Author Topic: Предложения  (Read 6166 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Re:Предложения
« Reply #80 on: 13-10-2010, 20:10:15 »
А защо да правиш така като в "Потребителои" има търсачка по мерстожителство... Толкова е удобно :)
Иначе с тва за снимките се заемам след националната :whatever:

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
« Reply #81 on: 13-10-2010, 20:21:26 »
И аз съм повече за тема.В профила някак си ...  :whatever:

Да пуснем анкета?
« Last Edit: 13-10-2010, 20:24:55 by Mickey »

Offline stormi

• Напредващ
  • Hyundai Coupe RD2 2.0 16v 139hp
« Reply #82 on: 13-10-2010, 20:36:53 »
А защо да правиш така като в "Потребителои" има търсачка по мерстожителство... Толкова е удобно :)
Иначе с тва за снимките се заемам след националната :whatever:

Еми, защото примерно излезнат 40 потребителя от Пловдив и трябва на всеки да щракаш на профила за да видиш дали си е написал номера и ако не е обратно и така на следващият.Иначе примерно темата можеш да си я запишеш като Favorites и там да ти излезне сплсъка на всички потребители дали телефонните си номера и от кой град са и от кой квартал са.Според мен така ще е по-лесно.Нека се пусне анкета както предложи колежката :).А отделно примерно можеш да направиш поле дето да се въвежда тази информация и мисля, че пак ще е полезна :).
Перник е единственият град, в който докато караш в насрещното може да бъдеш ударен отзад.
==>>Sense of Bulgaria<<==

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #83 on: 14-10-2010, 01:35:31 »
Ми добре, след като ти видях съображенията ти ми се струва логично :) в кой разделлл... Нов раздел ли да правя или я искате в някой от сегашните

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
« Reply #84 on: 14-10-2010, 07:47:02 »
Прощавайте,ако може да се намеся ...  ;)

Предлагам раздела "Моето Scoupe / Coupe / Tiburon" или в "За нещата от живота" с тема "За нас" или "Контакти" - това ако няма да се прави нов раздел.(Ако може да се изведе някакъв бърз бутон горе ще е супер)

Иначе ако ще има нов раздел -имаме тема Да представим себе си - може и тази тема да се премести в него - и телефоните,и кой в коя сфера би могъл да бъде полезен.

Мерси :)
« Last Edit: 14-10-2010, 09:36:28 by Mickey »

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #85 on: 22-10-2010, 15:04:01 »
Айде направете тема, а аз ще пробвам да направя допълнително поле горе, в менютата и някой като си сложи контактите в темата да ги местя и в нещо като виртуален тел. справочник

Offline toshkov_pz

• Загряващ
  • **
Re: Предложения
« Reply #86 on: 04-03-2011, 09:55:06 »
Имам едно предложение за нов раздел в форума. В форума при англичаните ми направи впечатление, че имат секция Hall of Flame, която представлява:

Всеки месец участници които имат желание да се включат, качват снимки на свойте красавци и със системата чрез гласуване избираме най красивото купе на месеца, като печелившото купе няма право да участва в следващия месец и така. Би било интересно, но друго ме притеснява. Ако администраторите решат да вземат под внимание предложението ми и мислят да направят такъв раздел, то нека обаче да се замислят, какъв период от време ще е добре за България (примерно 3 месеца, за да се избере 1 победител,а не 1 месец) понеже все пак сме в България където да има 200 купета, а в Англия 1000.

П.С. Малко съм сънен и може да не разберете някой редове, щото и аз не ги разбрах  :PP по късно ще вида ако има нещо да го по оправя.

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #87 on: 13-03-2011, 14:36:42 »
Сладурско звучи! Ще се направи, обаче ... като се върна на есен от Щатите. Мисля тотално да започна всичко наново и ще го включа и това

Offline Julined

• Новак
  • *
  • асд
« Reply #88 on: 18-05-2011, 21:23:58 »
Аз също имам едно предложение. Възможно ли е да се добави Hyundai Accent 3-врат с видовете двигатели за модела в опция за избиране на модел кола както при вашите купета и понеже се отделихте от основния форум според мен е редно да има разбиране
Hyundai Accent coupe 1.3 12V 98 г.