Author Topic: Сива кола с тъмни джанти - мнения?  (Read 1596 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline wtfTopic starter

• Напредващ
Колеги я помогнете малко.. колебая се какви джанти да слагам - Dezent V(сиви) или Dezent J(тъмни), като колата ми е сив металик със затъмнени задни стъкла и опушени кристални стопове, навил съм се на Dezent J които са тъмен цвят - не чисто черно, по-скоро нещо като тъмно сиво огледално, притеснявам се да не стане грозно с тъмните (макар че ще е в тон с фаровете и задните прозорци). Не мога да намеря снимка на светла кола с такива джанти ако някой може ще съм благодарен да добия представа как ще стои  :) Знам че е въпрос на вкус но искам да видя другите как мислят

Ето тук намерих снимка на светло ТТ с такива джанти - http://www.car-point-lyss.ch/referenzfahrzeuge/pict/referenz_link_audiTT_04.jpg

И на един тъмен Toureg: http://www.car-point-lyss.ch/referenzfahrzeuge/pict/referenz_link_touran_01.gif

« Last Edit: 19-10-2009, 12:46:19 by chonkov »

Offline Doch16v

• Напредващ
Аз съм за светлите, не харесвам шаренията и затова така мисля, че е по-добрият избор. Тъмните бих сложил на тъмен цвят на автомобила. Разбира се това е моето мнение не се ангажирай с него. :h:  Ти от интернет ли ще ги поръчваш, че ако е от магазин, защо не ги напожиш до колата и да прецениш. Иии ти зимата с тези ли джанти мислиш да караш - какъв размер ще са, че зимата много не е за предпочитане, ако я караш постоянно :h:
На който и варянт да се спреш пусни някоя снимка да видим крайният резултат.
« Last Edit: 17-10-2009, 12:09:44 by Doch16v »
Има хора, които никога за нищо не грешат...то е защото никога, нищо не правят.

Offline wtfTopic starter

• Напредващ
Аз съм за светлите, не харесвам шаренията и затова така мисля, че е по-добрият избор. Тъмните бих сложил на тъмен цвят на автомобила. Разбира се това е моето мнение не се ангажирай с него. :h:  Ти от интернет ли ще ги поръчваш, че ако е от магазин, защо не ги напожиш до колата и да прецениш. Иии ти зимата с тези ли джанти мислиш да караш - какъв размер ще са, че зимата много не е за предпочитане, ако я караш постоянно :h:
На който и варянт да се спреш пусни някоя снимка да видим крайният резултат.

16-ки, от магазин ще ги вземам и това ще го направя. Знам че не е много за предпочитане ама сега ако не го направя парите ще заминат и може да се откажа и.. така съм решил заедно със зимни гуми да ги вземам. Ти от каква гледна точка имаш предвид че не е за предпочитане - че ще излезе по-скъпо с гумите наясно съм. Ми като има сняг гледам да не я карам много.

suvaLkata

• Guest
Свтетлото за твоята мисля,че ще е добре....но пък и с тъмни джанти може да е яко-аз принципно съм за по-тъмния нюанс (просто съм пристрастна към по-тъмните джанти включително и черните)  :) По-добре иди някъде и си ги наложи както каза Тонката, така ще добиеш някаква представа  :)
Аз например искам черни, моето купе е бяло и мисля,че ще е добре :) Всичко е въпрос на лично мнение и най-важното е на Теб да ти харесва крайния резултат  :)

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Определено ЗА тъмните. Не съм видял снимка на Купето ти, но като си го представя ... смятам, че тъмните са много по удачен избор.
А относно карането зимата. Аз от както се помня в семейството колкото коли сме имали, а и включително моята винаги сме си карали с алуминиеви джанти, единствената разлика е, че гумите са една идея по скъпи, но щом си приготвил парата, удряй и взимай !  :verycool:

Offline nikito

• Загряващ
  • **
според мен трябва да има контраст. За мойто купенце , ако някога сабера пари за нови джанти и боя  :cheezy: , сум решил да го правя бяло с черни джанти ... уникална комбинация  :P

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Според мен ако няма някакви винили или рисунки по колата, няма да изглежда толкова добре с тъмни колкото със светли джанти. Тъмните фарове според мен не са достатъчни, за да придадат баланс на дъмни джанти. Ако ще взимаш тъмни джанти би било добре да си с тъмни светлини ПЛЮС тъмни линии/рисунки по купето... Аз така ги виждам нещата

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Може би черните с преспектива да добавиш още нещо черно по колата :)

Offline wtfTopic starter

• Напредващ
Такам поиграх си малко на фотошопа - не съм го докарал Както трябва да е де, но мисля че може да се добие представа. Според моето око това с редките спици е по-подходящо, от друга страна и другото не стои никак лошо.

Ето снимките:
http://img197.imageshack.us/img197/7715/transformed2.jpg
http://img230.imageshack.us/img230/4739/transformed3jpg.jpg (реално не е толкова тъмно)

тук цвета мисля, че съм го докарал най-сходен:
http://img230.imageshack.us/img230/9577/dezentjtransformeddark1.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/6583/dezentjtransformeddark.jpg

Писането на кирилица е задължително!
mod control: chonkov
« Last Edit: 18-10-2009, 16:14:50 by chonkov »

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Аз викам За последната снимка, тъмната джанта с 5-те дебели спици. Другите нещо не ми допадат ... :)

Offline Doch16v

• Напредващ
Re: сива кола с тъмни джанти - мнения?
« Reply #10 on: 18-10-2009, 19:58:45 »
Аз викам За последната снимка, тъмната джанта с 5-те дебели спици. Другите нещо не ми допадат ... :)

И петте болта на нея  :cheezy:
Според мен, ако спицата е тънка и пак пет лъча ще е бомба :shock:
Има хора, които никога за нищо не грешат...то е защото никога, нищо не правят.

Offline wtfTopic starter

• Напредващ
« Reply #11 on: 18-10-2009, 23:17:01 »
оставете ги болтовете, модела го има и с 4 болта

suvaLkata

• Guest
« Reply #12 on: 19-10-2009, 00:50:37 »
Мммм определено с по-дебелите спици е по-добре.....иначе съм съгласна с другите за по-тънки,но да са по-малко самите спици......относно нюанса...ммм...тъмното ми харесва  :aha:

Offline wtfTopic starter

• Напредващ
« Reply #13 on: 19-10-2009, 01:52:02 »
мен лично повече ме кефи това с тънките след като го видях по-нагледно но ще видим. А и освен това вчера видях един бял мерцедес с такива тъмни (същия модел) и никак не ми хареса..

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
« Reply #14 on: 19-10-2009, 05:57:48 »
пред нас има едно черно купе с такива джанти с тънките спици супер му седят аз бих заложил на тях :)

Offline soulcontrol

• Напредващ
    • DivingShopBG
« Reply #15 on: 19-10-2009, 08:58:18 »
На мен ми харесват повече джантите с тънките спици. Колега, купувай това, което на теб ти харесва ;) . Колата е твоя, ти ще си я караш и ще гледаш джантите всеки ден  :P .
http://www.divingshopbg.com - Онлайн магазин за водолазно оборудване - Beuchat, Seac Sub, Coltri Sub.
Гмурни се в мечтите си...

Offline muncho_

• Пристрастен
Тънките спици, светло сиво като колата.Мое мнение :yes:
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline meriaaan

• Загряващ
  • **
И аз съм ЗА тъмните. Още повече че карах точно с такива.  :yes: И да ти напомня колега  - тези джанти ги внася Фулда Бъргария Трейдинг. Отиди в един от складовете и ги купи с 15% отстъпка! ;)
Момчето с БМВ-то диша праха на момичето с Купе-то......

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Идеалният вариянт поне според мен са тъмни с тънки спици..мен специално дебелите спици не ме кефят изобщо......