0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: stutsi on 01-11-2011, 20:04:54Внеделя се запознах с колегата PhantomDustГледахме го на ръгби мача му А отвън имаше една RD2-ка с пернишка регистрация две момичета бяха с нея и явно също бяха на мача Така ,че ако искате следвашия път още хора да дойдат да подкрепим колегата.Мнооого мъжки спорт!После ти ли беше със синьото купе за към Надежда ?
Внеделя се запознах с колегата PhantomDustГледахме го на ръгби мача му А отвън имаше една RD2-ка с пернишка регистрация две момичета бяха с нея и явно също бяха на мача Така ,че ако искате следвашия път още хора да дойдат да подкрепим колегата.Мнооого мъжки спорт!
В сряда засякох тъмно синьо купе RD 1 на бул. България ... около 19:30 .... Караше го млад и симпатичен едър мъж, а отдясно имаше жена. Нямаше стикер на клуба, но за сметка на това ми се стори познато ! Който е бил да си признава.
Аз пък вчера, около 11:45 някъде, засякох Desire на паркинга на HIT в Младост. Тя излизаше от паркинга, аз влизах. Свирнах и с клаксона, но тя май не ме видя
Хаха Свилкааа .Продължаваш да се заглеждаш по купетата а .