Който бърза...предполагам сте виждали рекламни агенции по улиците...влизате, поръчвате си и излизате доволни и псувате колегите, които е трябвало да ви направят. Ние сме организация с ИДЕАЛНА ЦЕЛ...никой не ми плаща (както и на другите колеги които на доброволни начала поемат някакъв ангажимент...) да отида да ВИ поръчам стикерите, ДА ГИ ПЛАТЯ (като в последствие се надявам да си взема парите обратно...вече съм се набутал някой друг лев...а въпросът е строго принципен...но здраве да е....заради каузата няма да издребнявам). В този труден месец нямам възможност да вкарам пари за тези рекламни кампании. Ако някой държи да стане веднага стикера му, на ЛС му пращам сметката ми, праща ми паричките, отивам пускам му стикерчето (незнам колко ще излезе за индивидуална поръчка) и му го пращам с куриер за негова сметка. Тази тема вече я разисквахме и за последен път (надявам се) обяснявам нещата по този начин. Разбирам, че всеки иска и бърза, но....
P.S. Днес ми е доста крив ден, така се извинявам ако съм прекалено груб, или обиждам някой без да се усещам
P.P.S. Наздраве колеги