Author Topic: Какъв е диаметъра на тръбата към крайното гърне  (Read 1475 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PavTopic starter

• Новак
  • *
Здравейте отново колеги!!! Интересува ме някой знае ли диаметъра на тръбата към която се монтира последното гърно, понеже ми предлагат един Ремус в момента и се чудя дали ще пасне...Другото което ме интересува Оригиналното Гърне не е ли прекалено тихо, не съм се возил на хюндай със Stock Изпусквателна система, моята кола е 1.6 рд2? :) сдве думи оригиналното вс ремус, сега съм с някакто незнам какво ама звучи супер разпрано и не ми допада тази шумотевица :))

"Пак аз" не е заглавие на тема! Следваща тема с такова заглавие ще бъде изтрита
« Last Edit: 06-01-2010, 21:00:15 by chef4o »

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Оригинално тръбите би трябвало да са ти на 50 мм

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Да стандартната тряба е е на 50мм, но това не ти пречи да сложиш и по-голям диаметър, посто се слага преходник и си готов тва си го прави заварчика ако е добър няма да имаш проблем къвто и размер да вземеш ;)

Offline PavTopic starter

• Новак
  • *
мерси за информацията, мен повече ме притеснява идеята да не е с по малък диаметър това гърне :)

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Едва ли повечето ремуси ги правят с по голям диаметър с цел ;) Пак ти казвам взимай смело ;)

Offline PavTopic starter

• Новак
  • *
мерси, ще го взема дано само не ми вади разпаран звук, гърнето е било на някакво бмв..надявам се на по плътен и по нискочестотен звук, но не и прекалено силен :)

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
мерси, ще го взема дано само не ми вади разпаран звук, гърнето е било на някакво бмв..надявам се на по плътен и по нискочестотен звук, но не и прекалено силен :)

По принцип гаранция няма докъто не го монтираш на купето няма ка да си сигурен в това което ти казват ;)

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Ако не се лъжа на Remus тва оригиналното за Coupe беше с 60 мм отвор откъм изпускателната тръба

Offline PavTopic starter

• Новак
  • *
мерси за отговорите!!! :) Гърнето е вече при мен Ремус Wild Label, дано само ченгетата да не правят проблеми ако се окаже прекалено шумно :))) ...утре ще го монтирам ако има къде в събота..входа му е 5,4 см като има нещо като преходник с различен диаметър, а изхода му ( накрауника) е 10см... огромно еее :) като го сложа ще споделя впечатления..още веднъж мерси за инфото колеги :)

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
мерси за отговорите!!! :) Гърнето е вече при мен Ремус Wild Label, дано само ченгетата да не правят проблеми ако се окаже прекалено шумно :))) ...утре ще го монтирам ако има къде в събота..входа му е 5,4 см като има нещо като преходник с различен диаметър, а изхода му ( накрауника) е 10см... огромно еее :) като го сложа ще споделя впечатления..още веднъж мерси за инфото колеги :)

Направи едно клипче да чуем новия глас :)

Offline PavTopic starter

• Новак
  • *
сложих Ремуса и звучи доста добре....но кара човек да настъпва повече :)))  качил съм в youtube  кратко клипче ,понеже засега нямах време за по сериозно заснемане на видео, но след няколко дена ще кача по добро .., който иска да види нека да погледне тук :
SDC11697.MP4
« Last Edit: 12-01-2010, 22:39:32 by Pav »

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Добър звук обажда :) Да ти е честит ;)

Offline PavTopic starter

• Новак
  • *

Offline vexxx

• Напредващ
Здравейте, някой може ли да ми каже какъв е диаметъра на "самата тръба" "тънката" на оригиналната генерация на РД2 ,че не мога да си намеря шублера апък ми трябва ?
Благодаря  :h:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен

Offline vexxx

• Напредващ
Благодаря