Author Topic: Hyundai с най - ефективни двигатели за 2009-а в Америка  (Read 614 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Svilen IvanovTopic starter

• Пристрастен
http://mycar-bg.com/article/235

А дали ще направят и Coupe електричка ?!  :#

Offline muncho_

• Пристрастен
Според мен след 5-6 години други коли няма да се произвеждат.Освен ако не навлезе и някоя друга алтернатива.
Nobody's perfect i'm Nobody

• Пристрастен
Ще ми е кеф да гледам, тези които нямат гаражи как ще ги зареждат нощем .... с кабел през терасата ?!  :rofl: :rofl:

Offline muncho_

• Пристрастен
Идеята за електро автомобилите е да си се зареждат на бензиностанция с зареден електролит.Иточват ти стария и ти сипват нов зареден.Така, че няма да е нужно да имаш гараж :)
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Изследванията и  успешните опити по въпроса са започнали от 50-те (доколкото ми е известно и съм чел и гледал) години на миналия век. Странно защо сега започват да стават масови нали? Има много различни варианти за зареждане на електромобила.

• Пристрастен
То има и много алтернативни варианти за задвижване на автомобили, но явно интереса на петролните компании за сега си казва думата и по някакъв начин задържа развитието на агрегатите в такава насока. Поне аз по друг начин немога да си го обясна.

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
...просто прехода към по-масово производство на електро мотори става по-плавно за да се запази паралелно пазарния дял на големите производители и петролната индустрия, винаги ще ги има и двете, хибридите и електрото не са нещо по-различно, просто още един продукт на същите хора ;)
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен