0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Здрасти на всички Гледам на колата ми някво лишче захванато за чистачките и си викам некав фиш ли са ми хакнали кво! Иначе бях хванат на "Цанко Дюстабанов" до техническия в Пловдив
здравеите аз намерих визитка на стъклото си в пловдив на "Лиляна Димитрова"
Който е получил картонче, че е бил засечен от член на клуба, може да пише тук, за да разбере кой го е засякал или просто за да каже Здрасти
Quote from: chef4o on 16-10-2008, 19:13:58Който е получил картонче, че е бил засечен от член на клуба, може да пише тук, за да разбере кой го е засякал или просто за да каже Здрасти здр днес ме засякоха пред нас беше една мадама с рв 3016 накараме да се влюба в тези коли , коя ли беше ,ште е санувам
Сутринта си ставам аз за работа и гледам някъкво картонче на чистачката- викам си "греда" кво става тука ся:))) и бях много приятно изненадан. не че е нещо кой знае какво но е приятно да срещаш хора които мислят за своите корейски палавници:))))))) аз сам кало от пазарджик. колата ми беше паркирана на главен булевард в квардал Младост))) някой ще се издаде ли:))))
здравейте рейсари .много ми е приятно че най-после се регистрирах.аз съм от пловдив с едно червено скупе,но за жалост оште не съм хванат на тясно преди месец срещтнах един пич на светофар и ми каза да дойда на срештата но нито знаех каде е нито кога.стана ми супер тъпо но няма как.моля ви който е пловдив да ми звънне 0894729567-марин , за да се видим.много искам да съм част от маняците на тези красавици .благодаря предварително