Author Topic: Гости в Пловдив  (Read 3772 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Re:Гости в Пловдив
« Reply #60 on: 06-01-2010, 20:06:22 »
Ами за Пловдив,ВалСпорт ама там дерат кожи....и кви парички ще ти излезне ако не е тайна.И ако имаш дай някаква снимчица на добавките.

Offline deisisita87

• Загряващ
  • **
« Reply #61 on: 07-01-2010, 10:42:15 »
Аз знам, че ВалСпорт е под моста на Ален маг, ако не се бъркам нещо и да съгласна съм, че дерат кожи. Предлагам ако има възможност да се поразгледа  ;)и на други места

Offline antonio.ivanov

• Напредващ
« Reply #62 on: 07-01-2010, 16:54:15 »
и по скъп магазин за тунинг ви намерих тук искаха за заден спойлер 650 лв. дори околните села обиколих и смятам че това място което намерих аз е най-ефтино за качество незнам те първа си правя но фирмата е от много време ... те точно не се занимават с тунинговане на спортни коли но им се намират добавки и крило каквото си търсих, нямам снимка за сега но веднага щом ги взема понеделник-вторник ще кача...

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
« Reply #63 on: 07-01-2010, 17:40:06 »
Определено е най-евтиното,спор няма за това,дано и качеството да е добро.

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
« Reply #64 on: 07-01-2010, 17:43:56 »
Кой пък ви каза, че във ВалСпорт дерат кожи аз не можах да разбера :) Дори и цените им да са малко над останалите според мен лично съотношението цена - качество е много повече от добро :) Момчетата работят уникално добре, креативни са и определено си разбират от работата! :) Не знам вие как сте, но аз предпочитам да дам малко повече пари ама след това като си взема колата да знам, че е уникат и да не се притеснявам, че ще ми се разпадната броните и чидесиите на 2-рия месец :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline deisisita87

• Загряващ
  • **
« Reply #65 on: 07-01-2010, 18:14:00 »
Прав си колега ама всеки си има мислене за  нещата ;) Освен това не е гаранция, че око ти си попаднал на добро качество всеки ще има този късмет

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
« Reply #66 on: 07-01-2010, 19:28:52 »
Специално за ВалСпорт вече е доказано на 1-2 пъти :) но както каза ... всеки си има виждане по въпроса :) както никой не може да ми каже къде да си правя колата, така и аз не казвам кой къде да си я кара да я тунинговат или ремонтират :) просто споделям лично вижда и то след като вече съм имал удоволствието да видя неща които са правени от момчетата във ВалСпорт и още повече съм видял как са се справили с моята кола :) Успех пожелавам на колегата и ... после да се похвали :)

Offline antonio.ivanov

• Напредващ
« Reply #67 on: 07-01-2010, 20:02:44 »
Колега каде мога да ти разгледам снимки на колата? а отностно тунинга всеки има собсвено мнение по въпроса, някой хора си ценят труда а други парите.. трети търсят най-доброто за най-малко пари. За мен парите не са критерий за качество, не винаги най-скъпото е най-хубаво ...

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
« Reply #68 on: 07-01-2010, 20:22:04 »
Ами когато Чефо си прави колицата там реагирах леко негативно,защото там оставих 700-800лв за броня на една петица и на 2 месец боята се напука както и самата броня.Аз определено не останах въобще доволен,а и ме оставиха без кола 1 месец имах чувството,че бронята я чаката от подразделението М-Power.При Чефо обаче се е получило много добре.Така,че всеки си има впечатления и възгледи.

Offline deisisita87

• Загряващ
  • **
« Reply #69 on: 07-01-2010, 20:44:21 »
между другото  съгласна сам че не винаги мнoгoто пари се равняват на мнoгoто качество и е важно всеки да си харесва това което е направил
 :h:

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
« Reply #70 on: 07-01-2010, 20:49:18 »
Никога не съм казвал, че най-скъпото е най-хубаво :) Казах, че в случая при ВалСпорт съотношението цена - качество е много добре, според мен :) от моят личен опит от работата с тях! :)

Offline deisisita87

• Загряващ
  • **
« Reply #71 on: 07-01-2010, 20:57:39 »
колега извинявай дано не съм те засегнала по някакъв начин не съм искала и се радвам че си попаднал на хора защото аз например нямах твоя късмет и не визирам Валспорт
 ;)