Author Topic: Как да затъмня стопа на спойлера?  (Read 898 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline wtfTopic starter

• Напредващ
Понеже стъклата ми се затъмнени и стоповете опушени, стопчето на спойлера нещо не ми се вписва в картинката. С какво мога да го затъмня и лесно ли би станало ако се наложи да се вади за целта?
На мен ми се върти в главата като идея да му залепя тъмно фолио.. ама идея си нямам дали ще стане нещо по тоя начин.
« Last Edit: 07-10-2009, 20:09:18 by wtf »

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Ще стане само трябва да го свалиш маха се лесно има три видии отдолу като вдигнеш багажника ще ги видиш ;) Иначе за фолито стига да го лепнеш хубаво няма да имаш проблеми след това  :)

Offline muncho_

• Пристрастен
Има спреиове за потъмняване.С спрея го пръскаш на интервали с наслагване и така ще си го направиш точно колкото тъмно искаш.И с фолио става но ми се струва, че няма да изкара повече от 5-6 автомивки като го опънат с пароструйката.
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline wtfTopic starter

• Напредващ
Има спреиове за потъмняване.С спрея го пръскаш на интервали с наслагване и така ще си го направиш точно колкото тъмно искаш.И с фолио става но ми се струва, че няма да изкара повече от 5-6 автомивки като го опънат с пароструйката.

Спрея е добра идея, ама за целта ще трябва да го свалям, а неска цял ден се мъчих - болчетата на самия стоп са ръждясали и не помръдват да не говорим че разстоянието отдолу е много малко, свалих корите да сваля спойлера, развих му гайките - и той не помръдва (явно освен гайките е и лепен) :(

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Залепен е с двойно лепищо много е яко най-лесно ще го разлепиш с малка шпатулка за кит ;) Поне аз моя така го свалих, а да не говоря за първия на старото купе бях доста груб и с един кози крак го напънах :D :D :D

Offline muncho_

• Пристрастен
Сваля се супер трудно и аз съм махал моя пак с нещо подобно на кози крак и беше поизпъкнал малко капака от зор. :aha: А колкото до винчета и мойте не можаха да се развият и като боядисвах спойлера само го облепих, направи и ти така облепи спойлера.

Nobody's perfect i'm Nobody