с един колега с зелено RD1 малко след мебелна палата. Културно си светна пича аз пък махнах. Всичко шест. Отдавна не се беше случвало това с подетата кампания, така че еваларка...
Quote from: glarusa on 06-10-2009, 18:22:52Ам аз вчера към 18 часа се мернах с един колега с зелено RD1 малко след мебелна палата. Културно си светна пича аз пък махнах. Всичко шест. Отдавна не се беше случвало това с подетата кампания, така че еваларка... ама,че се видяхме с теб не казваш аххаха шегувам сеее
Днеска напраих една малка гонка по сливница е седно шуменско зелено купе много добро на вид модел РД1 караше го мъж над 30 години ако някой знае как се пиеше да ми каже
Преди една седмица така хубаво щяхме да се засечем с едно сиво RD1 с ТХ регистрация Няма такъв самоубиец, незнам за какъв се имаше На Златните след светофара по пътя за Балчик. Двулентов, двупосочен път и оня изпреварва ТИР в завой без никаква видимост напреде си. Аз идвам от другата страна (прибирам се от Каварна, изморен и сънлив с вояджера), и добре че карах сравнително полека. Докато взимам завоя пред мене изкачат изравнени тир и купе, скачам на спирачките, тираджията и той се досети какво може да стане и спря рязко, пък екстремиста първо газта настъпа после спирачки и накрая спря на 2 метра пред мен фронтално и ме зяпа тъпо.... Вътре някво гъзе с две момичета, без коментар......... Да ме извинява ако е от форума. Имаше късмет че карах с 60