Author Topic: "Жертви" на кампанията BUSTED  (Read 25803 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline meromon

• Новак
  • *
е кажи поне какъв цвят е било купето ... :) може да са били няколко :)
Не помни, много пиян е бил, само разправя, че си мушнал главата вътре и било пълно с народ :D :D :D
и това трябва да съм бил аз,но бях паркирал на главния булевард на ъгъла с Плаза,за6тото навътре беше здрустване и имаше яко сняг

Offline user

• Напредващ
    • quick auto zone
вчера оставих една визитка на тъмна рд1 пред колоса на стамболийски
Бързите кучки са генератор за гащи
http://www.youtube.com/watch?v=JScH_5dSKzw
имаш 0 съобщения, 2 са нови.

Offline chef4oTopic starter

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
ХАхаха тва Купе и аз съм го маркирал... Дано е в клуба вече :)

Offline Delane

• Пристрастен
  • Хакуна Матата
В Дупница вчера към 1ч следобяд маркирах едно червено РД-1 с десен волан и убииствени червени джанти...съжалявам че не го снимах...
Kia Clarus 1.8 16V DOHC

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
В Дупница вчера към 1ч следобяд маркирах едно червено РД-1 с десен волан и убииствени червени джанти...съжалявам че не го снимах...

Еййй..... Дани верно ли бе :omg: Трябваше да го снимаш......... Аз издирвам пича с другите червени джанти.... К`ва му беше регистрацията?

Offline Delane

• Пристрастен
  • Хакуна Матата
Ами явно Англия(жълти номера) а цифри и букви не помня
Kia Clarus 1.8 16V DOHC

Offline elidiangelo

• Напредващ
  • heavy metal thunder
    • facebook
днес на летището - едно пловдивско тъмно синьо/лилаво РД1 със спойлер - РВ8818  :)
We sold our souls for Rock 'n' Roll !!!
\m/

Offline Delane

• Пристрастен
  • Хакуна Матата
Бе и аз го видях днес като прибирах сестра ми от летището(терминал 2 подземен паркинг) тъмно синичко РД-2 с пловдивски номера и оставих визитка...

П.С Ели мерси че ме подсети ;)
Kia Clarus 1.8 16V DOHC

Offline rado.apos

• Новак
  • *
Червено GKF/L2 с номер СА1012 нещо си :) май беше или нещо подобно :) 15 минути го гоних да се изравня с него на  някой светофар и най-накрая успях :) на Стамболийски и Вардар  :P Ако се регне да казва :)

здравей успя да ме догониш. ето ме тук  :) :) :)

Offline danny

• Напредващ
аз си действам тука ама много несериозни съгражданите или ми крадат визитките, то вярно че са много готини ама чак толкова...днеска едно сиво рд1..с него стават 6-7 оставени  :)
;]

Offline elidiangelo

• Напредващ
  • heavy metal thunder
    • facebook
опаа - едно червено РД1 - СА1571 или 1751 или 1715 - забравих  :whatever: таа се изравнихме на светофара в младост до Била, то момчето си отвори прозореца ама аз с тая металика ето бях надула - само му махнах и си продължих ... мноо съм зле  :#
\m/

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Днес доволно бастисах няколко купета 1во сиво РД2 (оказа се познат който учи в София и вика имам вече сумати визитки :omg:) след това F/L 2 черно на паркинга на х. Тримонциум рег. номер Т 8899 .. явно беше на гости тук в Пловдив, накрая РД1 пред "Даяната" :)

Offline bandita_paf

• Загряващ
  • **
днес се засякох с колегата Dr3am3R  по аватара сякаш снимката е на същата кола дадох му дълги къси зад него,ама бях на скорост
 :hater: и много набързо стана работата....колега даи да видим дали има купета в разград  ;)

Offline bgmiro

• Новак
  • *
И аз станах от засечените,въпроса е кой?28,02,09 пред блок 17 жк.Левски В или пред нас кв.Левски/къщите/ не знам точно каде защото напосладък съм малко расеян :omg:

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
Днес доволно бастисах няколко купета 1во сиво РД2 (оказа се познат който учи в София и вика имам вече сумати визитки :omg:) след това F/L 2 черно на паркинга на х. Тримонциум рег. номер Т 8899 .. явно беше на гости тук в Пловдив, накрая РД1 пред "Даяната" :)
тва  РД1 пред Дяната....Жоре,ако е било цвят бордо...е първото купе в града.....и благодарения на него...почнах зарибявка по марката...
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
точно това е :yes: и аз от него се зарибих благодаря на мадамата която го кара :mighty: до колкото знам тя е управителка на Даяната ;)

Offline NoLimit

• Упр. съвет
  • Напредващ
  • *
  • Пияница
Тъкмо щях да кажа , че пред Даяната щом е било значи някой е лупал шкембе вътре пък то началството се оказа :)

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
точно това е :yes: и аз от него се зарибих благодаря на мадамата която го кара :mighty: до колкото знам тя е управителка на Даяната ;)
м да и аз така знам......хм като се замисля кога за пръв път я видях-преди може би 5г.е било.....
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

Offline meromon

• Новак
  • *
опаа - едно червено РД1 - СА1571 или 1751 или 1715 - забравих  :whatever: таа се изравнихме на светофара в младост до Била, то момчето си отвори прозореца ама аз с тая металика ето бях надула - само му махнах и си продължих ... мноо съм зле  :#
Аз бях,но също бях надул един як house,а и ти зави набързо иначе щях да предложа да отбием за по едно кафе,и без това се шматках еи така само
« Last Edit: 02-03-2009, 22:08:06 by chef4o »

Offline elidiangelo

• Напредващ
  • heavy metal thunder
    • facebook
Аз бях,но също бях надул един як house,а и ти зави набързо иначе щях да предложа да отбием за по едно кафе,и без това се шматках еи така само

ееееми и аз нямах спешна работа, тц тц както казах - мноо съм зле  :whatever:
\m/