Poll

Къде да сме преди Инфи?

Кръчма
Коктейл бар

Author Topic: 23.01.2010г. (Среща-Пловдив) 15:00ч.  (Read 1994 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chonkovTopic starter

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Така измина много готина година, но всичко зависи само от нас как ще посрещнем новата 2010г. за моя голяма радост ще пресъствам на първата среща за годината, така че нека да направим една много приятна среща за всички!
   Предлагам ви две дати събота и неделя съответно 23 и 24.01.2010г. казвайте кой кога е свободен и се събираме??!?!

За момента оставям темата в този вид без отучнение, така че давайте свойте предложения и за място пък после ще я конкретизирам ;)
« Last Edit: 06-01-2010, 23:12:26 by chonkov »

Offline Todornaskov

• Новак
  • *
като за начали за МНОГО ГОДИНИ колеги желая ви много здраве,щастие,любов и безаварино каране :hater: . За срещата мога да кажа като наблеви че аз сам на смяни и ми ги пишат за седмицата ще се надявам поне да сам 1-ва че да пресаствам,много ми се идва  :beer: :h:

Online pampo11

• Пристрастен
Ехааааа супер  :# ако ще има и кръчмичка някъде,ще е по добре да е събота  :aha: :h:

Offline deisisita87

• Загряващ
  • **
Колеги аз от 16 заминавам за София и ще се върна чак на края на месеца така че за тези дати не ме броите
 :ohno:

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Ехааааа супер  :# ако ще има и кръчмичка някъде,ще е по добре да е събота  :aha: :h:

Стига да сте навити ще направим и кръчма :)
Давайте идей за кръчма!

Колеги аз от 16 заминавам за София и ще се върна чак на края на месеца така че за тези дати не ме броите
 :ohno:

Щом ще си в София може да пресъстваш на тяхната среща тя ще е по същото време ;)

Offline deisisita87

• Загряващ
  • **
Щеше ми се да съм си тук с Вас, но ще видим как ще се стекат обстоятелствата. На колегата лек път :h:

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Краси Краси само за кръчми си мислиш майна.......аман :D :D :D........

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив

Айде бе на теб не ти ли си ходи, кво ще кажеш за последнят път в Фамозо ???? :) :D

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Ахаххахаа не съм казал,че не ми харесват,като чуя за барче и ми светват очичките....:D :D :D.....ама този път ще направим едно Инфи.....мноооого е яко след ремонта.Ако съм в Пловдив съм на линия или в Софийка макар,че повече ми се иска да съм си в Пловдив,според мен петък е по-добрия вариант.
« Last Edit: 04-01-2010, 18:57:14 by PaBL0 »

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Ахаххахаа не съм казал,че не ми харесват,като чуя за барче и ми светват очичките....:D :D :D.....ама този път ще направим едно Инфи.....мноооого е яко след ремонта.Ако съм в Пловдив съм на линия или в Софийка макар,че повече ми се иска да съм си в Пловдив,според мен петък е по-добрия вариант.

Добре давайте да правим организацията, бара го избрахме Инфи .... за бар няма ядове може и в петък ситга и другите да са на линия, пък срещата ще я оставим за събота или неделя :)

Online pampo11

• Пристрастен
Охо някой ми спомена името  :cheezy: за мен е без значение,дали ще има кръчме или не  :aha: важното е да сме заедно :beer: :h:

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Добре как ви звучи в петък да направим една кръчма и после на бар :) Остава кръчма да запазим тук Силвето да се включи, това й е силната страна... Силвеее :)

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Еййй така те харесвам бате Жоре :D :D :P.....Организацията е следващата на 22.01 сме на бар....преди това може и кръчмичка или нещо от сорта на Ескейп.....лично аз съм по навит за второто......Жоре слагай анкета направо.....първо дали кръчма или коктейл барче и после като се види какво предпочитаме пускаме и за място.

Offline antonio.ivanov

• Напредващ
За по-рано няма ли желаещи понеже колежката няма да може ще е в софиа аз в стара загора, по рано неможем ли да измислим нещо ?

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Добре имаме анкета вече, аз лично гласувах за кръчма, просто си обичам кръчмите :) :D

За по-рано няма ли желаещи понеже колежката няма да може ще е в софиа аз в стара загора, по рано неможем ли да измислим нещо ?

Ако другите са навити може да го направим и на 16ти в събота, както кажат останалите :)

Offline ТодоR

• Новак
  • *
  • You''LL NeveR WalK AlonE
    • http://gaz-expert.com/
Хайде банда, за много години!!!!! Следя темата и ако съм в БГ ще присъствам!!!!! :h: :h: :h:

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Хайде банда, за много години!!!!! Следя темата и ако съм в БГ ще присъствам!!!!! :h: :h: :h:

Айде ще направим завръщането :)

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Колеги айде подкрепете ме за коктейл барчето де  :D :D :D.......еййй само кръчми.....това в кръга на шегата да не вземете да се засегнете сега :D :D :D.

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Колеги айде подкрепете ме за коктейл барчето де  :D :D :D.......еййй само кръчми.....това в кръга на шегата да не вземете да се засегнете сега :D :D :D.

май ще хапне стабилно преди бара че да има кво да връщаме след това  :haha: :X :ugly:

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Жоре не бива такива работи толкова да сме се мъчили като сме пили и яли и после за 10 секунди да върнем всичко.:D :D :D.Пък и в повечето коктейлчета има и храна.

Еййй набираме скорост след малко ще ви изравним. :D :P
« Last Edit: 04-01-2010, 21:09:36 by PaBL0 »