Author Topic: "Жертви" на кампанията BUSTED  (Read 25817 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Vortex

• Новак
  • *
Здрасти на всички :h:
Гледам на колата ми някво лишче захванато за чистачките и си викам некав фиш ли са ми хакнали кво!  :P
Иначе бях хванат на "Цанко Дюстабанов" до техническия в Пловдив

Offline chef4oTopic starter

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Красавец си ти :P Добре дошъл!

Offline enbaro

• Загряващ
  • **
 :h:здравеите аз намерих визитка на стъклото си в пловдив на "Лиляна Димитрова"

Offline Delane

• Пристрастен
  • Хакуна Матата
Добре дошли колеги  :h:
« Last Edit: 12-11-2008, 11:41:24 by Delane »
Kia Clarus 1.8 16V DOHC

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Здрасти на всички :h:
Гледам на колата ми някво лишче захванато за чистачките и си викам некав фиш ли са ми хакнали кво!  :P
Иначе бях хванат на "Цанко Дюстабанов" до техническия в Пловдив
:h:здравеите аз намерих визитка на стъклото си в пловдив на "Лиляна Димитрова"

Аз бях  :PP :cheezy: :cheezy: :cheezy: днес ми е щастливия ден  :P

Offline ghoul18

• Напредващ
Хей, аз също бях BUSTED на паметника Левски   :aha:

Колега, ПИШИ НА КИРИЛИЦА
« Last Edit: 14-11-2008, 07:29:39 by chef4o »
ghoul1818

Offline Delane

• Пристрастен
  • Хакуна Матата
Днеска в кв.Захарна Фабрика гепих едно червено акулче с черни джанти...
Да си казва кой е!!!    :h:
Kia Clarus 1.8 16V DOHC

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Е мен още никой не ме е маркирал бе майна.....обиден съм  :cheezy: :cheezy: :cheezy:..........това е сигурно,защото обикалям предимно вечер.....

Offline nikger

• Новак
  • *
това в захарна фабрика бях аз днес го открих  :cheezy:

Писането на кирилица е задължително!
« Last Edit: 14-11-2008, 23:20:58 by chonkov »

Offline Elina

• Новак
  • *
 :hater:

Здравейте,

ето ме и мен :#! Я да видим сега кой ме засече днес във Варна до Бинго Мустанг!?!?

Offline stan4o_10

• Новак
  • *
Който е получил картонче, че е бил засечен от член на клуба, може да пише тук, за да разбере кой го е засякал или просто за да каже Здрасти :P

здр    :) днес ме засякоха пред нас беше една мадама с рв 3016 накараме да се влюба в тези коли   :yes: , коя ли беше   ,ште е санувам
tam kadeto drugite nemogat

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
Който е получил картонче, че е бил засечен от член на клуба, може да пише тук, за да разбере кой го е засякал или просто за да каже Здрасти :P

здр    :) днес ме засякоха пред нас беше една мадама с рв 3016 накараме да се влюба в тези коли   :yes: , коя ли беше   ,ште е санувам
хахахаха.....не думай човече,стига с тия сънища....с тези коли на които сме горди собственици може ли да се спи....трябва да се бръмчи......хахахах.....
Добре дошъл колега,радвам се че успях да те накарам да посетиш клуба....тук е много забавно...хората са супер готини,и със сигурност няма да съжаляваш/искам да ти кажа човече,че те дебна от както си я взе купелината,една вечер те засякох пред един ресторант още не я беше регистрирал в кат,беше без номера/.........айде гмуркай се из темите в форума и се забавлявай........
« Last Edit: 15-11-2008, 23:49:45 by hyundai3016 »
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Я да си кажи кой е засякъл колежката Elina  на Мустанг,че ми стана интересно? :)

Offline Fh666z

• Новак
  • *
Тази сутрин видях на стъклото,че и аз имам визитка. Добре че дъжда не я беше отмил изцяло та видях сайта и ето ме тук
 :#  :h: :mighty: :beer:
John 1:3:
All things came into being through Him, and apart from Him nothing came into being that has come into being.

Offline kalo.picha

• Новак
  • *
:) Сутринта си ставам аз за работа и гледам някъкво картонче на чистачката- викам си "греда" кво става тука ся:))) и бях много приятно изненадан. не че е нещо кой знае какво но е приятно да срещаш хора които мислят за своите корейски палавници:))))))) аз сам кало от пазарджик. колата ми беше паркирана на главен булевард в квардал Младост))) някой ще се издаде ли:))))

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
Ъъъъ Цане не я знам колежката Елина коя е, ама аз пляснах едно купенце не помня вече какво беше до бинго Мустанг
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline hi6nika_pz

• Напредващ
:) Сутринта си ставам аз за работа и гледам някъкво картонче на чистачката- викам си "греда" кво става тука ся:))) и бях много приятно изненадан. не че е нещо кой знае какво но е приятно да срещаш хора които мислят за своите корейски палавници:))))))) аз сам кало от пазарджик. колата ми беше паркирана на главен булевард в квардал Младост))) някой ще се издаде ли:))))

:PP :PP :PP :PP Добре дошъл кореиски приятельо  :beer: Опитвам се да събера Пазарджиклийте от доста време...ама нещо не постигам успех.Снощи към 12ч през ноща във адската мъгла те открих и ти сложих  :) Не само на теб де  :h: чакаме още включвания :)

Offline Мglata

• Новак
  • *
здравейте рейсари :#.много ми е приятно че най-после се регистрирах.аз съм от пловдив с едно червено скупе,но за жалост оште не съм хванат на тясно :depress: преди месец срещтнах един пич на светофар и ми каза да дойда на срештата но нито знаех каде е нито кога.стана ми супер тъпо  :sorry: но няма как.моля ви който е пловдив да ми звънне 0894729567-марин , за да се видим.много искам да съм част от маняците на тези красавици :h:.благодаря предварително ;)

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
здравейте рейсари :#.много ми е приятно че най-после се регистрирах.аз съм от пловдив с едно червено скупе,но за жалост оште не съм хванат на тясно :depress: преди месец срещтнах един пич на светофар и ми каза да дойда на срештата но нито знаех каде е нито кога.стана ми супер тъпо  :sorry: но няма как.моля ви който е пловдив да ми звънне 0894729567-марин , за да се видим.много искам да съм част от маняците на тези красавици :h:.благодаря предварително ;)

Колега добре дошъл! Може да следиш темите за срещи по региони и най-вече Пловдив за да си в час със срещичките ни. Те най-често се правят в Неделя на паркинга на гребната база вътре след бариерата до кафе Метор, заповядай ще се радваме да се запознаем  :h:

Offline thugbeba

• Новак
  • *
 ...Издирвам човека,който ми е оставил визитка на стъклото.Колата ми беше паркирана пред вкъщи,Гръцка махала,ул.Хан Аспарух,близо до подлеза на Шипка...
Thug life