Author Topic: кои ми изтри поста ????  (Read 587 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vrangoTopic starter

• Новак
  • *
    • СКИВ
кои ми изтри поста ????
« on: 03-11-2009, 23:15:40 »
Едно вапросче кои ми изтри поста и защо ако можете да бъдете така любезни да ми отговорите
БАТЕ ВРАНГО КАМИКАДЗЕ 

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Отг:кои ми изтри поста ????
« Reply #1 on: 04-11-2009, 16:50:34 »
Аз ти изтрих поста, както и забележката, която доведе до него.
Имайте предвид, че на всеки, който се занимава с това в един момент му писва да гледа спам навсякъде. Като се има предвид, че едно от малкото правила тук е да НЕ СЕ спами, не мисля, че изобщо трябва да се дискутира или да се обяснява каквото и да е. Щом на някой му е направена забележка, значи има причина за това.
Не можеш да казваш че модераторите трябва да се съобразяват с потребителите, с желанията им може би-да, но с неспазването на правилата- не.
Забележката я изтрих, понеже модераторът и потребителят са се разбрали на Лични съобщения.
Едно нещо трябва да е ясно, това общество си има правила, който не ги спазва не е добре дошъл. Дали ще сме 700 или 70 човека не е толкова важно, колкото всички да се разбират и да спазват добрия тон. Така че когато някой излезе от правилата, може да се сърди само на себе си.
Това , което пиша не е отправено само към теб, а към всичи, които забравят за правилата, които ни превръщат ОТ сбирщина хора с еднакви коли, които имат интернет ВЪВ интернет общество.
Няма да е зле да се замислите малко без модераторите да трият всички глупости в тоя форум, да преместват и сливат теми, да цензурират, да поправят и т.н. как би изглеждал той... И да си преосмислите позициите спрямо тях.
« Last Edit: 04-11-2009, 17:01:28 by chef4o »

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Отг:кои ми изтри поста ????
« Reply #2 on: 04-11-2009, 17:49:18 »
Следващия път,когато някой реши да пуска подобна тема и да задава подобни въпроси - нека погледне Правилата.Уверявам го,че сам ще стигне до отговора на въпроса си.
Темата се заключва.