Author Topic: Гласувате ли за форума?  (Read 2657 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline noby

• Новак
  • *
  • Bratislava ,Slovakia
Re:Гласувате ли за форума?
« Reply #20 on: 10-10-2010, 07:15:43 »
ами аз виждам банера ,но после като го отворя и ми отваря онзи сайт за гласуванията,но там вече не мога да дам глас .дайте някаква идея защо така

Offline verssus

• Модератор
  • Напредващ
« Reply #21 on: 11-10-2010, 09:49:34 »
ами аз виждам банера ,но после като го отворя и ми отваря онзи сайт за гласуванията,но там вече не мога да дам глас .дайте някаква идея защо така

Със самото отваряне на сайта вече си гласувал. Отгоре трябва да ти пише с червено - "Вашият глас беше отчетен." или ако не са минали 24ч от последното ти кликане - нещо от рода на -  че не е отчетен защото не са минали тези 24часа.
« Last Edit: 11-10-2010, 16:33:49 by verssus »

Offline noby

• Новак
  • *
  • Bratislava ,Slovakia
« Reply #22 on: 11-10-2010, 16:18:39 »
точно затова пиша тук,защото не ми отбелязва отчетен глас.Просто като натисна на банера ми отваря съответната класация и нищо не отчита.пробвах с някакъв друг сайт и там ми отбеляза гласа,а с hyundai-coupe.com не

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
« Reply #23 on: 11-10-2010, 16:37:58 »
Ей сега го пробвах и висчко си е наред с този сайт. :)

Ето това са ти двата варианта, който verssus ти описа  :h:
« Last Edit: 11-10-2010, 16:38:50 by Novaka »

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline stormi

• Напредващ
  • Hyundai Coupe RD2 2.0 16v 139hp
« Reply #24 on: 25-10-2010, 20:24:19 »
Айде бе хора.Какво толкова Ви коства да щракнете на банера и лсед това да затворите страницата.Аз като гледам все се движиме от 17 до 20 място.Аз не знам колегата Чефчо не може ли да измисли нещо по въпроса?Примерно при всяко влизане във форума на даден потребител да изкача среден по размер банер по средата на екрана и с натискането му да се гласува за форума.Айде колега мисли нещо по въпроса :).
Перник е единственият град, в който докато караш в насрещното може да бъдеш ударен отзад.
==>>Sense of Bulgaria<<==

Offline noby

• Новак
  • *
  • Bratislava ,Slovakia
« Reply #25 on: 26-10-2010, 06:04:20 »
ами аз както вече казах,отварям банера,после ми се отваря въпросния сайт където се гласува .Обаче проблема ми идва след това.Не ми изписва нищо относно това че съм гласувал,просто се отваря класацията и край,нищо не ми изписва че успешно съм гласувал

Offline freakg

• Напредващ
Re: Гласувате ли за форума?
« Reply #26 on: 04-12-2010, 22:20:25 »
Аз поне за момента нямам проблем с гласуването, и с 2те си IP-та всеки ден, ама колеги - направо се излагаме от сутринта са събрани само 3 гласа. Хайде малко по-инициативно  :h:

Offline stormi

• Напредващ
« Reply #27 on: 04-12-2010, 23:22:13 »
Аз поне за момента нямам проблем с гласуването, и с 2те си IP-та всеки ден, ама колеги - направо се излагаме от сутринта са събрани само 3 гласа. Хайде малко по-инициативно  :h:

Е хайде де.Аз всеки ден натискам по няколко пъти и повечето пъти ми изписва, че вече съм гласувал  :P.Просто забравям кога съм гласувал и за всеки случай профилактично на ден по няколко пъти натискам банера :aha:
Перник е единственият град, в който докато караш в насрещното може да бъдеш ударен отзад.

Offline nupoHa

• Новак
  • *
« Reply #28 on: 16-12-2010, 22:26:01 »
Незнаех за тва гласуване и не бях обърнал внимание, а сега и аз имам същиния проблем- да го цъкам по повечко пъти :Д  :h:

Offline stormi

• Напредващ
« Reply #29 on: 16-12-2010, 23:19:15 »
Незнаех за тва гласуване и не бях обърнал внимание, а сега и аз имам същиния проблем- да го цъкам по повечко пъти :Д  :h:

Това е болестно състояние мойто