Author Topic: Сваляне на таблото  (Read 498 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline predat0raTopic starter

• Загряващ
  • **
Сваляне на таблото
« on: 11-05-2010, 10:37:35 »
Колеги помогнете ми да сваля таблото. Свалих пластмасите и сега искам да смъкна кожата дето стига до предното стъкло, защото установих че отзаде са ми кабелите дето стигат до километража и единия ми кабел е прекъснат и не ми бачка само километража от цялото табло. Излагах се и си купих нов километраж но и той не бачка и сега искам да разглобя таблото да запоя кабела но не знам как. Качвам една снимки да видите до каде съм стигнал и да ми каже някой как да продължа че нямам идея.
« Last Edit: 11-05-2010, 10:45:14 by predat0ra »
Жената зад волана е като звезда в небето, ти я виждаш, но тя тебе-НЕ. :)

Offline Spaidy

• Пристрастен
Re:Сваляне на таблото
« Reply #1 on: 11-05-2010, 22:28:40 »
Колега първо махаш капаците на пищялките ще видиш болтове, по един от всяка страна. След това разглобяваш жабката долу под нея имаш 2 болта, минаваш от другата страна, единия беше на много терсене място мисля, че трябва да разкриеш малко от другата страна, че имаше много жици и не си спомням как точно се сваляха от към компютъра, имам някакъв гаден спомен, че се сваляше калника и през една дукпа развиваш следващия, но може и да се лъжа този да беше за компа. И на края там където ти е касетофона имаш едни като тръбички имаш по 2 болчета и там и таблото пада. Самото табло аз го свалих много лесно после почва забавлението.  ;)
На никой не правя евала!!! ;)

• Загряващ
  • **
« Reply #2 on: 12-05-2010, 08:27:15 »
Благодаря ти много колега ще се помъча днеска да видим до къде ще стигна :)  :mighty:

• Загряващ
  • **
« Reply #3 on: 15-05-2010, 00:20:48 »
Установих че от страната на шофиора има 2 болта размер 10 мисля че бяха с тръбно ключе се смъкват, единия над бушоните а другия под стъклото кадето е дупката за колонка. Колонката се вади само с отвертка и малко повече напън че е на щипки. От другата страна пак има в колонката болт и 4 болта доло от двата края на джапката по 1 и вътре в джапката над нея има 2, както и по средата духалките са хванати с две видии за коженото тъбло и пластмасата кадето влиза километража е хваната отдоло с 2 болта за волана. Развиете ли ги тези цялото тъбло от прозореца пада :)