Author Topic: Документираха първите тестове на Veloster  (Read 504 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Svilen IvanovTopic starter

• Пристрастен
http://mycar-bg.com/article.jsp?id=381&pic=1 - Документираха първите тестове на Veloster

Offline muncho_

• Пристрастен
Колата никак не  прилича на показания по-рано concept доста по зле изглежда и ми се струва, че този модел ще е голямо разочарование.
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Точно прилича на концепта, даже прекалено много, за разлика от разни други скици които съм виждал. Аз още тогава знаех, че няма да ми хареса, но ще бъде добра дамска градска кола :)

Offline muncho_

• Пристрастен
И кое точно прилича?Дори ауспусите не са същите, да не говорим за чупките по врата, предния калник и огледалото.Представям си ако се махнат платна за прикриване какво ще се покаже.

Offline Svilen IvanovTopic starter

• Пристрастен
Като цяло инфото, което срещам на повечето места е, че " Серийният модел ще запази много от линиите и излъчването на концептуалният модел", каквото и да означава това. Наистина с тази маскировка е трудно все още да се каже кое ще е, както при концепцията и кое ще бъде променено ....

В крайна сметка, мисля, че не е лошо, просто е доста далеч от създадената вече визия за моделите Coupe, а все пак цели да е техен наследник ...

При появата на нови снимки ще пиша пак :)

Offline muncho_

• Пристрастен
Ще го видим, рано или късно ще го съблекът и ще си говорим пак.

Offline Gospodarq

• Напредващ
Не бе.. просто голяма част от хората са изпаднали в панически ужас от грозотията на тоя модел, и затова са го скрили.

Сериозно тая кола грам не ми харесва..

А и какво продължение на купе линията, тя е като Атос.  :X
« Last Edit: 08-01-2010, 08:42:49 by Gospodarq »

Мога да пия и без да се забавлявам.....