Author Topic: Варна- Кой кого е засякъл из града ?  (Read 14644 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline glarusa

• Напредващ
  • За тези 10 секунди съм свободен...
Ам аз вчера към 18 часа се мернах с един колега с зелено RD1 малко след мебелна палата. Културно си светна пича аз пък махнах. Всичко шест. Отдавна не се беше случвало това с подетата кампания, така че еваларка... :yes: :h:
Добрите момчета отиват в рая, лошите където си поискат !!!

suvaLkata

• Guest
Ам аз вчера към 18 часа се мернах с един колега с зелено RD1 малко след мебелна палата. Културно си светна пича аз пък махнах. Всичко шест. Отдавна не се беше случвало това с подетата кампания, така че еваларка... :yes: :h:
ама,че се видяхме с теб не казваш  :haha: аххаха шегувам сеее  :# :hug: :#

Offline glarusa

• Напредващ
ама,че се видяхме с теб не казваш  :haha: аххаха шегувам сеее  :# :hug: :#
Малиии тотално изперквам вече, защото бях забравил. Добре, че припомни систър. :mighty:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Днес видях Мимето на Сливница и Смирненски (надявам се тя да ми бипна де....) и колегата с черното ГК 6444, свирна ми на Сливница, аз нещо не умерих клаксона и само махнах :)

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
И аз видях Мимето на Сливница , а преди това като отивах на работа видях и Боги , но той не ме отрази :) (и Мика не ме отрази , но е нормално защото бях с Корсата) :)

Offline MickeyTopic starter

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Цанко,аз ти бипнах,да :))))) Крис изобщо не съм го видяла :) Иначе кой е с 0753(май) - сива РД2,че често го засичам,ама не мога да го позная ?

Иначе ако някой от Авенсис или Бимбо ви святка или свирка - аз съм,не се чудете :)
« Last Edit: 09-10-2009, 07:38:17 by Mickey »

suvaLkata

• Guest
Вчера на светофара на Мол Варна се засякохме с Даниии  :# а преди това някви РД1-чки ми присвяткваха и бибиткаха и аз им върнах,амаа така и не разбрах кои са  :blush: После до 10-ти клон (пощата) една мацка с сива РД2-идвала е на сбирки (мисля, че някъде из Цветния живее) свирнах и, но май не чу  :confused: :aha: :h:

Offline Sensei

• Напредващ
  • ОТ ХАВАНА ДО СЕЙНТ ЛУЧИ ЖЕНА МИ ЩЕ ГО СМУЧИ
.... ЦАНКО АЙ ЗА ДА НЕ Е БЕЗСМИСЛЕН ПОСТА ШЕ КАЖА ЧЕ НЕСКА ТИ СКИВАХ КУПЕТО ДО  UNICOMS   :cheezy: :cheezy: :cheezy:   

PS  АХАХАХХАХАХА СЯ ПЪК СИ ИЗТРИЛ ПОЛВИНАТА МИ ПОСТ   :cheezy: :cheezy: :cheezy:  ... И СИ ИЗТРИЛ НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО...  :cheezy: :cheezy: :cheezy:
« Last Edit: 10-10-2009, 17:38:50 by caesar »

Offline LEX_G

• Загряващ
  • **
Здравейте колеги. Да дам малко отчет за изминалата седмица. Редовно виждам белия лебед на Цанко пред работата му, но него все го няма. Засичах един куп купета, които са без стикери, но за жалост нямам визитки да им оставя. Вчера видях Крис по обед, беше в някакво комби и гледаше с тъжен левскарски поглед както обикновенно. В задръстването снощи попаднах на дна красавица (Оги за теб говоря) Добре че беше тя да ме уведоми за срещатата утре. Някои трябва да ме научи да играя боулинг :) Желаещи ? :)
Too Fast For Automatic :) :) :)

Offline tihov

• Загряващ
  • **
  • Черната Стрела
Днеска напраих една малка гонка по сливница е седно шуменско зелено купе много добро на вид модел РД1 караше го мъж над 30 години ако някой знае как се пиеше да ми каже  :h: :hater: :verycool:

suvaLkata

• Guest
Днеска напраих една малка гонка по сливница е седно шуменско зелено купе много добро на вид модел РД1 караше го мъж над 30 години ако някой знае как се пиеше да ми каже  :h: :hater: :verycool:
Аз на теб все ти виждам колата паркирана върху един тротоат (ти си знаеш къде),ама в движение не те засичам  :# Иначе вчера до Мол-Варна май Денис ми бибитна,амаа аз докато се светна и той замина  :blush:

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Аз се засякох със Денис във петък по пътя ОМВ-то на чаталджа към МЕЙ-то , аз по принцип в началото си помислих че не е той , добре дойде до мен да го видя  :omg:

Offline StyLuS

• Напредващ
  • Предател
Преди една седмица така хубаво щяхме да се засечем с едно сиво RD1 с ТХ регистрация  :supermad: Няма такъв самоубиец, незнам за какъв се имаше  :confused: На Златните след светофара по пътя за Балчик. Двулентов, двупосочен път и оня изпреварва ТИР в завой без никаква видимост напреде си. Аз идвам от другата страна (прибирам се от Каварна, изморен и сънлив с вояджера), и добре че карах сравнително полека. Докато взимам завоя пред мене изкачат изравнени тир и купе, скачам на спирачките, тираджията и той се досети какво може да стане и спря рязко, пък екстремиста първо газта настъпа после спирачки и накрая спря на 2 метра пред мен фронтално и ме зяпа тъпо....  :bravo: :supermad: :omg: :mighty: Вътре някво гъзе с две момичета, без коментар......... Да ме извинява ако е от форума. Имаше късмет че карах с 60  :me:
Mercedes E200 '93
Chrysler GrandVoyager 3.3 LX '99

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Няма за какво да те извинява! Без коментар за такива гъзенца :omg:

suvaLkata

• Guest
Преди една седмица така хубаво щяхме да се засечем с едно сиво RD1 с ТХ регистрация  :supermad: Няма такъв самоубиец, незнам за какъв се имаше  :confused: На Златните след светофара по пътя за Балчик. Двулентов, двупосочен път и оня изпреварва ТИР в завой без никаква видимост напреде си. Аз идвам от другата страна (прибирам се от Каварна, изморен и сънлив с вояджера), и добре че карах сравнително полека. Докато взимам завоя пред мене изкачат изравнени тир и купе, скачам на спирачките, тираджията и той се досети какво може да стане и спря рязко, пък екстремиста първо газта настъпа после спирачки и накрая спря на 2 метра пред мен фронтално и ме зяпа тъпо....  :bravo: :supermad: :omg: :mighty: Вътре някво гъзе с две момичета, без коментар......... Да ме извинява ако е от форума. Имаше късмет че карах с 60  :me:
Хахаххаа аз тоя го знам......обикаля тук из варненските улици като състезател и ми е направил впечатление...при него явно е тенденция  :aha: Много бягат тия купетаа бее  :haha: Вчера до Мол Варна едно жълто...амаа по странно жълро РД2 видях...пуснах аварийни,ааама нищо..зяпаше ме все едно от зрънчо с играчка съм му се паднала  :cheezy: :#  ихихиихих Аааа и да не забравя...с наш Емич се видях..... :) :P

Offline igdrazil

• Напредващ
  • Waffen-SS
Аз никой не видях, цял де спах :blush:
SS - Gruppenführer

Offline tihov

• Загряващ
  • **
  • Черната Стрела
да колата ми седи пред офися но вече е пребрана да спи зимен сън  :sorry:

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Днес засякох Дарин и Виктор във пикадили Владиславово ;)  :h:

Offline glarusa

• Напредващ
Аз пък днес нещеш ли се оказах на една спирка, на която се срещнах с Шмилю (Дарин), пък после и с най-добре спонсориращия автомобилно-гумо търговците, в чието лице визирам наш Цане.

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
 :cheezy: :cheezy: :h:

Как е новият съединител?:)