Младене не се учудвай. Колкото банално да звучи, факторите които взимат превес в подобен род "тестове" са пари, реноме, отношение на редакторите към конкретните марки и модели! Специално за теста с маздата дженезиса и скъса г.за отвсякъде с изключение на преминаването през шикана с висока скорост, което е АБСОЛЮТНО нормално, тъй като маздата е с предно, а джени със задно!
То затова и по време на криза се личи, кой се развива и кой тъпче на стари лаври!

Давам за пример един мой приятел - върл фен на опел.
Ходи на тест драйв на ix55, преди да излезе и после ми разправя, че е очарован от СУВ-а и започна да ми обяснява за екстрите и тн. И накрая завърши - ама скоро няма да си взема хюндай - не са достатъчно реномирани!
Викам си на акъла, е па опелите се късат от реноме (както сега ще местят заводи в Русия)... ама такава е нагласата на хората. Знаете, че Хюндай всячески вече се стремят да избягат от реномето на евтин и некачествен производител, но съзнанието на хората се променя доста бавно! Лошо няма, аз ще продължавам да им се кефя, още повече че не ме бият парите в главата да си купувам коли за стотици хиляди евро, които наистина нямат аналог

А тоя с хондата ако беше казал още в началото, че от дълги години е Хонда фен - щях още тогава да съм спрял да го гледам
Незнам дали забелязахте, ама постоянно хвалеше дженезиса (ест. и казваше минусите на 2.0 двигателя, които просто не важат за 3.8-цата), и тук таме каза нещо добро за хондата.