Author Topic: Снимки от срещи в СТАРА ЗАГОРА  (Read 603 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jorkata_999Topic starter

• Новак
  • *
  • Бъди господар на душата си,а не роб на съвестта си
 :hater:  06.12.2009 г.  -   :verycool:
« Last Edit: 07-12-2009, 18:15:00 by jorkata_999 »
--== Jorkata ==--    !!! Има ли желание, има и начин !!!

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Re:Снимки от срещи в СТАРА ЗАГОРА
« Reply #1 on: 07-12-2009, 19:03:34 »
Браво бе колеги! Вие сте си направили приятна срещичка :)

Само защо не виждам на бат Бончо каруцата :)

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #2 on: 07-12-2009, 19:17:03 »
ееее ма вие сте били страшни бе! Продължавайте в същия дух и скоро ще си имате собствена страница :))
Успехи у дано се развивате още повече занапред! А ако някой е в София да казва да му пратя стикери :))

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
« Reply #3 on: 07-12-2009, 21:05:16 »
Браво колеги! :bravo: Радвам се, че сте се събрали и опознали :P И занапред да сте така активни... А кой е колегата със златните джанти? Колега, като се появиш моля те драсни примерно в тази тема http://hyundai-coupe.com/forum/index.php/topic,1661.0.html с какво си направил джантите... Благодаря!

П.С.  Цанко и аз очаквах да видя Бончо :haha: Хм... сигурно е бил на имен ден :uhuh:

Offline Coupe2000

• Новак
  • *
« Reply #4 on: 08-12-2009, 18:30:07 »
Ахахахаа колегата със златните джанти (АЗ) даже беше на последната ви среща в София (на Арената)
Джантите са почистени със винтоверт със телени преставки (за почистване на метал) и боядисани със златист спрей за джанти (продава се в Биколаж) и лакирани с безцветен лак.

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
« Reply #5 on: 08-12-2009, 18:54:00 »
Ахахахаа колегата със златните джанти (АЗ) даже беше на последната ви среща в София (на Арената)
Джантите са почистени със винтоверт със телени преставки (за почистване на метал) и боядисани със златист спрей за джанти (продава се в Биколаж) и лакирани с безцветен лак.

Лелеее... хахах.. знаех си, че ще се изложа :hug: Мерси за инфото все пак :tanks: Надявам се скоро да станеме "близнаци по джанти" :haha:

Поздрави ;)

Offline DeSiRe

• Напредващ
« Reply #6 on: 09-12-2009, 20:33:58 »

Ааааа ами да аз видях, че имахме гости от Старата Загора ама не видях кой е  :blush:   Добре ни беше дошъл  :aha: :h:
Искайте и ще ви се даде, търсете и ще намерите, хлопайте и ще ви се отвори. Защото всеки, който иска - намира и този който хлопа - му се отваря.    Лука 11:9 :) :) :)

Offline 1.6fx

• Загряващ
  • **
Re: Снимки от срещи в СТАРА ЗАГОРА
« Reply #7 on: 04-10-2011, 23:21:52 »
Ее Колеги в Четвъртък съм в Стара Загора ... ко засечете кърджалийско купе бипкайте  :hater:
« Last Edit: 04-10-2011, 23:23:31 by 1.6fx »